Wilma

Wilma on verkkopalvelu, jolla saadaan kätevästi suuri määrä tietoa käyttäjien ulottuville reaaliaikaisesti.

Päivittäinen ja turvallinen palvelu kaikille kouluarkeen

Kouluarki käden ulottuvilla

Wilma pohjautuu Primus- ja Kurre-kouluhallinto-ohjelmiin, joista tieto heijastetaan Wilmaan. Kaikki Wilman kautta syötetyt ja muokatut tiedot päivittyvät suoraan Primuksen tietokantaan. Yhteinen tietokanta takaa tietojen reaaliaikaisuuden, oikeellisuuden, saatavuuden ja yhtenäisyyden ilman tiedonsiirtoja. Wilman käyttö on turvallista eikä käyttäjän tietokoneelle tarvitse erikseen asentaa mitään. Wilma toimii kaikilla yleisimmillä selaimilla. Lisäksi Wilmaa voi käyttää iOS- ja Android-mobiilisovelluksilla.

GDPR

Wilma vastaa tietosuoja-asetuksen vaatimuksia.

Lue lisää

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Opettajien työkalu mm. arviointiin, poissaolojen merkitsemiseen sekä yhteydenpitoon huoltajien kanssa.
 • Huoltajille keino koulunkäynnin seuraamiseen sekä yhteydenpitoon lapsensa opettajien kanssa.
 • Viestitoiminto, jonka keskustelut voivat olla kahdenkeskisiä tai yleisiä keskusteluketjuja
 • Kurssipalaute, kyselyt, sähköiset hakemuslomakkeet, päätökset, koko opiskeluaikainen arvosanahistoria ja paljon muuta!

 

 Lataa Wilman sovellus puhelimeesi ja Wilma pitää kouluarjen asiat aina ulottuvillasi.

 

App store logo  Google Play logo

Myös varhaiskasvatukseen

Wilma on myös varhaiskasvatuksen järjestelmä. Säästä resursseja ja tuo tehokkuutta liittämällä varhaiskasvatus samaan järjestelmään opetustoimen kanssa.

Visman blogista:

Ladataan ...

Lataa Viesti Wilmalla Viisaasti -opas!

Yhteistyössä Ben Furmanin kanssa toteutettu opettajien opas viisaaseen Wilma-viestintään.
Syötä sähköpostiosoitteesi viereiseen kenttään ja saat oppaan sähköpostiisi!

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi

Wilma mukautuu sujuvasti eri kouluasteiden tarpeisiin

 • Varhaiskasvatus

  Wilman avulla hoituu tiedottaminen ja yhteydenpito vanhempien kanssa. Huoltajat näkevät tiedotteet mm. juhlista ja retkistä Wilman sähköisellä ilmoitustaululla.

  Lasten läsnä- ja poissaolot, niiden yhteenvetojen seuraamisen, oppimisen ja koulunkäynnin tukeen liittyvien asioiden kirjaaminen ja vanhempainvartit hoidat helposti Wilmassa. Wilman kautta lapsen kouluun ilmoittaminen sujuu vaivattomasti. Katso lisää 

 • Perusopetus

  Yhteydenpidon ja vanhempainvarttien lisäksi Wilma näyttää mm. työjärjestykset, kokeet, kotitehtävät, arvosanat, koulun tiedotteet ja tuen asiakirjat. Tieto uusista merkinnöistä välittyy huoltajille heti. Sähköisten hakemusten avulla arki helpottuu, kun esim. koulukuljetus ja lomat voidaan hakea Wilmassa, jossa niitä koskevat päätöksetkin näytetään. Opettajan työkään ei ole sidottuna koululle, kun arvioinnin ym. voi tehdä Wilman kautta vaikka kotona.

 • Lukio

  Wilman pitää hallinnassa mm. kurssivalinnat ja yo-kirjoitukset. Opiskelijat pääsevät tekemään valinnat Wilman kurssitarjottimeen, joka voidaan avata myös yhteiseksi muille kouluille. Wilma näyttää opiskelijoille kaikki suoritukset ja kurssimäärien yhteenvedot. Yhteydenpito opettajien ja toisten opiskelijoiden kesken on helppoa, sähköiset hakemukset ja yo-kirjoituksiin ilmoittautuminen Wilmassa onnistuu vaivattomasti.

 • Ammatillinen koulutus

  Wilma on apu sekä opintojen suunnittelussa että päivittäisessä tekemisessä. Opiskelijat mm. tekevät valintoja, näkevät omat suoritukset ja yhteenvedot, voivat kirjata itsearvioinnin, täyttää työssäoppimispäiväkirjaa, ilmoittautua lukukaudelle tai hakea osaamisen tunnustamista. Näytöt, oppisopimukset ja tutkintotilaisuudet ovat järjestyksessä Wilmassa. Kirjauksia voivat tehdä niin opettajat, työpaikan edustajat kuin opiskelijatkin. Sähköisen koulutuskalenterin kautta voi hakea koulutuksiin ilman Wilma-tunnuksia.

 • Ammattikorkeakoulut

  Wilma on apu sekä opintojen suunnittelussa että päivittäisessä tekemisessä. Opiskelijat näkevät sähköisesti opetussuunnitelman, ilmoittautuvat opintoihin ja täyttävät mm. toteutussuunnitelmat. Wilma kertoo sekä tuoreimmat arvosanat että koko arvosanahistorian. Opiskelija voi hoitaa mm. osaamisen tunnustamisen hakemisen ja opettaja kirjata ratkaisu Wilmassa – kumpikin kotisohvaltaan. Sähköisen koulutuskalenterin kautta voi hakea koulutuksiin ilman Wilma-tunnuksia.

Hallinto

Huoltaja

Opettaja

Opiskelija

.
Tavoita tehokkaasti icon Tavoita tehokkaasti icon
Tavoita tehokkaasti
Aina ja kaikkialla icon Aina ja kaikkialla icon
Aina ja kaikkialla
Löydä tieto icon Löydä tieto icon
Löydä tieto

Joustavuutta arkeen Wilma Appin avulla

iphon app icon
google app
windows app icon

Ota yhteyttä

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi

Myyntitiimimme

Miia Korpela photo

Miia Sauso
Sales Director
miia.sauso@visma.com
050 591 3622

Jukka Väätti photo

Jukka Väätti
Key Account Manager
jukka.vaatti@visma.com
044 764 1744

Vesa Perkiö photo

Vesa Perkiö
Account Manager
vesa.perkio@visma.com
050 339 4985

 

Joakim Pesola photo

Joakim Pesola
Account Manager
joakim.pesola@visma.com
050 353 5198

 

contacts icon

Visma InSchool vaihde
06 320 2590

Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.