Ohjeet Wilman käyttöön huoltajille ja opiskelijoille löytyvät täältä

Wilma - turvallinen palvelu kaikille kouluarkeen ja varhaiskasvatukseen

Wilma on osa Visma InSchoolin oppilashallintojärjestelmää, joka toimii lapsen, vanhempien ja oppilashallinnon tukena läpi opintojen aina ylioppilaaksi tai ammattiin valmistumiseen asti.  Wilma tukee oppilashallinnon organisoinnissa, arvioinnissa, kodin sekä koulun välisessä viestinnässä ja tiedotuksessa. Hakemukset ja päätökset sekä mm. oppimisen tuen asiakirjat hoituvat sähköisten lomakkeiden ansiosta sujuvasti ja tietoturvallisesti ilman papereiden siirtelyä paikasta toiseen.

Wilman tuoteperhe siirtyy vuoteen 2021 mennessä kokonaan SaaS-palveluna tarjottavaksi. Lue lisää SaaS-palvelustamme.

Wilma on myös varhaiskasvatuksen järjestelmä. Wilmalla tavoitat ja viestit tehokkaasti myös päiväkodeissa! Säästä resursseja ja tuo tehokkuutta liittämällä varhaiskasvatus samaan järjestelmään opetustoimen kanssa. Varhaiskasvatuksen Wilma jakautuu viestintään ja toiminnanohjaukseen. Wilman viestinnän käyttöönotto myös päiväkoteihin onnistuu helposti ja nopeasti vain lisenssilaajennuksella.

Wilma varhaiskasvatuksen viestintä nyt veloituksetta 30.6. saakka!  Lue lisää Wilmasta varhaiskasvatuksessa.

Oletko kiinnostunut Wilman hankinnasta varhaiskasvatukseen? Ota yhteys myyjiimme » 

Wilma hallinnolle

Siirry » 

Wilma opettajille

Siirry »

Wilma huoltajille

Siirry »

Wilma opiskelijalle

Siirry »

Wilman tärkeimmät ominaisuudet

  • Opettajien työkalu mm. arviointiin, tuntimerkintöjen tekemiseen, kokeiden ja kotitehtävien merkitsemiseen sekä yhteydenpitoon huoltajien kanssa.
  • Huoltajille keino koulunkäynnin seuraamiseen sekä yhteydenpitoon lapsensa opettajien kanssa.
  • Työjärjestykset pitävät sekä opiskelijat että kotiväen kartalla mitä, missä ja milloin tapahtuu.
  • Tiedotteet ja viestitoiminto, jonka keskustelut voivat olla kahdenkeskisiä tai yleisiä keskusteluketjuja
  • Kurssipalaute, kyselyt, tapahtumakutsut, sähköiset hakemuslomakkeet, päätökset, koko opiskeluaikainen arvosanahistoria ja paljon muuta!

Wilma osana oppilashallinto-ohjelmistoa

Wilma pohjautuu Primus- ja Kurre-oppilashallinto-ohjelmiin, joista tieto heijastetaan Wilmaan. Kaikki Wilman kautta syötetyt ja muokatut tiedot päivittyvät suoraan Primuksen tietokantaan. Yhteinen tietokanta takaa tietojen reaaliaikaisuuden, oikeellisuuden, saatavuuden ja yhtenäisyyden ilman tiedonsiirtoja. Wilman käyttö on turvallista eikä käyttäjän tietokoneelle tarvitse erikseen asentaa mitään. Wilma toimii kaikilla yleisimmillä selaimilla. Lisäksi Wilmaa voi käyttää iOS- ja Android-mobiilisovelluksilla.

GDPR

Wilma vastaa tietosuoja-asetuksen vaatimuksia. Lue lisää » 

Wilma myös varhaiskasvatukseen

Wilma on myös varhaiskasvatuksen kokonaisjärjestelmä. Se mahdollistaa mm:

  • sähköisen hakemisen
  • lasten sijoittamisen ryhmiin
  • hoitoaikojen ilmoittamisen ja seurannan
  • tuntiperusteisen laskutuksen
  • yhteydet kunnan muihin järjestelmiin.

Säästä resursseja ja tuo tehokkuutta liittämällä varhaiskasvatus samaan järjestelmään opetustoimen kanssa! Voit hankkia Wilman joko kevyemmin päiväkotien viestintään tai laajempana kokonaisuutena varhaiskasvatuksen toiminnanohjaukseen. 

Lue lisää

Wilma mukautuu sujuvasti varhaiskasvatuksen ja eri kouluasteiden tarpeisiin

Tutustu Wilman kouluastekohtaisiin ominaisuuksiin alta.

Oletko kiinnostunut Wilman hankinnasta? Ota yhteys myyjiimme » 

Visman blogista

Etätyö

Etätyötä ja etäkoulua – etäällä mutta silti yhdessä

“Kaikki on vinksin vonksin, tai ainakin heikun keikun”, lauloi Peppi Pitkätossu lastenlaulussa. Siltähän elämä saattaa nyt hiukan tuntua, kun tuttu, turvallinen ja kiireinen arki muuttui ykskaks kotoiluksi, etätyöksi ja etäkouluksi. 

”Se on tehty”

Ohjelmistokehitys koostuu palasista, joista sitten taas valmistuu isompia palasia. Kun jotain on työstetty pitkään ja hartaasti, on kokonaisuuden valmistuminen aina hieno hetki. Wilman varhaiskasvatustiimissä koettiin työn iloa, kun odotettuja ominaisuuksia valmistui. Lue tunnelmista blogistamme.

Koulun ja kodin wilma pelisäännöt

Koulun ja kodin Wilma-pelisäännöt eivät synny itsestään

Tärkeämpää tavoitetta tuskin voi olla kuin lapsen kehityksen, oppimisen ja hyvinvoinnin turvaaminen. Se onkin sekä perusopetuksen että varhaiskasvatuksen tavoitteena, mutta koulut ja päiväkodit eivät kuitenkaan pysty siihen yksin. Digiviestintä tukee kasvatuskumppanuutta – kunhan pelisäännöistä on sovittu. Lue blogista lisää Suomen Vanhempainliiton Ulla Siimeksen ajatuksia kodin ja koulun yhteistyöstä.

Ota yhteyttä

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi