#kasvu360: Jakso 2 Yrityskulttuuri

Jakson vieraana yrityskulttuurimuotoilija Panu Luukka

Jakso 2: yrityskulttuuri / Panu Luukka

#kasvu360 -podcastin toisessa jaksossa vieraana on yrityskulttuurimuotoilija Panu Luukka, joka keskustelee yhdessä Jukka Holmin kanssa yrityskulttuurista kasvun tukena.

Panun matka yrityskulttuurin pariin alkoi HR-tehtävistä IT-alalla. Syväsukelluksen sen maailmaan hän sai työskennellessään Great Place to Workilla, jonka jälkeen Panu päätyi mukaan perustamaan Suomen ensimmäisen yrityskulttuuritoimiston, Leidenschaftin. Nyt Panu on kirjoittanut aiheesta myös kirjan, Yrityskulttuuri on kuningas.

Kuuntele kuinka rakennetaan niin vahva yrityskulttuuri, että puolet työntekijöistä tatuoivat yrityksen logon ihoonsa.

Kuuntele jakso Lue artikkeli haastattelusta
 

Työntekijäymmärryksen avulla voidaan rakentaa tietynlainen yrityskulttuuri, joka johtaa haluttuun työntekijäkokemukseen, joka johtaa taas haluttuun asiakaskokemukseen.

#kasvu360: Jakso 2. Yrityskulttuuri. Vieraana Panu Luukka.

Kuinka rakennetaan niin vahva yrityskulttuuri, että puolet työntekijöistä tatuoivat yrityksen logon ihoonsa?

#Kasvu360 -podcastin toisessa jaksossa vieraana on yrityskulttuurimuotoilija Panu Luukka, joka keskusteli yhdessä Visma Enterprisen toimitusjohtaja Jukka Holmin kanssa yrityskulttuurista kasvun tukena.

Panun matka yrityskulttuurin pariin alkoi HR-tehtävistä IT-alalla. Syväsukelluksen sen maailmaan hän sai työskennellessään Great Place to Workilla, jonka jälkeen Panu päätyi perustamaan yhdessä Mona Rundbergin ja Markus Jussilan kanssa Suomen ensimmäisen yrityskulttuuritoimiston, Leidenschaftin. ...

 


 

Kaikki #kasvu360-jaksot:

Jakso 1: Kasvuhakkerointi
Anssi Rantanen

Tutustu

Jakso 2: Yrityskulttuuri
Panu Luukka

Tutustu

Jakso 4: Tekoäly
Mikko Alasaarela

Tutustu

Jakso 5: Johtaminen
Leena Niemistö

Tutustu

Jakso 6: Yrityskaupat
Ari-Pekka Salovaara

Tutustu