HR-valmennuspäivä

Kartoitetaan juuri teille sopiva HR-järjestelmä

Pohdituttaako HR-järjestelmän hankinta - miten se palvelee meitä, mitä se maksaa ja miten paljon se vaatii työtä? Ota avuksesi HR-valmennuspäivä.

 

Valmennuksen aikana varmistuu

 

  • HR-järjestelmän tarpeet ja sopivuus
  • Paras laajuus ja tulevaisuuden tiekartta
  • Tehtävät ja vastuut
  • Budjetäärinen kustannusarvio
  • Käyttöönoton aikataulu

Päivän päätteeksi saatte eväät tehdä perustellun HR-järjestelmän osto- tai hylkäyspäätöksen sekä valmiudet ja edellytykset onnistuneeseen käyttöönottoon. Ostoslista ohjaa teidät eteenpäin HR-järjestelmän hankintapolulla.

Kouluttajina toimivat kokeneet HR-osaajat, jotka ovat toimineet niin asiakkaan, kouluttajan ja järjestelmätoimittajan roolissa. He ymmärtävät asiakkaan tarpeet ja ovat tehneet asiakkaille useita HR-järjestelmien käyttöönottoja.

HR-valmennuspäivän voit tilata nyt hintaan 1000€ + alv. Kustannus hyvitetään, mikäli päädytte hankkimaan Saima HR -ratkaisun ja käyttöönottoprojektin.

Tutustu myös mitä pitää ottaa huomioon HR-järjestelmää hankkiessa

 Tutustu

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi

Ota yhteyttä

hanna olkinuora photo

Hanna Olkinuora
Myyntineuvottelija
hanna.olkinuora@visma.com
044 306 9911

Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.