Suomi.fi-viestipalvelu

Turvallista ja tehokasta viestintää Suomi.fi-viesteillä
Visma Suomi.fi-viestit

Päätökset sähköisesti InSchool-ohjelmista Suomi.fi-viestipalveluun

Mikä Suomi.fi-viestit?

InSchoolin Suomi.fi -viestipalvelulla viet viranomaispäätökset tuvallisesti ja kustannustehokkaasti InSchool-ohjelmistosta Suomi.fi-viestipalveluun. Palvelun avulla lähetät helposti mm. päätökset vaikka koulukuljetuksesta tai koulupaikasta huoltajille. 

Viestintä yksinkertaistuu ja tehostuu: automatisoit monta vaihetta ja samalla säästät paperia, aikaa, ja postittamisen vaivan. 

Näin se toimii

Palvelun käyttäjänä voit turvallisesti lähettää Suomi.fi-viestejä niin opiskelijoille, huoltajille kuin hakijoillekin. Vastaanottaja näkee viestin Suomi.fi-viestit-palvelussa tunnistautumalla tai saa viestin halutessaan kotiinsa perinteisellä postilla.

Voit lähettää viestipalveluun kaikkia Opiskelijat- että Hakemukset ja päätökset -rekisterin tulosteita. Mikä parasta, viestit voi lähettää myös massana! Ei siis enää liitteiden lisäämistä sähköpostiin yksi kerrallaan!

Miten saan palvelun?

Tilaa Suomi.fi-viestipalvelu

Suomi.fi-palveluilla lisää sujuvuutta

Helppoutta ja turvallisuutta

Ottamalla käyttöön Suomi.fi-valtuudet säästät pitkän pätkän henkilötyöpäiviä ja samalla teet Wilmasta helppokäyttöisemmän. Esimerkiksi avainkoodeja ei tarvitse enää luoda ja postittaa huoltajille, kun he voivat luoda Wilma-tunnukset itse alusta asti Suomi.fi-valtuudet-palvelua käyttämällä. Palvelun käyttö edellyttää myös Suomi.fi-tunnistus-palvelun käyttöä.


Wilman käyttäjä pystyy tunnistautumaan vahvasti Suomi.fi-tunnistuksen kautta ja liittämään Wilma-tunnukseensa huoltajaroolin Suomi.fi-valtuudet -palvelun avulla.  Suomi.fi-valtuuksien kautta voidaan myös varmistua siitä, että huoltajalla on oikeus nähdä huollettavansa tiedot Wilmassa. 

InSchool ja Suomi.fi

Suomi.fi-palveluiden sopimukset ovat järjestelmäkohtaisia. Vaikka kunnassa olisi otettu jo Suomi.fi-palveluita käyttöön, pitää Wilmaa varten hakea Suomi.fi-tunnistus- ja Suomi.fi-valtuudet-palveluita erikseen.

Lue myös miten Porissa otettiin Suomi.fi-palvelut hyötykäyttöön oppilaitoshallinnossa.

Lisätietoja ohjelmiemme hyödyntämistä Suomi.fi-palveluista ja niiden käyttöönotosta löydät ohjeistamme.

Metatiedostot VRK:lle

Teemme myös tilauksesta Suomi.fi-palveluiden hakemista varten tarvittavat metatiedostot edelleen VRK:lle toimitettavaksi. 

Ota yhteyttä

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi

Tiimimme

Janne Lumme

Janne Lumme
Key Account Manager
janne.lumme@visma.com
044 587 9663

Vesa Perkiö photo

Vesa Perkiö
Account Manager
vesa.perkio@visma.com
050 339 4985

Minna Hakala photo

Minna Hakala
Business Support Manager
minna.hakala@visma.com
050 400 8234

 

contacts icon

Visma InSchool vaihde
06 320 2590

Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.