x Sulje  
Teollisuus
Hyödynnä resursseja tehokkaammin

Ohjelmistoratkaisut teollisuudelle

Haluatko yhtenäisen ohjelmistokokonaisuuden, jolla saat hoidettua kaikki yrityksen toiminnot saumattomasti? Kaipaatko luotettavuutta varastonhallintaan ja ripeyttä tilaus-toimitusprosessiin? 

Teollisuusyrityksen liiketoimintaympäristö koostuu monista osapuolista ja toimijoista. Liiketoimintaprosessien laajuuden lisäksi teollisuusyrityksen toiminnalle ovat ominaisia jatkuvat ja nopeat muutokset. Haasteellisissa olosuhteissa toimimiseen ja menestymiseen tarvitaan kumppani, jonka avulla liiketoimintaympäristön hallitseminen on mahdollista. Ratkaisumme ja palvelumme tekevät mahdolliseksi yrityksen toiminnan ohjaamisen alati muuttuvalla alalla. Avullamme yrityksen prosessit tehostuvat ja toiminnan tuottavuus kasvaa.

30 vuoden kokemus ja yli 1000 teollisuusasiakkaan kumppanuus ovat luoneet Vismalle ylivoimaisen teollisuustoimialan osaamisen. Asiakkaanamme yrityksesi saa jatkuvaa taustatukea, mikä varmistaa liiketoimintasi sujuvuuden.

3 hyvää syytä valita Visman ratkaisut teollisuudelle

 

Varaston arvo alas
Visman järjestelmällä huolehdit materiaalin riittävyydestä, jolloin asiakkaat saavat toimitukset ajallaan. Saat pidettyä varastonarvon hallinnassa toimitusvarmuuden kuitenkaan kärsimättä. 

 

Ei hukkakuljetusta
Mikään ei ole tehottomampaa kuin ajattaa kalustoa vajaalla kuormalla. Visman ratkaisulla lähetysten ja kuormien suunnittelu saadaan optimoitua. Kustannukset pysyvät hallinnassa ja toimitusvarmuus asiakkaille paranee.

 

Unohda kallis lisätyövoima
Ei enää kallista lisätyövoimaa ja ylityötunteja! Kysynnän ollessa vaihtelevaa, voit uudelleenajoittaa työt niin usein kuin tarve vaatii. Visman ratkaisun avulla tasaat tuotantoresurssien kuormituksen.

     

 


Työn täytyy keskittyä sellaisiin toimintoihin, joista asiakkaat ovat valmiita maksamaan. Tilastoinnit, raportoinnit yms. ovat yritykselle erittäin tärkeitä tietolähteitä, mutta eivät toisaalta tuota arvoa tuotteita ostavalle asiakkaalle. Tästä syystä nämä tiedot on aikaansaatava ”nappia painamalla”. Visma Nova -ohjelmiston moninaiset raportit ja niiden muokkausmahdollisuudet toimivat juuri tällä tavalla.

Hallintojohtaja Asta Kentta,  Hiipakka-konserni