Visma Fivaldi toiminnallisuudet

Alla on kuvattu taloushallinnon ja kiinteistöhallinnan toiminnallisuudet.

Monipuoliset toiminnallisuudet taloushallintoon ja kiinteistöhallintaan

Kokonaisjärjestelmä mahdollistaa useiden automaattisten toimintojen käyttämisen päivittäisen taloushallinnon hoitamisessa. Erillisten ohjelmien sijaan kaikki oleelliset toiminnot hoidetaan yhden järjestelmän sisällä. Tällöin suurenkin tapahtumamäärän hallinta on sujuvaa, nopeaa ja kustannustehokasta. Loogisilla prosesseilla virhetilanteet ja selvittelytyö vähentyvät oleellisesti.

Taloushallinto

Myyntilaskujen hallinta

Myyntilaskujen käsittely mahdollistaa yksittäisten tai useampien laskujen laadinnan ja lähettämisen helposti ja vaivattomasti. Laskut näkyvät reaaliaikaisesti myyntireskontrassa, kirjanpidossa sekä sähköisessä arkistossa ilman erillisiä siirtoja. Tilaustenkäsittelyllä voidaan tehdä tarjoukset, lähetteet, tilausvahvistukset, laskut sekä käteiskuitit keskitetysti samasta näkymästä. Kevyempi WebLaskutus mahdollistaa laskutuksen myös mobiilisti 

Katso esite myyntilaskujen hallinnasta »
Katso esite WebLaskutuksesta »

Ostolaskujen hallinta

Visma Fivaldiin sisäänrakennettu ostolaskujen käsittely mahdollistaa sähköisen ostolaskujen kierrätyksen, maksatuksen sekä automaattisen arkistoinnin. Laskut voidaan vastaanottaa verkkolaskuina ostolasku- tai skannauspalvelun kautta tai ne voidaan skannata manuaalisesti järjestelmään. Maksatus voidaan hoitaa yrityskohtaisesti tai useammalle yritykselle samanaikaisesti ostoreskontrasta.

Katso esite ostolaskujen hallinnasta »

Kirjanpito

Kaikki tapahtumat menevät automaattisesti suoraan kirjanpitoon myös reskontrista. Tämä mahdollistaa reaaliaikaisen kirjanpidon selailun aina tositteen kuvaan asti, sekä erittäin helppokäyttöiset tilinpäätös- ja vuodenvaihderutiinit.

Katso esite kirjanpidosta »

Pankkiyhteys

Pankkiyhteyden avulla pankkiaineistot voidaan lähettää ja vastaanottaa kootusti useaan yritykseen yhdellä kertaa. Tilitoimisto tai isännöintiyritys voivat käsitellä kaikkien asiakkaidensa pankkiaineistot samanaikaisesti.

Katso esite pankkiyhteydestä »

Arkisto

Kirjanpito- ja palkka-aineistojen arkistoiminen on tehty käyttäjälle mahdollisimman helpoksi. Visma Fivaldi -ohjelmistoon sisältyy automatisoitu arkistojärjestelmä, johon ohjelmiston tuottama materiaali arkistoituu sovelluskohtaisten asetusten mukaisesti.

Katso esite arkistosta »

Palkanlaskenta

Visma Fivaldi Palkanlaskennan sovelluksella voidaan hoitaa palkanlaskenta yrityskoosta riippumatta. Sähköiset palkkalaskelmat voidaan lähettää palkansaajalle sähköpostitse tai tulostuspalvelun avulla. Konekieliset ilmoitukset on mahdollista toimittaa viranomaisille suoraan järjestelmästä.

Katso esite palkanlaskennasta »

Materiaalihallinto

Visma Fivaldin tilaustenkäsittelyyn voidaan liittää varastonhallinta ja ostotilaukset. Tilaustenkäsittely muodostaa automaattisesti varastotapahtumia. Tuotteet vähenevät varastosta laskutuksen yhteydessä, mutta myös erillinen varastokeräily on mahdollista.

Katso esite materiaalihallinnosta »

Sähköiset viranomaisilmoitukset

Visma Fivaldi on jo vuosia lähettänyt veroilmoitukset, kausiveroilmoitukset ja muut viranomaisilmoitukset sähköisesti suoraan järjestelmästä. Sähköinen asiointi on mahdollista verottajan, pankkien, vakuutusyhtiöiden, tulostuspalvelujen ja muiden sidosryhmien kanssa.

Hallinnollinen isännöinti

Visma Fivaldissa monet vuokra- ja vastikehallintaan liittyvät toiminnot on mahdollisimman pitkälle automatisoitu. Tavoitteiden ajolla muodostetaan maksuperusteet kaikille yhtiöille kerralla, jolloin myös vuokra / vastikereskontran ja kirjanpidon tapahtumat päivittyvät automaattisesti.

Tekninen isännöinti

Visma Fivaldi -ratkaisussa huoltokirja on kiinteä osa kiinteistönpidon sähköistä kokonaisratkaisua. Helppokäyttöinen työkalu pohjautuu standardin mukaiseen kiinteistörakenteeseen, mutta tarjoaa kuitenkin erinomaiset muokkausmahdollisuudet.

Asukasviestintä

Taloyhtiöviestintä on yksi kiinteistöhallinnan kulmakivistä. Visma Fivaldi Palveluportaali taipuu helposti toimialan erilaisiin viestintätarpeisiin. Se toimii taloyhtiön yhteisenä viestintäkanavana tuoden asukkaat, hallituksen jäsenet, isännöintiyrityksen ja huoltoyhtiön saman tiedon äärelle.

Asukasvalinta

Vuokrasuhde voi käynnistyä Visma Fivaldin sähköisen asukasvalinnan kautta tulleen vuokrahakemuksen käsittelystä. Valittu vuokralainen yhdistetään vapaana olevaan huoneistoon, jolloin vuokralaiselle tulostetaan järjestelmästä vuokrasopimus ja vakuusrahatilisiirto.

Haluatko kuulla lisää Visma Fivaldista?

Visma Fivaldi -asiantuntijamme saat kiinni puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä viereisen lomakkeen. Mikäli asiasi koskee ohjelmiston tukea tai unohtunutta salasanaa, olethan yhteydessä asiakaspalveluun tai omaan tilitoimistoosi.

fivaldimyynti@visma.com

p. 010 756 2992

Jätä yhteydenottopyyntö myynnille