Visma Fivaldi

Kattavat talous– ja kiinteistöhallinnan ominaisuudet yhdessä järjestelmäs­sä. 

Ota yhteyttä

Kokonaisratkaisu, joka taipuu moneksi 

Visma Fivaldi on käyttöjärjestelmistä riippumaton, selainkäyttöinen sovelluspal­velu, joka on kehitetty yli 25 vuoden asiantuntemuksella. Visma Fivaldissa saat yhdessä järjestelmäs­sä talous– ja kiinteistöhallinnan osa-alueet kattavan työkalun.  Asiakkaitamme ovat mm. tilitoimistot, isännöitsijätoimistot, pk-yritykset, yhdistykset ja koulut.

Visma Fivaldilla hoidat kirjanpidon, laskutuksen ja myyntireskontran, palkanlaskennan sekä ostoreskontran ja ostolaskujen kierrätyksen samassa järjestelmässä. Visma Fivaldi kiinteistöhallinnon palvelussa yhdistyvät taloushallinto, tekninen- sekä hallinnollinen isännöinti ja asiakaspalvelu. Visma Fivaldi tarjoaa kustannustehokkaan ratkaisun talous- ja kiinteistöhallinnan ammattilaiselle.

Aito pilvipalvelu

Selainpohjaisessa ratkaisussa käytössäsi on aina ohjelmiston uusin versio. Käyttöönotto tapahtuu jouhevasti, koska teknisiin asioihin ei tarvitse ottaa kantaa.

Kattavat sovellukset

Sovellukset tarjoavat työkalut sekä talous- ja kiinteistöhallinnon ammattilaisen eri tarpeisiin sekä ratkaisut taloushallinnon ulkoistajalle yhdessä tilitoimiston kanssa.

Taloudellinen ratkaisu

Visma Fivaldin sovellusten hinnoittelu perustuu käyttäjämääriin ja yhtäaikaisuuksiin. Hinta helposti budjetoitavissa, eikä tuo yllätyksiä.

Lataa suosituimmat oppaamme

Miksi ja miten tilitoimistojen pitäisi muuttaa liiketoimintamalliaan?

Tilitoimistot ovat strategisten valintojen edessä sopeuttaessaan toimintaansa muuttuvien markkinoiden mukaiseksi. Tässä oppaassa tuodaan esille uusi työskentelytapa, joka mahdollistaa entistä läheisemmän yhteistyön tilitoimiston ja sen asiakkaiden välillä.

Miten isännöintiyritys voi kehittää
liiketoimintaansa?

Asiakkaiden kasvavat vaatimukset, kilpailutilanne sekä kustannustehokkuuden tavoittelu pakottavat nyt isännöintiyrityksiä tehostamaan toimintaansa. Päivittäisten rutiinien lisäksi aikaa tulisi jäädä yhä enemmän myös asiakaspalvelulle ja -viestinnälle.

Visma Fivaldin ratkaisut eri tarpeisiin

Kiinteistöhallinnan ammattilaiselle

Kaikki reaaliaikaisessa kiinteistöhallinnassa tarvittava ja jaettava tieto hallitaan keskitetysti kokonaisratkaisussa.

Tutustu ratkaisuun

Tilitoimistoalan ammattilaiselle

Kaikki tilitoimiston tarvitsemat keskeiset ydintoiminnot sähköisestä laskusta palkanlaskentaa ja arkistoon.

Yrityksen taloushallinto toimialasta riippumatta

Koko yrityksen taloushallinto kirjanpidosta palkanlaskentaan ja laskutukseen yhdessä ohjelmistossa. 

Tutustu ratkaisuun

Taloushallinnon ulkoistajalle

Visma Fivaldi -tilitoimistoilta saat ajantasaisen ja tehokkaan mahdollisuuden ulkoistaa koko taloushallintosi.

Tutustu ratkaisuun

Asiakkaitamme

Jo yli 500 tilitoimistoa, 185 isännöintiyritystä ja 210 muuta yritystä ovat valinneet Visma Fivaldin talous- ja kiinteistöhallinnon järjestelmäkseen. 2000 pienyritystä hoitaa taloushallinnon tilitoimiston Visma Fivaldilla ja järjestelmällä hoidetaan yhteensä 40 000 yrityksen kirjanpito.

Visma Fivaldin kehitystyön taustalla on pitkä ja kattava toimialakokemus. Järjestelmää kehitetään koko ajan uusilla ratkaisuilla ja toiminnallisuuksilla toimialojen muuttuvien toimintaympäristöjen mukaisesti

Visma Fivaldi pilvipalvelu lukuina
logo Ovenialogo Rantalainenlogo JHLlogo Koodiviidakkologo Fingersoft

Haluatko kuulla lisää Visma Fivaldista?

Visma Fivaldi -asiantuntijamme saat kiinni puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä viereisen lomakkeen. Mikäli asiasi koskee ohjelmiston tukea tai unohtunutta salasanaa, olethan yhteydessä asiakaspalveluun tai omaan tilitoimistoosi.

fivaldimyynti@visma.com

p. 010 756 2992

Jätä yhteydenottopyyntö myynnille