Varhaiskasvatuksen kokonaisratkaisu

Tehokas varhaiskasvatuksen kokonaisratkaisu

Wilma varhaiskasvatukseen

Ota yhteyttä!

Sujuvaa hallintoa

Wilma tarjoaa monia etuja

Tehokas hallinto

Monipuoliset sähköiset hakemukset ja asiakirjat sekä mahdollisuus hoitaa allekirjoitukset sähköisesti tekevät ratkaisusta tehokkaan ja resursseja säästävän. Kaikki päivähoitoyksiköt ovat nähtävissä kootusti, jolloin lasten sijoittelu ja henkilöstön resursointi on helppoa. Hoitoaikojen sähköinen varaus sekä hoitoaikoihin perustuva laskutus sujuvoittavat prosessia ja auttavat myös henkilökunnan työaikojen suunnittelussa.

Aina ajan tasalla

Hakiessaan hoitopaikkaa, huoltajat saavat tunnukset palveluun. Palvelun automaattisten ilmoitusten kautta huoltajat pysyvät koko ajan ajan tasalla sähköisen hakemusprosessin vaiheissa. Lasten sijoittelu hoitopaikkoihin tehdään sähköisesti suoraan järjestelmässä, ja huoltajat saavat heti sähköisen päätöksen lapselle osoitetusta hoitopaikasta. 

Mobiilisti mistä tahansa

Wilman mobiilisovelluksen avulla tiedottaminen ja yhteydenpito vanhempien kanssa onnistuu vaivattomasti mistä ja milloin tahansa. Läsnä- ja poissaoloista ilmoittaminen, keskusteluaikojen varaus sekä lasten sisään- ja uloskirjaus hoitopaikkaan sujuu nopeasti mobiilisovelluksella.

Kaikki yhdessä järjestelmässä

Yhtenäinen järjestelmä opetustoimen kanssa takaa tietojen siirtymisen digitaalisesti ja tietoturvallisesti asteelta toiselle ilman papereiden siirtelyä paikasta toiseen. Käyttäjien kouluttaminen, yhtenäiset ohjeistukset ja mahdolliset sijaisjärjestelyt helpottuvat merkittävästi, kun käytössä on sama järjestelmä. Selvää säästöä saadaan myös ylläpitokustannuksissa. Järjestelmä tarjoaa ainutlaatuisen sähköisten palveluiden polun aina varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle saakka.

Lue lisää blogistamme: