Hanki parhaat sopimukset

Markkinoilla on tuotteita ja palveluita liiketoiminnan kaikkiin tarpeisiin. Avullamme ostat ne parhaaseen hintaan

Ota yhteyttä

Säästöä sähköisellä tarjouspyynnöllä ja huutokaupalla

Kumppaniohjelmamme kautta saatavilla sähköisen kilpailutuksen työkaluilla hankintaorganisaatio voi tehokkaasti kilpailuttaa kaikki hankinnat – oli sitten kyse raaka-aineista, tuotteista tai monimutkaisista palveluhankinnoista.

Sähköinen tarjouspyyntö on helppo ja joustava tapa kerätä tarjoukset toimittajilta. Osto rakentaa kyselyn, tarjoajat vastaavat ja osto saa tarjoukset selkeään raporttiin tarkempaa analyysia varten.

Sähköinen huutokauppa on tehokas tapa tarkistaa markkinoiden hintataso. Tarjolla on erilaisia huutokauppatyyppejä eri markkinatilanteisiin. Huutokauppa onnistuu, kun markkinalla on kilpailua, osto pystyy määrittelemään hankinnan kohteen ja volyymi on tarjoajien kannalta houkutteleva.

Sähköinen kilpailutus säästää merkittävästi sekä aikaa että rahaa – ota yhteyttä!

Hyödyt

  • Kilpailuta tuotteita ja palvelukokonaisuuksia
  • Yhteinen työkalu koko hankintatoimelle
  • Tarjousten vertailu nopeaa ja selkeää
  • Helppokäyttöinen myös Tarjoajille
  • Tukee myös monimutkaisia hankintaprojekteja
  • Toimittaja auttaa alkuun

Toimittajien kilpajuoksutus

etendering product flowchart image
etendering product flowchart image
etendering product flowchart image
.
Vertaile tehokkaammin
Kaikkiin kilpailutuksiin
Optimoitu tiimityöskentelyyn

Olemme apunasi

Tarpeenne täyttävän järjestelmän löytäminen saattaa tuntua haastavalta. Mitä ominaisuuksia järjestelmässä tulisi olla ja ketkä sitä tulevat käyttämään?

Jätä yhteystietosi, niin autamme sinua.

Ota yhteyttä

Suostun siihen, että henkilötietojani käsitellään tunnistamalla kiinnostuksen kohteeni tässä kuvatulla tavalla ja olen tietoinen siitä, että voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa.
Suostun siihen, että Visma voi lähettää minulle sähköpostia aiheista joihin olen osoittanut kiinnostusta ja olen tietoinen siitä, että voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa.
Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi
Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.