Tehokas kassa, tehokas taloushallinto

Osallistu tapahtumaan.

Mullista kaupankäyntisi ja tee parempaa tulosta

Tervetuloa kuulemaan uudesta kaupan alan kassaratkaisusta, joka tehostaa yrityksesi liiketoimintaa ja minimoi taloushallinnon rutiinit. Elisa Kassa on nyt liitetty Visma Netvisor-ohjelmaan, mikä mahdollistaa muun muassa reaaliaikaisen näkymän yrityksesi taloustilanteeseen.

Aamiaistilaisuudessa käymme läpi nämä viisi asiaa, joilla kehität liiketoimintaasi:

  1. miksi perinteinen kassakoneesi kannattaa romuttaa
  2. miten seuraat yrityksesi kassatilannetta, laskutusta ja tulosta reaaliaikaisesti
  3. kuinka vähennät manuaalisia työvaiheitasi
  4. millä tavalla tehostat taloushallinnon prosessejasi
  5. mistä löydät lisää aikaa asiakkaillesi

Aika: klo 8.00 – 10.00
Paikka: Lähetämme tarkemmat ohjeet ilmoittautuneille.

p.s. Arvomme kiertueen osallistujien kesken tabletin, jonka avulla voit pyörittää sekä kassatoiminnot että taloushallinnot.

Yhteistyössä:     

Elisa
                                    

 


Ilmoittautumalla annat suostumuksen, että Visma ja Elisa voivat olla sinuun yhteydessä ja lähettää sinulle markkinointiviestejä tuotteista, asiakaseduista ja tarjouksista esim. tekstiviestillä tai sähköpostitse. Markkinoinnin kohdentamisessa voidaan hyödyntää mm. evästeitä ja välitystietoja, kuten sijainti- ja päätelaitetietoja. Katso tarkemmin Visman rekisteriseloste ja Elisan tietosuojaperiaatteet. Voit milloin tahansa peruuttaa antamasi suostumuksen.

Arvonnan säännöt: 1. Arvonnan palkintona on tabletti, jolla voi pyörittää yrityksen kassatoiminnot ja taloushallinnon. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. 2. Osallistut arvontaan oheisella lomakkeella 11.10.2016 asti. 3. Osallistuminen ei edellytä ostamista. 4. Arvomme palkinnon 31.10.2016 mennessä. 5. Elisa- ja Visma-konsernien henkilökunnilla tai heidän perheenjäsenillään ei ole osallistumisoikeutta arvontaan. 6. Arvonnan voittajalle ilmoitamme henkilökohtaisesti.

Ilmoittaudu aamiaistilaisuuteen!

Valitse kaupunki *