Moderni tilitoimisto-ohjelma

Visma Fivaldilla voit hyödyntää sähköisen toimintaympäristön tuomat mahdollisuudet ja palvella asiakkaitasi entistä paremmin

Ota yhteyttä

Vapaudu rutiineista, panosta palveluun

Visma Fivaldi on sähköinen taloushallinto-ohjelma, joka tekee sinun työstäsi sujuvampaa. Se automatisoi tilitoimiston rutiinit ja vapauttaa aikaa tärkeimpään – asiakastyöhön.

Miksi ja miten tilitoimistojen pitäisi muuttaa liiketoimintamalliaan?

Tilitoimiston arkea helpottavat toiminnallisuudet

Tehokas talousautomaatio

Kokonaisjärjestelmä mahdollistaa useiden automaattisten toimintojen käyttämisen päivittäisen taloushallinnon hoitamisessa. Suurenkin tapahtumamäärän hallinta on sujuvaa ja loogisilla prosesseilla virhetilanteet ja selvittelytyö vähentyvät oleellisesti.

Sähköiset yhteydet viranomaisiin

Visma Fivaldi on jo vuosia lähettänyt veroilmoitukset, kausiveroilmoitukset ja muut viranomaisilmoitukset sähköisesti suoraan järjestelmästä. Sähköinen asiointi on mahdollista verottajan, pankkien, vakuutusyhtiöiden, tulostuspalvelujen ja muiden sidosryhmien kanssa.

Ajantasaisesti yhdessä järjestelmässä

Kaikki tilitoimiston tarvitsemat keskeiset ydintoiminnot sähköisestä laskusta palkanlaskentaa ja arkistoon ovat yhdessä järjestelmässä ilman kumulointia, siirtoja tai ylläpitoajoja.

Perinteistä tai sähköistä kirjanpitoa

Visma Fivaldi –pilvipalvelu mahdollistaa sekä perinteisen että sähköisen kirjanpidon hoitamisen asiakkaasta riippuen. Sähköisyyteen voidaan siirtyä asiakkaan tarpeen ja halun mukaan.

Ei päällekkäisiä työvaiheita

Visma Fivaldia käyttävät tilitoimistot tarjoavat asiakkailleen mahdollisuuden tehdä osan keskeisistä taloushallinnon työvaiheista itse ja ulkoistaa muut työvaiheet tilitoimistoon.

Huolettomasti pilvessä

Selainpohjainen Visma Fivaldi -taloushallinto toimii palvelumallilla, jossa käyttäjän ei tarvitse asentaa ylimääräisiä ohjelmia. Käyttäjäpohjainen hinnoittelu on budjetoitavissa, eikä tuo yllätyksiä.

Kaikki ydintoiminnot yhdessä järjestelmässä

FI_SW_1_Fivaldi_Kaikki ydintoiminnot yhdessa jarjestelmassa - Visma Fivaldi

Perinteistä tai sähköistä kirjanpitoa

FI_SW_Fivaldi_Perinteista tai sahkoista kirjanpitoa tilanteen mukaan - Visma Fivaldi

Kumppanitoiminnalla
kasvua

FI_SW_Fivaldi_ProOffice-toiminnalla saat liiketoimintasi uuteen nousuun - Visma Fivaldi

ProOffice-kumppaniohjelma: pidä langat omissa käsissäsi

Vuodesta 2011 toimineen ProOffice-kumppaniohjelman avulla voit kehittää tilitoimistosi liiketoimintaa. Autamme Visma Fivaldia käyttävia tilitoimistoja siirtämään asiakkaitaan sähköisyyteen myynnillisen ja markkinoinnillisen tuen avulla. Mikä tärkeintä - me tuemme sinua, mutta sinä määrittelet miten tarjoat ohjelmistoa omien palveluidesi ohella. 

Kun otat käyttöön Visma Fivaldin, liitytte 500 tyytyväisen tilitoimiston joukkoon. Myös asiakkaasi voivat olla varmoja, että sovelluksen käyttö on testatusti tehokasta: jo yli 3000 yritystä käyttää ohjelmaa yhdessä tilitoimistonsa kanssa.

Tutustu asiakaskertomuksiimme ja tiedät, kuinka ohjelma voisi helpottaa sinunkin tilitoimistosi arkea.

Kaikki tilitoimiston asiakkuudet hoituvat yhdellä järjestelmällä

Lue referenssi

Lisää referenssejä

Testaa työskenteletkö modernissa tilitoimistossa

Kuinka tilitoimistosi pärjää tulevaisuuden kilpailussa? Pilvipalvelut ja kehittyvä teknologia mahdollistavat uuden työskentelytavan, joka pakottaa tilitoimistoja kehittymään. Testaa kuinka sijoitut verrattuna muihin tilitoimistoihin ja lue, mitkä ovat modernin tilitoimiston merkit!

Tee lyhyt testi

Jo 500 tilitoimistoa luottaa Visma Fivaldiin

jo 500 tilitoimistoa ympäri Suomea hoitaa asiakkaittensa taloushallinnon Visma Fivaldilla ja yli 2000 yritystä käyttää Visma Fivaldia yhdessä tilitoimistonsa kanssa.

Visma Fivaldi sopii kaiken kokoisille tilitoimistoille. Pienille tilitoimistoille Visma Fivaldin sähköinen taloushallinto tarjoaa saman tehokkuuden ja tuottavuuden, kuin isoillekin tilitoimistoille.

Nuori ja kasvua hakeva tilitoimisto saa Visma Fivaldista parhaat työkalut kasvuun. Skaalautuvan järjestelmän avulla kustannukset pysyvät edullisena pienessäkin toiminnassa, voit valita vain ne moduulit joita tarvitset. Moduuleja voidaan lisätä toiminnan kasvaessa tarpeen mukaan.

 

Haluatko kuulla lisää Visma Fivaldista?

Visma Fivaldi -asiantuntijamme saat kiinni puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä viereisen lomakkeen. Mikäli asiasi koskee ohjelmiston tukea tai unohtunutta salasanaa, olethan yhteydessä asiakaspalveluun tai omaan tilitoimistoosi.

fivaldimyynti@visma.com

p. 010 756 2992

Jätä yhteydenottopyyntö myynnille