Opettajille

Wilman avulla asioiden käsittely tehostuu ja resursseja vapautuu pedagogiseen työhön. Wilmaa käyttävät opettajat ja henkilökunta aina varhaiskasvatuksesta ammattikorkeakouluihin saakka.

Wilmalla kouluarjen työkalut aina ulottuvilla

icon

Kaikki yhdessä

Wilma on sujuva työkalu opettajille mm. arviointiin, poissaolojen merkitsemiseen ja päivittäisen palautteen kirjaamiseen . Wilmassa hoituu myös yhteydenpito muiden opettajien, oppilaiden ja huoltajien kanssa: niin viestit, tiedotteet kuin vanhempainvarttienkin varaus.

Sicon

Aina nähtävillä

Kaikki opettajan laittamat tehtävät ja kokeet saadaan heti opiskelijoiden ja huoltajien nähtäväksi Wilmaan. Myös koearvosanat ja suoritukset pysyvät tallessa Wilmassa.

Sujuvaa päätöksentekoa icon

Vuorovaikutusta

Opettajat näkevät oman työjärjestyksensä Wilmassa ja pääsevät muokkaamaan sitä itse, samoin kuin päivittämään omat yhteystietonsa. Opettajat voivat myös laatia palautekyselyitä opiskelijoille, huoltajille ja toisilleen. Niillä voidaan selvittää esim. kouluviihtyvyyttä, kerätä kurssipalautetta tai toiveita soveltavien kurssien aihepiireiksi.

Säästä aikaa ja vaivaa

icon

Reaaliaikainen

Kaikki opettajalle tulleet anomukset ja muut sähköiset hakemukset on heti opettajan nähtävissä ja käsiteltävissä Wilmassa.

icon

Kerralla talteen

Wilmalla hoituu loistavasti myös pedagogisten asiakirjojen käsittely ja tukitoimien kirjaus. Wilman kautta asiakirjoja voi tehdä missä vain, ja ne tallentuvat oppilashallintojärjestelmään. Aikaisempi tukihistoria on nähtävissä Wilmassa.

icon

Vapaus

Opettajat voivat syöttää arvosanat Wilmaan mistä tahansa, vaikka kesämökiltä. Tieto tallentuu suoraan yhteiseen tietokantaan, ilman välikäsiä.

Monipuolinen ja jokapäiväinen

Tuki apunasi icon

Mistä tahansa

Monet päivittäiset kouluarjen asiat ovat hoidettavissa Wilmassa, koululta, kotoa, tabletilta tai puhelimelta.

Integroitu kokonaisratkaisu icon

Yksi riittää

Yksi käyttäjätunnus, jonka takana voit olla sekä opettajana, että huoltajana omille lapsillesi.

Yhteensopiva icon

Turvallinen

Wilman käyttö on turvallista eikä käyttäjän tietokoneelle tarvitse erikseen asentaa mitään. Wilma toimii useimmilla selaimilla ja lisäksi käytettävissä on ilmaiset mobiilisovellukset iOs-, Android-, ja Windows-laitteille.

Rajattomia mahdollisuuksia

Miksi valita meidät icon

Aina ulottuvillasi

Liput ja laput historiaan! Tee se Wilmalla ja aikaa vapautuu opetustyöhön. Wilman avulla olet aina ajan tasalla.

Suomen ykkönen icon

Opettajien ykkönen

Wilma toimii sähköisenä reissuvihkona kodin ja koulun välillä, mutta on sen ohella myös jokapäiväinen työkalusi.

Tämän lupaamme icon

Tämän lupaamme

Monipuolinen sähköinen järjestelmä pitää tiedot tallessa, opettajan helposti nähtävissä ja hallittavissa mistä tahansa.

Kaikki yhdessä icon

Kaikki yhdessä

Mistä tahansa icon

Mistä tahansa

Kerralla talteen icon

Kerralla talteen

wilma

Wilma

Wilma on helppo ratkaisu kouluarjen päivittäiseen hallintaan. Se kertoo päivän työjärjestyksen sekä koealueet ja kotitehtävät. Riippumatta siitä missä itse olet, voit turvallisesti Wilman kautta aina tehdä kurssivalinnat, ilmoittautua tentteihin, viestiä opettajien kanssa ja lukea koulun tiedotteet. Wilman avulla teet opiskeluarjestasi vaivattomampaa.

primus

Primus

Primus on tehokkaan ja laajan opiskelijahallinnon kokonaisjärjestelmän ydin, joka toimii saumattomasti yhteen Wilman ja Kurren kanssa.

Ota yhteyttä

Suostun siihen, että henkilötietojani käsitellään tunnistamalla kiinnostuksen kohteeni tässä kuvatulla tavalla ja olen tietoinen siitä, että voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa.
Suostun siihen, että Visma voi lähettää minulle sähköpostia aiheista joihin olen osoittanut kiinnostusta ja olen tietoinen siitä, että voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa.
Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi

Myyntitiimimme

Miia Korpela photo

Miia Sauso
Sales Director
miia.sauso@visma.com
050 591 3622

Jukka Väätti photo

Jukka Väätti
Key Account Manager
jukka.vaatti@visma.com
044 764 1744

Vesa Perkiö photo

Vesa Perkiö
Account Manager
vesa.perkio@visma.com
050 339 4985

 

Joakim Pesola photo

Joakim Pesola
Account Manager
joakim.pesola@visma.com
050 353 5198

 

contacts icon

Visma InSchool vaihde
06 320 2590

Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.