Visma InSchool opetustoimen hallintoon

Primus, Kurre ja Wilma yhdessä muodostavat tehokkaan, monipuolisen ja luotettavan ohjelmistokokonaisuuden koko kouluhallinnon tarpeisiin.

Kuva: Linja Architects

 

 Lataa Wilman sovellus puhelimeesi ja Wilma pitää kouluarjen asiat aina ulottuvillasi.

 

App store logo  Google Play logo


Lataa Viesti Wilmalla Viisaasti -opas!

Yhteistyössä Ben Furmanin kanssa toteutettu opettajien opas viisaaseen Wilma-viestintään.
Syötä sähköpostiosoitteesi viereiseen kenttään ja saat oppaan sähköpostiisi!

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi

Kaikille käyttäjille

Kokonaisratkaisumme mukautuu aina varhaiskasvatuksesta korkeakoulujen tarpeisiin asti. Käyttäjiä ovat niin hallintohenkilöstö, huoltajat, opiskelijat, opettajat kuin koulutoimen sidosryhmätkin. 

Tuotekehityksemme on jatkuvaa, sekä asiakkaiden että sidosryhmien tarpeet huomioivaa.

Hallinto

Hallinto icon

Huoltaja

Huoltaja icon

Opettaja

Opettaja icon

Opiskelija

Opettaja icon
blog

Visman blogista:

Ladataan ...

Wilma

Wilma on selaimella käytettävä palvelu lukuisiin kouluarjen päivittäisiin asioihin. Käyttäjäkuntaan kuuluvat oppilaitoksen opettajat ja henkilökunta, huoltajat, opiskelijat ja koulutuksen sidosryhmät. Wilman käyttö on turvallista eikä käyttäjän tietokoneelle tarvitse erikseen asentaa mitään. Lisäksi Wilmaa voi käyttää  mobiilisovelluksilla.

Yhteinen tietokanta Primuksen kanssa takaa tietojen reaaliaikaisuuden, oikeellisuuden, saatavuuden ja yhtenäisyyden ilman tiedonsiirtoja. 

Primus

Primus on tehokkaan ja laajan opiskelijahallinnon kokonaisjärjestelmän ydin. Se toimii saumattomasti yhteen Wilman ja Kurren kanssa. Primus on joustava ja monipuolinen – sen valjastaminen oman oppilaitoksen käytäntöjä ja toimintatapoja tukevaksi on helppoa.

Primus Query

PrimusQuery on ratkaisu, kun halutaan siirtää tietoa Primuksen ja muiden järjestelmien välillä automaattisesti. Tiettyjen samojen tietojen kirjaaminen kunnan jokaiseen järjestelmään erikseen on hidasta, kallista ja virheherkkää. PrimusQueryn avulla säästät aikaa ja vältät virheet, kun tietoja ei tarvitse kirjata erikseen jokaiseen järjestelmään, vaan PrimusQuery hoitaa sen automaattisesti. Voit itse määritellä, mitä tietoa tuodaan tai viedään, koska ja missä muodossa.

Kurre

Kurren avulla saadaan opetuksen resurssit tehokkaasti hyödynnettyä. Ohjelma on monipuolinen ja helppokäyttöinen kaikille kouluasteille ja –muodoille. Opetusjärjestelyiden suunnittelun lisäksi opettajien työmäärät ovat seurattavissa Kurressa.

Kurre on täysin integroitu Primukseen ja tuo lisäarvoa myös Wilman käyttöön. Aikaa vapautuu muuhun kun mm. opettajat voivat muokata työjärjestyksiään Wilmassa ja opiskelijat tekevät itse Wilman kautta valinnat Kurren kurssitarjottimiin. Wilmasta työjärjestykset ovat edelleen käyttäjien saatavilla kalenteriohjelmiin.

Ota yhteyttä

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi

Myyntitiimimme

Miia Korpela photo

Miia Sauso
Sales Director
miia.sauso@visma.com
050 591 3622

Jukka Väätti photo

Jukka Väätti
Key Account Manager
jukka.vaatti@visma.com
044 764 1744

Vesa Perkiö photo

Vesa Perkiö
Account Manager
vesa.perkio@visma.com
050 339 4985

 

Joakim Pesola photo

Joakim Pesola
Account Manager
joakim.pesola@visma.com
050 353 5198

 

contacts icon

Visma InSchool vaihde
06 320 2590

Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.