HR-ohjelmistot

Henkilöstöhallinto

Henkilöstöasioiden ja -tietojen sujuva hallinta on osa tehokkaan organisaation kivijalkaa. Vastuullinen työnantaja huolehtii, että työsuhteisiin liittyvää tietoa ja dokumentaatiota hyödynnetään tehokkaasti sekä työntekijän, yrityksen että asiakkaiden parhaaksi.

Valitse tarpeisiisi sopiva HR-järjestelmä

Henkilöstöhallintoa tarpeenne mukaan

Modernit ohjelmistomme tekevät henkilöstöhallinnasta tehokasta ja helppoa. Tutustu henkilöstöhallinnon eri osa-alueisiin.

Tutustu ratkaisuihimme työajan kirjaamiseen, kohdentamiseen, suunnitteluun ja seurantaan - sekä suurille, henkilöstövaltaisille organisaatioille tarkoitettun ratkaisuumme kokonaisvaltaiseen työvoiman hallintaan.
Toimiva palkanlaskenta on henkilöstön tyytyväisyyden kulmakivi. Ratkaisuillamme työntekijänne saavat palkkansa ajallaan ja oikein.
Yhdistä liiketoiminta, johtaminen ja työntekijät toiminnanohjaus­järjestelmään. Säästät aikaa ja johdat yritystä paremman tiedon valossa.

HR-aiheiset artikkelit Visman blogista

tiima työaika

Case DSV: Tehokas työajanhallintajärjestelmä säästää joka kuukausi useita päiviä työaikaa

Vielä muutama vuosi sitten kuljetusyritys DSV:llä kirjattiin työaikatapahtumat pääosin manuaalisesti. Kun he sitten siirtyivät työajanhallintajärjestelmään, turhat työvaiheet karsiutuivat pois ja prosessi nopeutui noin kolmella päivällä.

etätyö

Näin olet läsnä etätyöntekijän arjessa – 5 vinkkiä HR:lle ja esimiehille

Monen organisaation arki mullistui kun etätyö astui kuvaan pyytämättä ja yllättäen. Listasimme blogiimme viisi keinoa joiden avulla esihenkilö ja henkilöstöhallinto voivat olla läsnä etätyöntekijän arjessa.

digitalisaatio poikkeustilanteessa

Digitalisaatio kaikkien tukena poikkeusoloissa

Poikkeustilanteessa on yksi asia, mikä auttaa meitä kaikkia arjen jatkuvuudessa ja mistä saamme suomalaisina olla tänään erityisen kiitollisia. Se on digitalisaatio.

Tarvitsetko apua henkilöstöhallintoon?

Ota rohkeasti yhteyttä, asiantuntijamme kertovat mielellään sinulle lisää! HR-ratkaisumme kattaa kaikki henkilöstöjohtamisen prosessit rekrytointiin, henkilötietojen hallintaan ja henkilöstön kehittämiseen.

 

HR-järjestelmä yhteydenotto

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi