HR-ohjelmistot

Henkilöstöhallinto

Henkilöstöasioiden ja -tietojen sujuva hallinta on osa tehokkaan organisaation kivijalkaa. Vastuullinen työnantaja huolehtii, että työsuhteisiin liittyvää tietoa ja dokumentaatiota hyödynnetään tehokkaasti sekä työntekijän, yrityksen että asiakkaiden parhaaksi.

Valitse tarpeisiisi sopiva HR-järjestelmä

Henkilöstöhallintoa tarpeenne mukaan

Modernit ohjelmistomme tekevät henkilöstöhallinnasta tehokasta ja helppoa. Tutustu henkilöstöhallinnon eri osa-alueisiin.

Tutustu ratkaisuihimme työajan kirjaamiseen, kohdentamiseen, suunnitteluun ja seurantaan - sekä suurille, henkilöstövaltaisille organisaatioille tarkoitettun ratkaisuumme kokonaisvaltaiseen työvoiman hallintaan.
Toimiva palkanlaskenta on henkilöstön tyytyväisyyden kulmakivi. Ratkaisuillamme työntekijänne saavat palkkansa ajallaan ja oikein.
Yhdistä liiketoiminta, johtaminen ja työntekijät toiminnanohjaus­järjestelmään. Säästät aikaa ja johdat yritystä paremman tiedon valossa.

HR-aiheiset artikkelit Visman blogista

oma numeron

3 trendiä joiden tulisi ohjata työvuorosuunnittelua nyt ja tulevaisuudessa

Mihin suuntaan työvuorosuunnittelu kehittyy tulevaisuudessa? Asiantuntijamme Pirjo Ketola listasi 3 trendiä joiden tulisi ohjata työvuorosuunnittelua tulevaisuudessa.

Case puutarhaliike Helle

Case Puutarhaliike Helle: tietojen keskittäminen HR-järjestelmään vapautti kaistaa kehittämiseen

Puutarhaliike Helle korvasi Excelit ja paperipinkat Saima HR -henkilöstötietojärjestelmällä. Useammasta yrityksestä koostuva konserni kaipasi HR-prosesseihin järjestelmällisyyttä ja yhtä tietoturvallista paikkaa, josta tiedot löytyisivät.

Avoin työyhteisö tekee hyvää tulosta poikkeusoloista huolimatta

Visma Tampuurilla on tehty keväällä 2020 ennätystulosta poikkeusajasta huolimatta. Tampuurilaiset ovat tehneet hyvää tulosta ja samalla henkilöstön hyvinvointi sekä sitoutuminen ovat mittausten ja kyselyiden mukaan erinomaisella tasolla. Mikä on Visma Tampuurin menestyksen salaisuus? Miten henkilöstön ja yrityksen toimintakyky säilytettiin poikkeustilanteessa? Visma Tampuurin HR-johtaja Salla Arvonen avaa onnistumisen taustoja.

Tarvitsetko apua henkilöstöhallintoon?

Ota rohkeasti yhteyttä, asiantuntijamme kertovat mielellään sinulle lisää! HR-ratkaisumme kattaa kaikki henkilöstöjohtamisen prosessit rekrytointiin, henkilötietojen hallintaan ja henkilöstön kehittämiseen.

 

HR-järjestelmä yhteydenotto

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi