#kasvu360-podcast

#kasvu360-podcastin aikana keskustellaan yritysten ja organisaatioiden kasvuun keskeisesti vaikuttavista teemoista. Vieraina kuullaan Suomen johtavia asiantuntijoita esimerkiksi yrityskulttuurin, johtamisen ja teknologian osa-alueilta.

Kuuntele uusin jakso

#kasvu360 kannustaa yrityksiä tähtäämään korkeammalle

#kasvu360-podcast käsittelee yritysten ja organisaatioiden kasvuun liittyviä teemoja eri näkökulmista. Podcast-sarjan aikana keskustellaan esimerkiksi yrityskulttuurin, johtamisen ja teknologian rooleista kasvun ajureina. Podcastissa vierailee Suomen kovimpia asiantuntijoita näiden teemojen ympäriltä.

Viraiksi saapuvat mm. Anssi Rantanen, Panu Luukka, Tanja Piha ja Mikko Alasaarela. Podcast-jaksoja julkaistaan syksyn aikana yhteensä kuusi.

#kasvu360-podcastia juontaa henkilöstö -ja koulujärjestelmiä kehittävän Visma Enterprise Oy:n toimitusjohtaja Jukka Holm. Jukka on toiminut IT-alalla erilaisissa johtamistehtävissä yli 10 vuotta.

“Haluamme Vismalla kannustaa yrityksiä jatkuvaan kasvuun ja tukea yrittäjien menestystä. #kasvu360-podcastin aikana keskustelemme bisnesmaailman kovimpien asiantuntijoiden kanssa teemoista, joilla on konkreettinen vaikutus yrityksen kasvumahdollisuuksiin. Toivon näiden keskustelujen herättävän ajatuksia ja antavan työkaluja suomalaisten yritysten kasvun kiihdyttämiseen.”

 

Kuuntele ja keskustele podcastista

#kasvu360-podcastin löydät myös SoundCloudista sekä iOS:n ja Androidin podcast-sovelluksista. Kun tilaat podcastin, niin saat ilmoituksen uusista jaksoista. Voit myös lukea artikkelin podcastin sisällöstä jakson omalla sivulla.

Keskustele podcast-jaksoista somessa hashtagilla #kasvu360

Uusin jakso:

Jakso 3: Kansainvälistyminen / Tanja Piha

#kasvu360 -podcastin kolmannen jakson vieraana on kasvuasiantuntija Tanja Piha, joka keskustelee Jukka Holmin kanssa kasvusta ja kansainvälistymisestä.

Tanja on tehnyt pitkän uran mielenkiintoisissa yrityksissä, kuten Finnairilla, Telialla ja Fondialla. Hän on päässyt näkemään läheltä kansainvälistä liiketoimintaa erityisesti pohjoismaisilla markkinoilla.

Mitä kansainvälistyminen vaatii? Milloin on sopiva aika ja mistä pitäisi aloittaa? 

Kuuntele jakso Lue artikkeli haastattelusta

Tuntuma maasta tulee menemällä paikan päälle. Verkostoidu ja käy tapaamassa ihmisiä ja kuulostele mitä markkina kertoo tuotteen tai palvelun kysynnästä.

Jaa jakso somessa:

 

Kaikki #kasvu360-jaksot:

Jakso 1: Kasvuhakkerointi
Anssi Rantanen

Tutustu

Jakso 2: Yrityskulttuuri
Panu Luukka

Tutustu

Jakso tulossa

Jakso tulossa

Jakso tulossa