Visma tuntee rakennusalan

Tuemme toimintaasi talouden ja projektien hallinnasta perintään asti

Kolme ratkaisua rakennusyritysten
parempaan riskienhallintaan

1. Taloushallinnon palvelut

Tehoa rakentamisen raportointiin 

Tee kanssamme suunnitelma rakentamisen raportoinnin hoitamisesta. Anna asiantuntijoidemme hoitaa osa raportoinnistasi niin pääset itse keskittymään liiketoimintaan raportoinnin sijaan.

Valitse taloushallinnon palveluntarjoajaksesi kumppani, joka auttaa yritystäsi rakentamisen tiedonantovelvollisuuden täyttämisessä.

Autamme sinua rakentamisroolisi mukaisten raportointivelvoitteiden täyttämisessä myös siinä tapauksessa, että sinulla on jo rakentamispalvelujen ilmoittamista tukeva ratkaisu käytössäsi tai olet suunnitellut käyttäväsi Työmaarekisteripalvelua.

Jos olet suunnitellut hoitavasi raportoinnit itsenäisesi, kannattaa olla yhteydessä asiantuntijamme, joka kertoo ulkoistamisen hyödyistä.Hyvällä raportoinnilla kannattavuuden seuranta ajan tasalle 

Huolehdimme, että olet ajan tasalla projektien tilanteesta. Reaaliaikainen ja ennakoiva raportointi mahdollistaa työmaiden kannattavuuden seurannan. Ajantasainen laskutus ja saatavien hallinta parantaa kassan hallintaa ja pienentää luottotappioriskiä.

2. Toiminnanohjauksen järjestelmät

Ennakoi muutokset ja vältä katetappiot karsien samalla rutiineja!
Toimiva projektinhallinta vaikuttaa koko organisaatiosi tehokkuuteen.

Haluatko välttää riskiprojektit ja nostaa tuottojasi?
Ota yhteyttä, niin kartoitamme tarpeesi ja kerromme miten onnistut!

urakointi

Hallinto
Mahdollista projektien talouden valvonnan, ennustamisen ja raportoinnin automatisointi.

Projektijohto
Päivittäisen, operatiivisen projektijohtamisen tehostuu budjetointia, kustannusseurantaa sekä urakkamuutosten ennakointia helpottamalla.

Myynti
Riskit huomioiva tarjouslaskenta historiatietoihin perustuen mahdollistaa realistisen projektisuunnittelun.

Hankinta
Saatavilla on ajantasainen tieto hankintatarpeista ja niiden muutoksista.

Työntekijät
Mahdollisuus kohdistaa työkalu- ja materiaalihankinnat sekä lisätyöt projekteille.

3. Luottokaupan riskienhallinta

Tuloksekasta liiketoimintaa taloudellisesti haasteellisina aikoina

Uudisrakentamisen volyymi väheni maaliskuussa 5 prosenttia vuoden takaisiin verrattuna (Tilastokeskus). Tämä on yksi esimerkki rakennusalalta; myös monilla muilla toimialoilla on eletty viime aikoina hitaamman kasvun aikaa.  Kokemuksemme mukaan monet yritykset painiskelevat tilanteessa, jossa samaan aikaan on paineita saada aikaan kasvua ja toisaalta säilyttää asiakassuhteet voimakkaassa kilpailutilanteessa. 

Myyntisaamisten kiertoa voi nopeuttaa asiakassuhteet säilyttäen

Myyntisaamisten kiertoa voi nopeuttaa ja toimintoja tehostaa asiakassuhteet säilyttäen. Ratkaisuna ovat tällöin ennaltaehkäisevän riskienhallinnan keinot. Tehokas, mutta asiakaslähtöinen myyntisaamisten kierron nopeuttaja on huomautuspalvelun käyttöönotto. Samalla voidaan tarkistaa luottopolitiikan toimivuus yhdessä asiantuntijamme kanssa. 

Kiitos yhteydenotostasi!

Asiantuntijamme on sinuun pikimmiten yhteydessä.

Asiantuntijamme on sinuun yhteydessä

Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.