Koko taloushallinto yhdessä ohjelmistossa

Visma Fivaldi on skaalautuva kokonaisratkaisu yrityksen, yhdistyksen tai palvelukeskusten kaikkien taloushallinnon tehtävien hoitamiseen.

Ota yhteyttä

Visma Fivaldi taloushallinnon pilviyhteistyöhön

Visma Fivaldi on aina varma valinta pk-yrityksen, yhdistyksen tai julkisen organisaation taloushallinnon kokonaisjärjestelmäksi, sillä se soveltuu kaikkiin organisaatioihin toimialasta riippumatta. Visma Fivaldin vahvuudet korostuvat erityisesti organisaatioissa, joissa osa taloushallinnon prosesseihin osallistuvista henkilöistä työskentelee paljon etänä, asiakkaiden luona tai eri toimipisteissä.

Kenttätyötä tekevät suunnittelu- ja konsultointiyritykset

Yrityksesi asiantuntijat liikkuvat päivittäin asiakkaalta toiselle. Eikö olisikin kätevää, jos he voisivat syöttää ja hyväksyä asiakastyössä aiheutuvia laskuja milloin vain, missä ikinä kulkevatkin? Visma Fivaldissa laskutus onnistuu heti vaikka kännykällä, joten paperityöt eivät jää yötöiksi.

Pilvipohjainen raportointi helpottaa ja nopeuttaa yrityksesi ja asiakkaidesi tilanteen seurantaa. Tarkastelet sitten vaikka taksin penkillä yrityksesi edellisen kuun tulosta ja tasetta.

Siirryt datasta tiedon tulkintaan, kun voit porautua luvuista aina tositteen kuvaan saakka. Toimitusjohtajana selvität helposti, mistä jokin kulu tai erilaiset poikkeamat johtuvat. Myyntijohtajana näet esimerkiksi myynnin tilanteen tuossa tuokiossa.

Monitoimipaikkaiset yhdistykset ja julkishallinnon palvelukeskukset

Yhdistyksillä on usein toimipaikkoja tai jäseniä ympäri Suomea. Palkanlaskenta hoidetaan yhdellä paikkakunnalla, kirjanpito toisella ja kululaskut hyväksytetään yhdistyksen vetäjillä tai hallituksen jäsenillä missä lie.

Ammattitilitoimistojen suosimalla Visma Fivaldi pilviohjelmistolla toimit helposti organisaatiosi sisäisenä tilitoimistona, riippumatta siitä missä tapahtumat kirjataan tai tehtävät hoidetaan. Digitalisoimalla prosessit vähennät kaikkien työtä ja pääset irti tehottomasta paperisirkuksesta.

Joutuessasi laskemaan organisaatiosi eri yksiköille erilliset tuloslaskelmat, Visma Fivaldista raportoit kaikki yksiköt myös erikseen. Lisäksi laskentatiedot voidaan vyöryttää helposti yhdistyksistä piiritasoille ja aina liittotasolle saakka.

Taloushallinto-ohjelmiston ostajan opas

Tässä pikaoppaassa kuvataan sähköisen toimintatavan mahdollistavan taloushallinto-ohjelmiston hankintaprosessi sekä tarjoaan vinkkejä prosessin eri vaiheisiin.

 

Visma Fivaldin ajansäästövinkit yrityksille ja yhdistyksille

Mobiililaskutus

Avaa mobiilioptimoitu web-käyttöliittymä, valitse asiakas (hakee myös uudet suoraan YTJ:stä), valitse tuote, tuotteiden määrä ja paina nappia. Näin helposti lähetät laskun kun asiakkaat ja tuotteet ovat valmiiksi perustettu Visma Fivaldiin. Lasku näkyy heti myös reskontrassa ja kirjanpidossa.

Sähköinen laskutus säästää myös rahaa, kun paperilaskuista perittävät maksut poistuvat ja manuaaliseen laskuttamiseen liittyvät kulut poistuvat.

Osto- ja matkalaskujen pikatarkastus

Saat sähköpostina tai tekstarina ilmoituksen ostolaskun tarkastuksesta. Klikkaa linkistä selaimeen, tarkasta lasku ja hyväksy tai hylkää. Siinä se.

Voit samassa yhteydessä myös kommentoida ja valita oikean tilin tai kustannuspaikan laskulle, niin helpotat kirjanpitäjän työtä. Lasku voi olla myös valmiiksi tiliöity jos käytetään tiliöintikoodeja.

Yhteiskäyttö monitoimipaikkaympäristössä

Kirjanpitäjä Keski-Suomessa, palkanlaskija Länsi-Suomessa, kululaskujen hyväksyjät ympäri Suomea ja taloushallinnon raportit tarvitaan huomiseksi kokoukseen pääkaupunkiseudulle… Tuttu tilanne? Yhteistyö helpottuu kun kaikki käyttävät yhtä pilvijärjestelmää samaan aikaan internetin yli.

Reaaliaikainen kirjanpidon ja taloustietojen selailu

Älä turhaan jakele materiaaleja ennen kokousta. Tulos ja tase on kaikkien osallisten nähtävissä pilvipalvelussa. Poraudu taloushallinnon kaikkien lukujen syiden ja seurausten maailmaan, ja havaitset kaikki piikit ja poikkeamat jo vilkaisemalla.

Sähköinen arkistointi

Dokumenttien keskitetty ja tietoturvallinen jakelu ja arkistointi lopettaa turhan tiedostojen lähettelyn. Jatkossa kaikki myynti- ja markkinointimateriaalit, hinnastot ja kaikki muut mahdolliset tiedostot löytyvät helposti yhdestä järjestelmästä yhdessä reaaliaikaisten taloustietojen kanssa.

Selainkäyttöinen pilvipalvelu

Se on helppo ylläpitää, koska ohjelmien asentaminen, päivittäminen, varmuuskopiointi ja ylläpitotarve poistuu kokonaan. Ja ennen kaikkea, onhan se kätevä käyttää!

 

Katso kaikki toiminnallisuudet

Sisäistä pilvijärjestelmän edut 2 minuutissa

Haluatko kuulla lisää Visma Fivaldista?

Visma Fivaldi -asiantuntijamme saat kiinni puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä viereisen lomakkeen. Mikäli asiasi koskee ohjelmiston tukea tai unohtunutta salasanaa, olethan yhteydessä asiakaspalveluun tai omaan tilitoimistoosi.

fivaldimyynti@visma.com

p. 010 756 2992

Jätä yhteydenottopyyntö myynnille