Tehokas varhaiskasvatuksen kokonaisratkaisu

Wilma varhaiskasvatukseen

Varaa ilmainen online-esittely
Varhaiskasvatuksen kokonaisratkaisu

Visman ratkaisu varhaiskasvatukseen on pilvipohjainen järjestelmä sujuvampaan hallintoon.

Varhaiskasvatuksen toiminnanohjausjärjestelmän avulla hakuprosessit ovat yksinkertaisia, päivittäinen hallintotyö tehokasta sekä viestintä vanhempien ja päiväkodin henkilökunnan välillä on vaivatonta.

Vanhemmat voivat tehdä Wilmassa hakemuksen päivähoitoon tarvittavine liitteineen vaikka kotisohvalta. Sähköisen allekirjoituksen avulla hakuprosessit ovat nopeita ja sujuvia. Järjestelmän etuja ovat mm. lasten helppo sijoittaminen sopiviin ryhmiin, hoitoaikojen ilmoittaminen ja niiden seuranta, sekä tuntiperusteinen laskutus.

Yhteydet kunnan muihin järjestelmiin mahdollistavat aina ajan tasalla olevien tietojen siirtymisen suoraan ja sähköisesti.

Tehokas hallinto

Monipuoliset sähköiset hakemukset ja asiakirjat sekä mahdollisuus hoitaa allekirjoitukset sähköisesti tekevät ratkaisusta tehokkaan ja resursseja säästävän. Kaikki päivähoitoyksiköt ovat nähtävissä kootusti, jolloin lasten sijoittelu ja henkilöstön resursointi on helppoa. Hoitoaikojen sähköinen varaus sekä hoitoaikoihin perustuva laskutus sujuvoittavat prosessia ja auttavat myös henkilökunnan työaikojen suunnittelussa.

Aina ajan tasalla

Hakiessaan hoitopaikkaa, huoltajat saavat tunnukset palveluun. Palvelun automaattisten ilmoitusten kautta huoltajat pysyvät koko ajan ajan tasalla sähköisen hakemusprosessin vaiheissa. Lasten sijoittelu hoitopaikkoihin tehdään sähköisesti suoraan järjestelmässä, ja huoltajat saavat heti sähköisen päätöksen lapselle osoitetusta hoitopaikasta. 

Mobiilisti mistä tahansa

Wilman mobiilisovelluksen avulla tiedottaminen ja yhteydenpito vanhempien kanssa onnistuu vaivattomasti mistä ja milloin tahansa. Läsnä- ja poissaoloista ilmoittaminen, keskusteluaikojen varaus sekä lasten sisään- ja uloskirjaus hoitopaikkaan sujuu nopeasti mobiilisovelluksella.

Kaikki yhdessä järjestelmässä

Yhtenäinen järjestelmä opetustoimen kanssa takaa tietojen siirtymisen digitaalisesti ja tietoturvallisesti asteelta toiselle ilman papereiden siirtelyä paikasta toiseen. Käyttäjien kouluttaminen, yhtenäiset ohjeistukset ja mahdolliset sijaisjärjestelyt helpottuvat merkittävästi, kun käytössä on sama järjestelmä. Selvää säästöä saadaan myös ylläpitokustannuksissa. Järjestelmä tarjoaa ainutlaatuisen sähköisten palveluiden polun aina varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle saakka.

Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.