Visma InSchool opetustoimen hallintoon

Primus, Kurre ja Wilma yhdessä muodostavat tehokkaan, monipuolisen ja luotettavan ohjelmistokokonaisuuden koko kouluhallinnon tarpeisiin.

Kuva: Linja Architects

Lataa päivitetty Viesti Wilmalla Viisaasti -opas!

Syötä sähköpostiosoitteesi viereiseen kenttään ja saat päivitetyn Viesti Wilmalla Viisaasti -oppaan sähköpostiisi!

Suostun siihen, että henkilötietojani käsitellään tässä kuvatulla tavalla ja että Visma voi lähettää minulle sähköpostia aiheista joihin olen osoittanut kiinnostusta.

Kaikille käyttäjille

Kokonaisratkaisumme mukautuu aina varhaiskasvatuksesta korkeakoulujen tarpeisiin asti. Käyttäjiä ovat niin hallintohenkilöstö, huoltajat, opiskelijat, opettajat kuin koulutoimen sidosryhmätkin. Ohjelmat ovat saatavissa myös asiakkaalle vaivattomana hosting-palveluna.

Tukena käyttäjillä on tukipalvelu, käyttäjäkoulutus, sekä nettisivuilta löytyvä laaja ohjeistus. Tuotekehityksemme on jatkuvaa, sekä asiakkaiden että sidosryhmien tarpeet huomioivaa.

Hallinto

Hallinto icon

Huoltaja

Huoltaja icon

Opettaja

Opettaja icon

Opiskelija

Opettaja icon
blog

Visman blogista:

Ladataan ...

Wilma

Wilma on selaimella käytettävä palvelu lukuisiin kouluarjen päivittäisiin asioihin. Käyttäjäkuntaan kuuluvat oppilaitoksen opettajat ja henkilökunta, huoltajat, opiskelijat ja koulutuksen sidosryhmät. Wilman käyttö on turvallista eikä käyttäjän tietokoneelle tarvitse erikseen asentaa mitään. Lisäksi Wilmaa voi käyttää  mobiilisovelluksilla.

Yhteinen tietokanta Primuksen kanssa takaa tietojen reaaliaikaisuuden, oikeellisuuden, saatavuuden ja yhtenäisyyden ilman tiedonsiirtoja. 

Primus

Primus on tehokkaan ja laajan opiskelijahallinnon kokonaisjärjestelmän ydin. Se toimii saumattomasti yhteen Wilman ja Kurren kanssa. Primus on joustava ja monipuolinen – sen valjastaminen oman oppilaitoksen käytäntöjä ja toimintatapoja tukevaksi on helppoa.

Primus Query

PrimusQuery on ratkaisu, kun halutaan siirtää tietoa Primuksen ja muiden järjestelmien välillä automaattisesti. Tiettyjen samojen tietojen kirjaaminen kunnan jokaiseen järjestelmään erikseen on hidasta, kallista ja virheherkkää. PrimusQueryn avulla säästät aikaa ja vältät virheet, kun tietoja ei tarvitse kirjata erikseen jokaiseen järjestelmään, vaan PrimusQuery hoitaa sen automaattisesti. Voit itse määritellä, mitä tietoa tuodaan tai viedään, koska ja missä muodossa.

Kurre

Kurren avulla saadaan opetuksen resurssit tehokkaasti hyödynnettyä. Ohjelma on monipuolinen ja helppokäyttöinen kaikille kouluasteille ja –muodoille. Opetusjärjestelyiden suunnittelun lisäksi opettajien työmäärät ovat seurattavissa Kurressa.

Kurre on täysin integroitu Primukseen ja tuo lisäarvoa myös Wilman käyttöön. Aikaa vapautuu muuhun kun mm. opettajat voivat muokata työjärjestyksiään Wilmassa ja opiskelijat tekevät itse Wilman kautta valinnat Kurren kurssitarjottimiin. Wilmasta työjärjestykset ovat edelleen käyttäjien saatavilla kalenteriohjelmiin.

Ota yhteyttä

Suostun siihen, että henkilötietojani käsitellään tässä kuvatulla tavalla ja että Visma voi lähettää minulle sähköpostia aiheista joihin olen osoittanut kiinnostusta.

Tiimimme

Kim Hisinger photo

Kim Hisinger
Asiakkuuspäällikkö, Etelä- ja Länsi-Suomi
kim.hisinger@visma.com
0500 669 018

icon

Minna Hakala
Myyntipäällikkö
minna.hakala@visma.com
050 400 8234

contacts icon

Tukipalvelu
support.inschool.fi@visma.com
06 320 2500