Henkilöstöhallinto

Henkilöstöasioiden ja -tietojen sujuva hallinta on osa tehokkaan organisaation kivijalkaa. Vastuullinen työnantaja huolehtii, että työsuhteisiin liittyvää tietoa ja dokumentaatiota hyödynnetään tehokkaasti sekä työntekijän, yrityksen että asiakkaiden parhaaksi.

HR-ohjelmistot

Tehoa henkilöstöhallintoon Visman HR-järjestelmällä

HR-järjestelmämme kattaa kaikki henkilöstöjohtamisen prosessit rekrytointiin, henkilöstietojen hallintaan ja henkilöstön kehittämiseen.

Valitse haluamasi kokonaisuus ja laajenna tarpeidesi mukaan.

Saima HR

Saima HR on ISO 27001 -tietoturvasertifioitu ja GDPR-asetusten mukainen henkilöstöjohtamisen työkalu. Järjestelmän avulla hallinnoit muun muassa:
  • Työntekijän perustietoja
  • Työhistoriaa
  • Koulutuksia ja pätevyyksiä
  • Työsuhdetietoja, palkkoja ja palkkioita
  • Työsopimuksia ja todistuksia
  • Muistutuksia ja hyväksyntämenettelyjä
  • Lomia ja poissaoloja

Saima HR

 

Henkilöstöhallintoa tarpeenne mukaan

Modernit ohjelmistomme tekevät henkilöstöhallinnasta tehokasta ja helppoa. Tutustu henkilöstöhallinnon eri osa-alueisiin.

Hyvä rekrytointi edellyttää hyviä rekrytointityökaluja. Visman rekrytointijärjestelmät ovat helppokäyttöisiä, joustavia, nopeita ja turvallisia. Ne tukevat läpi koko rekrytointiprosessin - ja myös sen jälkeenkin.
Tutustu ratkaisuihimme työajan kirjaamiseen, kohdentamiseen, suunnitteluun ja seurantaan - sekä suurille, henkilöstövaltaisille organisaatioille tarkoitettun ratkaisuumme kokonaisvaltaiseen työvoiman hallintaan.
Matkalaskut 85% tehokkaammin. Automatisoi matka- ja kululaskujen käsittely matkasuunnitelmasta maksatukseen.
Toimiva palkanlaskenta on henkilöstön tyytyväisyyden kulmakivi. Ratkaisuillamme työntekijänne saavat palkkansa ajallaan ja oikein.
Yhdistä liiketoiminta, johtaminen ja työntekijät toiminnanohjaus­järjestelmään. Säästät aikaa ja johdat yritystä paremman tiedon valossa.
 

Henkilöstöhallinnan järjestelmät

HR-aiheiset artikkelit Visman blogista

 
 

Tarvitsetko apua henkilöstöhallintoon?

Ota rohkeasti yhteyttä, asiantuntijamme kertovat mielellään sinulle lisää! HR-ratkaisumme kattaa kaikki henkilöstöjohtamisen prosessit rekrytointiin, henkilötietojen hallintaan ja henkilöstön kehittämiseen.

 

HR-järjestelmä yhteydenotto

Suostun siihen, että henkilötietojani käsitellään tässä kuvatulla tavalla ja että Visma voi lähettää minulle sähköpostia aiheista joihin olen osoittanut kiinnostusta.