Henkilöstöhallinto

Henkilöstöasioiden ja -tietojen sujuva hallinta on osa tehokkaan organisaation kivijalkaa. Vastuullinen työnantaja huolehtii, että työsuhteisiin liittyvää tietoa ja dokumentaatiota hyödynnetään tehokkaasti sekä työntekijän, yrityksen että asiakkaiden parhaaksi.

HR-ohjelmistot

Tehoa henkilöstöhallintoon Visman HR-järjestelmällä

HR-järjestelmämme kattaa kaikki henkilöstöjohtamisen prosessit rekrytointiin, henkilöstietojen hallintaan ja henkilöstön kehittämiseen.

Valitse haluamasi kokonaisuus ja laajenna tarpeidesi mukaan.

Saima HR

Saima HR on GDPR-asetusten mukainen henkilöstöjohtamisen työkalu. Järjestelmän avulla hallinnoit muun muassa:
  • Työntekijän perustietoja
  • Työhistoriaa
  • Koulutuksia ja pätevyyksiä
  • Työsuhdetietoja, palkkoja ja palkkioita
  • Työsopimuksia ja todistuksia
  • Muistutuksia ja hyväksyntämenettelyjä
  • Lomia ja poissaoloja

Saima HR

 

Henkilöstöhallintoa tarpeenne mukaan

Modernit ohjelmistomme tekevät henkilöstöhallinnasta tehokasta ja helppoa. Tutustu henkilöstöhallinnon eri osa-alueisiin.

Hyvä rekrytointi edellyttää hyviä rekrytointityökaluja. Visman rekrytointijärjestelmät ovat helppokäyttöisiä, joustavia, nopeita ja turvallisia. Ne tukevat läpi koko rekrytointiprosessin - ja myös sen jälkeenkin.
Tutustu ratkaisuihimme työajan kirjaamiseen, kohdentamiseen, suunnitteluun ja seurantaan - sekä suurille, henkilöstövaltaisille organisaatioille tarkoitettun ratkaisuumme kokonaisvaltaiseen työvoiman hallintaan.
Matkalaskut 85% tehokkaammin. Automatisoi matka- ja kululaskujen käsittely matkasuunnitelmasta maksatukseen.
Toimiva palkanlaskenta on henkilöstön tyytyväisyyden kulmakivi. Ratkaisuillamme työntekijänne saavat palkkansa ajallaan ja oikein.
Yhdistä liiketoiminta, johtaminen ja työntekijät toiminnanohjaus­järjestelmään. Säästät aikaa ja johdat yritystä paremman tiedon valossa.
 

Henkilöstöhallinnan järjestelmät

HR-aiheiset artikkelit Visman blogista

 
 

Tarvitsetko apua henkilöstöhallintoon?

Ota rohkeasti yhteyttä, asiantuntijamme kertovat mielellään sinulle lisää! HR-ratkaisumme kattaa kaikki henkilöstöjohtamisen prosessit rekrytointiin, henkilötietojen hallintaan ja henkilöstön kehittämiseen.

 

HR-järjestelmä yhteydenotto

Suostun siihen, että henkilötietojani käsitellään tunnistamalla kiinnostuksen kohteeni tässä kuvatulla tavalla ja olen tietoinen siitä, että voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa.
Suostun siihen, että Visma voi lähettää minulle sähköpostia aiheista joihin olen osoittanut kiinnostusta ja olen tietoinen siitä, että voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa.
Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi
Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.