Taloushallinnon Tehoaamu Lahdessa

Tervetuloa tehostamaan taloushallintosi. Lue lisää ja ilmoittaudu aamutilaisuuksiimme.

Tehoaamu on nopein tapa tehostaa taloushallintosi

Tehoaamu 1: Tehokas myyntilaskutus

Myyntilaskut kannattaa hoitaa samalla järjestelmällä kuin muukin taloushallinto. Näin suoritukset kohdistetaan automaattisesti kirjanpitoon ja säästetään aikaa, vaivaa sekä rahaa, kun et tarvitse exceleitä, paperisia kirjeitä ja erillistä verkkopankkia. Verkkolaskutus on myös turvallisempaa, luotettavampaa ja kassavirta nopeutuu. Perintäkin onnistuu automaattisesti ja parantunut kassatilanne mahdollistaa menestyksekkään liiketoiminnan.

Tehoaamu 2: Tehokas ostolaskujen käsittely & mobiiliskanneri

Paperiset ostolaskut ovat historiaa. Kun käsittelet ostolaskut sähköisesti, laskujen tarkastus ja hyväksyntä helpottuu huomattavasti missä ja milloin tahansa. Laskujen maksaminen tehostuu, kun pankkiyhteys ja reskontra ovat samassa järjestelmässä. Nopeus, suojautuminen huijauslaskuilta ja kirjanpidon reaaliaikaisuus parantavat liiketoiminnan ennustettavuutta ja taloushallinnon vaivattomuutta. 

Tehoaamu 3: Tehokas kassanhallinta

"Yrittäjällä ei ole muuta kriisiä kuin kassakriisi." Kassassa pitäisi olla likvidejä varoja vähintään 2 kuukauden  kuluja vastaava määrä. Tämän takia kassavirtaennusteen tulee olla reaaliaikainen. Lisäksi pitää seurata, että myyntisaatavat ovat kurantteja, ostolaskut maksetaan ajallaan ja varaston saldo on ajantasalla. Tehokas kassanhallinta tukee kannattavaa kasvua. 

 

Valitse 1-3 aihetta ja ilmoittaudu Lahden Tehoaamuihin

Ohjelma:
8.00-8.15 aamupala
8.15-8.45 tehokoulutus
8.45-9.00 kysymyksiä ja vastauksia

Osoite: Visma Services, Vuorikatu 35 B, 15100 Lahti

Valitse yksi tai useampi Tehoaamu *