HR-ohjelmistot

Henkilöstöhallinto

Henkilöstöasioiden ja -tietojen sujuva hallinta on osa tehokkaan organisaation kivijalkaa. Vastuullinen työnantaja huolehtii, että työsuhteisiin liittyvää tietoa ja dokumentaatiota hyödynnetään tehokkaasti sekä työntekijän, yrityksen että asiakkaiden parhaaksi.

Valitse tarpeisiisi sopiva HR-järjestelmä

Henkilöstöhallintoa tarpeenne mukaan

Modernit ohjelmistomme tekevät henkilöstöhallinnasta tehokasta ja helppoa. Tutustu henkilöstöhallinnon eri osa-alueisiin.

Tutustu ratkaisuihimme työajan kirjaamiseen, kohdentamiseen, suunnitteluun ja seurantaan - sekä suurille, henkilöstövaltaisille organisaatioille tarkoitettun ratkaisuumme kokonaisvaltaiseen työvoiman hallintaan.
Toimiva palkanlaskenta on henkilöstön tyytyväisyyden kulmakivi. Ratkaisuillamme työntekijänne saavat palkkansa ajallaan ja oikein.
Yhdistä liiketoiminta, johtaminen ja työntekijät toiminnanohjaus­järjestelmään. Säästät aikaa ja johdat yritystä paremman tiedon valossa.

HR-aiheiset artikkelit Visman blogista

digitalisaatio poikkeustilanteessa

Digitalisaatio kaikkien tukena poikkeusoloissa

Poikkeustilanteessa on yksi asia, mikä auttaa meitä kaikkia arjen jatkuvuudessa ja mistä saamme suomalaisina olla tänään erityisen kiitollisia. Se on digitalisaatio.

Työvoiman hallinnan sanakirja

Mitä eroa on työvoiman hallinnalla ja perinteisellä työvuorosuunnittelulla? Entä mitä tarkoittaa optimointi työvuorosuunnittelussa tai keskitetty suunnittelu? Tässä artikkelissa käymme läpi yleisimmät työvoiman hallintaan liittyvät termit ja niiden merkitykset.

Miten työn digitalisaatio vaikuttaa työhyvinvointiin?

Kysyimme henkilöstöjohtamisen professori Liisa Mäkelältä, miten työn digitalisaatio vaikuttaa työhyvinvointiin ja miten se muuttaa esimiehen ja alaisen välistä vuorovaikutusta.

Tarvitsetko apua henkilöstöhallintoon?

Ota rohkeasti yhteyttä, asiantuntijamme kertovat mielellään sinulle lisää! HR-ratkaisumme kattaa kaikki henkilöstöjohtamisen prosessit rekrytointiin, henkilötietojen hallintaan ja henkilöstön kehittämiseen.

 

HR-järjestelmä yhteydenotto

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi