Henkilöstöhallinto

Henkilöstöasioiden ja -tietojen sujuva hallinta on osa tehokkaan organisaation kivijalkaa. Vastuullinen työnantaja huolehtii, että työsuhteisiin liittyvää tietoa ja dokumentaatiota hyödynnetään tehokkaasti sekä työntekijän, yrityksen että asiakkaiden parhaaksi.

ihmiset
HR-ratkaisumme kattaa kaikki henkilöstöjohtamisen prosessit rekrytointiin, henkilöstietojen hallintaan ja henkilöstön kehittämiseen.
Valitse haluamasi kokonaisuus ja laajenna tarpeiden mukaan.

Saima HR

Saima HR on ISO 27001 -tietoturvasertifioitu ja GDPR-asetusten mukainen henkilöstöjohtamisen työkalu. Järjestelmän avulla hallinnoit muun muassa:
  • Työntekijän perustietoja
  • Työhistoriaa
  • Koulutuksia ja pätevyyksiä
  • Työsuhdetietoja, palkkoja ja palkkioita
  • Työsopimuksia ja todistuksia
  • Muistutuksia ja hyväksyntämenettelyjä
  • Lomia ja poissaoloja

Saima HR

 

Henkilöstöhallintoa tarpeenne mukaan

Modernit ohjelmistomme tekevät henkilöstöhallinnasta tehokasta ja helppoa. Tutustu henkilöstöhallinnon eri osa-alueisiin.

Hyvä rekrytointi edellyttää sopivia rekrytointityökaluja. Visman ratkaisut ovat helppokäyttöisiä, joustavia, nopeita ja turvallisia ja tukevat läpi koko rekrytointiprosessin.
Tutustu ratkaisuihimme työajan kirjaamiseen, kohdistamiseen, suunnitteluun ja seurantaan - sekä suurille, henkilöstövaltaisille organisaatioille tarkoitettun ratkaisuumme kokonaisvaltaiseen työvoiman hallintaan.
Automatisoi matka- ja kululaskujen käsittely matkasuunnitelmasta maksatukseen.
Toimiva palkanlaskenta on henkilöstön tyytyväisyyden kulmakivi. Ratkaisuillamme työntekijänne saavat palkkansa ajallaan ja oikein.
Yhdistä liiketoiminta, johtaminen ja työntekijät toiminnanohjaus­järjestelmään. Säästät aikaa manuaalisesta työstä ja johdat yritystä paremman tiedon valossa.
 
blog

Visman blogista: Henkilöstöhallinto

 

Kiinnostuitko? 

Ota rohkeasti yhteyttä, asiantuntijamme kertovat mielellään sinulle lisää!

Haluan lukea lisää henkilöstöhallinnasta >>
Haluan lukea lisää työajanhallinnasta >>
Haluan lukea lisää työvoiman hallinnasta >>

Saima HR ja Tiima - myynti

Ma-pe klo: 8-16
puh. 09 7510 6600
sales.ep@visma.com

Numeron Oy - myynti

Puh. 050 311 2186
info@numeron.com