Wilma

Wilma är en webbaserad tjänst som ger användarna massor av information i realtid.

En säker tjänst för alla i skolvardagen

All info nära till hands

I Wilma visas den information från Primus och Kurre som skolan vill dela med användarna. Och allt man skriver in via Wilma sparas automatiskt i Primus databas. Wilma fungerar med alla de vanliga webbläsarna och dessutom har vi tagit fram gratis appar för iOS och Android.

De viktigaste egenskaperna

 • Studerandena ser bland annat sina hemuppgifter, provdatum, kursval och sitt schema.
 • Lärarnas verktyg för att registrera t.ex. bedömningar och frånvaron, och hålla kontakt med vårdnadshavarna.
 • Ett ypperligt sätt för vårdnadshavarna att se vad som pågår i skolan och kommunicera med lärarna. · Skicka meddelanden antingen privat eller till diskussionstrådar.
 • Kursrespons, enkäter, elektroniska blanketter, beslut, alla vitsord och mycket mer!

Även för småbarnspedagogiken

Wilma lämpar sig också för småbarnspedagogiken. Spara resurser och öka effektiviteten genom att den och grundskoleundervisningen i samma system.

Wilma passar alla skolstadier

 • Småbarnspedagogik

  Sköt informationsgången med Wilma! På den elektroniska anslagstavlan ser man genast när det kommer upp en ny notis om t.ex. en utflykt eller fest, och föräldrar och pedagoger håller kontakt via den trygga interna posten. I Wilma finns all behövlig info om barnet i realtid, från allergier till pedagogiska dokument. I Wilma finns också till exempel en bokningsfunktion för föräldrasamtal, och när barnet ska anmälas till skolan sker även detta smidigt via Wilma!

 • Grundskolan

  Förutom en behändig kommunikationskanal är Wilma en komplett infobank där du hittar personinfo, scheman, prov, hemuppgifter, vitsord, pedagogiska dokument och mycket mer! När det kommer en ny notis eller ett meddelande får du som vårdnadshavare veta det genast. Med de elektroniska blanketterna ansöker man om skoltransporter och ledigheter, och får beslutet till Wilma. Som lärare har du också en lättare vardag, när du inte är bunden till skolan utan kan sköta vitsordsgivningen och mycket mer till exempel hemifrån.

 • Gymnasiet

  I gymnasiet är Wilma ett ypperligt verktyg som håller reda på allt från kursval till studentskrivningsresultat. Studerandena väljer sina kurser i en kursbricka i Wilma, och brickan kan också delas till andra skolor. Gör ansökningar elektroniskt och sköt anmälningarna till studentskrivningarna behändigt via Wilma. Alla prestationer och kurser finns i Wilma, och det är lätt att hålla kontakt med lärare och andra studerande.

 • Yrkesutbildningen

  Wilma har allt som behövs för planeringen och studierna i vardagen. Studerandena väljer sina studier, ser sina prestationer, gör självvärderingar och fyller i IA-dagböcker. Dessutom finns funktioner för att närvaroanmälning och anhållan om erkännande av kunnande. Låt Wilma hålla reda på yrkesprov, läroavtal och examenstillfällen och massor av annat!

 • Yrkeshögskolor

  I Wilma finns allt som behövs i planeringen och de dagliga studierna. Som studerande ser du din läroplan och anmäler dig till studierna. Du kan också fylla i olika rapporter och se dina vitsord från hela studietiden. Studeranden kan anhålla om erkännande av kunnande och läraren ge sitt beslut i Wilma – utan att någon av dem behöver lämna favoritfåtöljen! Och i vår elektroniska utbildningskalender behöver man inte ens ha något Wilma-konto för att söka till utbildningarna.

Administrationen

Vårdnadshavarna

Lärarna

Studerandena

.
Tavoita tehokkaasti icon Tavoita tehokkaasti icon
Nå ut till alla
Aina ja kaikkialla icon Aina ja kaikkialla icon
Alltid tillgängligt
Löydä tieto icon Löydä tieto icon
Hitta det du söker

Flex med Wilma-appen

iphon app icon
google app
windows app icon

Kontakta oss

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi