#kasvu360-podcast

#kasvu360-podcastin aikana keskustellaan yritysten ja organisaatioiden kasvuun keskeisesti vaikuttavista teemoista. Vieraina kuullaan Suomen johtavia asiantuntijoita esimerkiksi yrityskulttuurin, johtamisen ja teknologian osa-alueilta.

Kuuntele uusin jakso

#kasvu360 kannustaa yrityksiä tähtäämään korkeammalle

#kasvu360-podcast käsittelee yritysten ja organisaatioiden kasvuun liittyviä teemoja eri näkökulmista. Podcast-sarjan aikana keskustellaan esimerkiksi yrityskulttuurin, johtamisen ja teknologian rooleista kasvun ajureina. Podcastissa vierailee Suomen kovimpia asiantuntijoita näiden teemojen ympäriltä.

Viraiksi saapuvat mm. Anssi Rantanen, Panu Luukka, Tanja Piha ja Mikko Alasaarela. Podcast-jaksoja julkaistaan syksyn aikana yhteensä kuusi.

#kasvu360-podcastia juontaa henkilöstö -ja koulujärjestelmiä kehittävän Visma Enterprise Oy:n toimitusjohtaja Jukka Holm. Jukka on toiminut IT-alalla erilaisissa johtamistehtävissä yli 10 vuotta.

“Haluamme Vismalla kannustaa yrityksiä jatkuvaan kasvuun ja tukea yrittäjien menestystä. #kasvu360-podcastin aikana keskustelemme bisnesmaailman kovimpien asiantuntijoiden kanssa teemoista, joilla on konkreettinen vaikutus yrityksen kasvumahdollisuuksiin. Toivon näiden keskustelujen herättävän ajatuksia ja antavan työkaluja suomalaisten yritysten kasvun kiihdyttämiseen.”

 

Kuuntele ja keskustele podcastista

#kasvu360-podcastin löydät myös SoundCloudista sekä iOS:n ja Androidin podcast-sovelluksista. Kun tilaat podcastin, niin saat ilmoituksen uusista jaksoista. Voit myös lukea artikkelin podcastin sisällöstä jakson omalla sivulla.

Keskustele podcast-jaksoista somessa hashtagilla #kasvu360

Uusin jakso:

Jakso 6: Ari-Pekka Salovaara / Visma

Kuudennessa #kasvu360-jaksossa keskustellaan yrityskauppojen merkityksestä kasvulle. Jaksossa vieraana on sijoittaja, Nordic Business Forumin hallituksen jäsen ja jakson äänityksen aikana Visma Solutionsin toimitusjohtajana toiminut Ari-Pekka Salovaara. Sittemmin Ari-Pekka on siirtynyt kansainvälisen Visma Lower SMB -liiketoiminnan johtajaksi.

Ari-Pekka on urallaan päässyt tekemään ja näkemään voimakasta kasvua. Vuonna 2004 hän perusti yhtiökumppaninsa kanssa ohjelmistoyhtiö Severan, joka kasvoi viidessä vuodessa 15-kertaiseksi. Severa myytiin Vismalle 2010 ja samalla Ari-Pekka siirtyi Vismalle jatkamaan toimitusjohtajana Visma Solutionsissa. Kasvusuunta on jatkunut yrityskaupan jälkeen ja Visma Solutionsin liikevaihto on noussut 900 prosenttia. Ari-Pekka nauttii kasvusta, sillä hän kokee siitä olevan helpompi innostua kuin taseesta tai tuloksesta.

Kuuntele millaisia kasvumahdollisuuksia yrityskaupat tarjoaa ostajan ja myyjän näkökulmasta.

Kuuntele jakso Lue artikkeli haastattelusta

Pitkäjänteisyys on hyvä asia, mutta usein kun ostaja innostuu jostain, hän haluaa saada sen heti. Tämä on myyjän kannalta loistava tilanne, sillä tällöin voi saada paremman hinnan.

Kaikki #kasvu360-jaksot:

Jakso 1: Kasvuhakkerointi
Anssi Rantanen

Tutustu

Jakso 2: Yrityskulttuuri
Panu Luukka

Tutustu

Jakso 4: Tekoäly
Mikko Alasaarela

Tutustu

Jakso 5: Johtaminen
Leena Niemistö

Tutustu

Jakso 6: Yrityskaupat
Ari-Pekka Salovaara

Tutustu