Wilma kumppanit

Kaikkeen ei aina tarvitse pystyä itse. Wilman kumppanien tarjoamien palveluiden avulla helpotat kouluarkea monin tavoin.

School Day

School Dayn palvelut tuovat kouluarjen tiedon näkyväksi. Dashboard jalostaa ja visualisoi kouluhallinnon datan käyttökelpoiseksi informaatioksi ja selkeiksi mittareiksi. Sen kautta oppilaitoksilla on visuaalinen näkymä opiskelijahallinnon dataan opetustoimen johtamisen tueksi. Wellbeing puolestaan kertoo miten oppilaitoksessa voidaan. Palvelut ovat saatavilla kauttamme SaaS-asiakkaillemme.

Lue lisää >>

Kirstu

Kirstu on ratkaisu oppilaitosten työajanseurantaan. Kirstun avulla on mahdollista seurata vuosityöaikaa millä tahansa laitteella, niin mobiilisti kuin tietokoneellakin. Kirstulla voi seurata työaikaa joko reaaliaikaisesti tai lisäämällä tulevat tai vaikka koko jakson tunnit ennakkoon. Tämän ansiosta myös jaksojen ja lukuvuosien suunnittelu on helpompaa, kun voidaan seurata tarkasti mihin työaika on käytetty.

Lue lisää >>

Youpret

Youpret on suomalainen etätulkkauspalvelu, jonka avulla kommunikointi kodin ja koulun välillä onnistuu ilman kielimuuria. Vaikka Wilma-viestit saapuisivat milloin tahansa, on tulkkausapu aina saatavilla. Youpretin kautta ammattitulkin saa käyttöön välittömästi, vuorokauden ympäri ja viikon jokaisena päivänä.

Lue lisää ja kokeile palvelua veloituksetta >>