Lisäpalvelut

Visma InSchool-lisäpalvelut
Visma inschool lisäpalvelut

Visma Sign - sähköinen allekirjoitus helposti ja turvallisesti

Erilaisia allekirjoitettavia asiakirjoja on valtava määrä. Nykyaikainen tapa hoitaa allekirjoitukset, on tehdä se sähköisesti. Sen lisäksi että säästät paperia, sähköinen allekirjoittaminen on nopeaa, vaivatonta ja tehokasta. Miten Visma Sign toimii?  Lue lisää 

Tilaa Visma Sign

Pääkäyttäjäpalvelu

SaaS-palveluun kuuluville peruskouluille ja lukioille suunnattu kokonaisratkaisu, jossa kunnan oman sisällöllisen pääkäyttäjän tietyt ylläpitotehtävät siirtyvät meidän huoleksemme. Kunnan pääkäyttäjällä on apunaan oma yhteyshenkilö meiltä ohjelmakäytön kokonaissuunnitteluun ja mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Yhtenäisen käytön kautta koko organisaatio pystyy hyödyntämään ohjelmia optimaalisesti. Kouluhallinnosta tulee tehokkaampaa ja resursseja säästyy tulipalojen sammuttamisesta kokonaan niiden ehkäisyyn.

Konsultoinnin paketit

SaaS-asiakkaillemme tarjottava palvelu, joka sisältää sovitun määrän koulutuksia ja konsultointia asiantuntijoiltamme. Pakettien ero yksittäisiin koulutusvarauksiin verrattuna on yksinkertaisuus ja ennakoitavuus. Pakettien sisältämät hinnat ovat edullisemmat kuin erikseen tilatut koulutukset/konsultoinnit eikä sinun tarvitse murehtia erikseen esim. kouluttajan matkakuluista. Tutustu tarkemmin pakettien sisältöön Communityssa.

Ota yhteyttä: 

konsultointi.inschool.fi@supportvisma.com

Suomi.fi-viestipalvelu

Visman viestipalvelulla viet viranomaispäätökset turvallisesti ja kustannustehokkaasti InSchool-ohjelmistosta Suomi.fi-viestipalveluun. Palvelun avulla lähetät helposti mm. päätökset vaikka koulukuljetuksesta tai koulupaikasta huoltajille. Viestintä yksinkertaistuu ja tehostuu: automatisoit monta vaihetta ja samalla säästät paperia, aikaa, ja postittamisen vaivan. 

Lue lisää

School Day Dashboard

Yhteistyökumppanimme School Dayn tuottama Dashboard on turvallinen palvelu, joka jalostaa ja visualisoi kouluhallinnon datan käyttökelpoiseksi informaatioksi ja selkeiksi mittareiksi. Sen kautta oppilaitoksilla on visuaalinen näkymä opiskelijahallinnon dataan opetustoimen johtamisen tueksi. Palvelu on saatavilla kauttamme SaaS-asiakkaillemme.

Varaa esittely: myynti.inschool.fi@visma.com

Saas-palvelu

Käytä huoletta, me hoidamme ylläpidon ja tietoturvan! SaaS-palvelu tarkoittaa, että  kunnan/oppilaitoksen kaikkien InSchool-ohjelmien palvelimet ovat ylläpidossa meidän palvelimellemme. Kunnan tietohallinto ja opetustoimi voivat keskittyä perustehtäväänsä tietoteknisten yksityiskohtien miettimisen sijaan. Asiakkaan ei tarvitse huolehtia palvelimen hankinnasta, palvelinlisensseistä, ylläpidosta eikä varmistusjärjestelmistä, vaan voit käyttää ohjelmia sieltä mistä tarve vaatii: työpaikalta ja tarvittaessa vaikka kotoa käsin. 

SchoolDay Dashboard pähkinänkuoressa

Mikä on ihme on Dashboard, mitä se tekee, kuka sitä käyttää ja kuka siitä hyötyy? SchoolDayn Juha kävi Vesan vieraana, ja keskustelua syntyi edelläolevien aiheiden lisäksi myös tietoturvasta ja käyttöönotosta.

Ota yhteyttä

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi

Tiimimme

Janne Lumme

Janne Lumme
Key Account Manager
janne.lumme@visma.com
044 587 9663

Vesa Perkiö photo

Vesa Perkiö
Account Manager
vesa.perkio@visma.com
050 339 4985

Minna Hakala photo

Minna Hakala
Business Support Manager
minna.hakala@visma.com
050 400 8234

 

contacts icon

Visma InSchool vaihde
06 320 2590

Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.