Visma InSchool opetustoimen hallintoon

Primus, Kurre ja Wilma yhdessä muodostavat tehokkaan, monipuolisen ja luotettavan ohjelmistokokonaisuuden koko kouluhallinnon tarpeisiin.

 

 Lataa Wilman sovellus puhelimeesi ja Wilma pitää kouluarjen asiat aina ulottuvillasi.

 

App store logo  Google Play logo


Lataa Viesti Wilmalla Viisaasti -opas!

Yhteistyössä Ben Furmanin kanssa toteutettu opettajien opas viisaaseen Wilma-viestintään.
Syötä sähköpostiosoitteesi viereiseen kenttään ja saat oppaan sähköpostiisi!

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi

Kaikille käyttäjille

Kokonaisratkaisumme mukautuu aina varhaiskasvatuksesta korkeakoulujen tarpeisiin asti. Käyttäjiä ovat niin hallintohenkilöstö, huoltajat, opiskelijat, opettajat kuin koulutoimen sidosryhmätkin. 

Tuotekehityksemme on jatkuvaa, sekä asiakkaiden että sidosryhmien tarpeet huomioivaa.

Hallinto

Hallinto icon

Huoltaja

Huoltaja icon

Opettaja

Opettaja icon

Opiskelija

Opettaja icon

Aiheesta Visman blogissa:

Päiväkodin Wilma

5 syytä ottaa Wilma mukaan myös päiväkotien arkeen

Tiedote, jonka luin jossain, mutta missä? Lupalappu...milloin se pitikään palauttaa? Ilmoitus lapsen poissaolosta, VASUn täydentäminen, hoitoaikojen muutokset… Missä, miten ja kenelle? Lue blogista miten koulusta tuttu Wilma pitää huolen myös päiväkotilaisista.

Wilma mukana

Wilman peruskurssi uusien oppilaiden vanhemmille

Wilmaa käytetään viestinnässä varhaiskasvatuksesta jopa korkeakouluihin. Suurin käyttäjäkunta Wilmalle löytyy kuitenkin peruskouluista. Varsinkin syksyisin moni uusi käyttäjä pääsee kirjautumaan ensimmäisen kerran järjestelmään, ja se voi olla jännittävä hetki! Millainen paikka Wilma on? Mitä siellä voi tehdä? Miksi sinne pitää mennä?

Roadmap

Mikä ihmeen Roadmap?

Kun tehdään mitä tahansa tuotetta, on kehityksen suuntaviivoina Roadmap. Termi vilahtelee usein varsinkin tuotekehityksessä työskentelevien puheissa, mutta se ohjaa yhtä lailla koko organisaation tekemistä. Roadmap on tuotekehityksen tukena silloinkin kun puntaroidaan esim. miksi jokin ominaisuus tehdään ohjelmaan ja jotain toista taas ei. Lue blogista mitä tämä kartta pitää sisällään ja miten se muotoutuu.

Wilma

Wilma on selaimella käytettävä palvelu lukuisiin kouluarjen päivittäisiin asioihin. Käyttäjäkuntaan kuuluvat oppilaitoksen opettajat ja henkilökunta, huoltajat, opiskelijat ja koulutuksen sidosryhmät. Wilman käyttö on turvallista eikä käyttäjän tietokoneelle tarvitse erikseen asentaa mitään. Lisäksi Wilmaa voi käyttää  mobiilisovelluksilla.

Yhteinen tietokanta Primuksen kanssa takaa tietojen reaaliaikaisuuden, oikeellisuuden, saatavuuden ja yhtenäisyyden ilman tiedonsiirtoja. 

Primus

Primus on tehokkaan ja laajan opiskelijahallinnon kokonaisjärjestelmän ydin. Se toimii saumattomasti yhteen Wilman ja Kurren kanssa. Primus on joustava ja monipuolinen – sen valjastaminen oman oppilaitoksen käytäntöjä ja toimintatapoja tukevaksi on helppoa.

Primus Query

PrimusQuery on ratkaisu, kun halutaan siirtää tietoa Primuksen ja muiden järjestelmien välillä automaattisesti. Tiettyjen samojen tietojen kirjaaminen kunnan jokaiseen järjestelmään erikseen on hidasta, kallista ja virheherkkää. PrimusQueryn avulla säästät aikaa ja vältät virheet, kun tietoja ei tarvitse kirjata erikseen jokaiseen järjestelmään, vaan PrimusQuery hoitaa sen automaattisesti. Voit itse määritellä, mitä tietoa tuodaan tai viedään, koska ja missä muodossa.

Kurre

Kurren avulla saadaan opetuksen resurssit tehokkaasti hyödynnettyä. Ohjelma on monipuolinen ja helppokäyttöinen kaikille kouluasteille ja –muodoille. Opetusjärjestelyiden suunnittelun lisäksi opettajien työmäärät ovat seurattavissa Kurressa.

Kurre on täysin integroitu Primukseen ja tuo lisäarvoa myös Wilman käyttöön. Aikaa vapautuu muuhun kun mm. opettajat voivat muokata työjärjestyksiään Wilmassa ja opiskelijat tekevät itse Wilman kautta valinnat Kurren kurssitarjottimiin. Wilmasta työjärjestykset ovat edelleen käyttäjien saatavilla kalenteriohjelmiin.

Ota yhteyttä

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi