viestintapohjat-lataa.png

Helppoa viestintää tilitoimistosi asiakkaille

Osaatko viestiä asiakkaillesi saatavienhallinnasta? Loimme valmiit viestintäpohjat tilitoimistojen tarpeeseen kertoa helpolla tavalla saatavienhallinnasta asiakkailleen.

Lataa pohjat täällä

tilitoimisto-opas.png

Tilitoimisto murroksessa – tutustu oppaaseen!

Mikään ei ole niin varmaa kuin muutos. Teknologian nopea kehitys, koronapandemian mukanaan tuomat muutokset ja haasteet, siirtymä negatiivisten korkojen ajasta siihen, että rahalla on hinta. Miten tilitoimistot voivat menestyä muutoksessa?

Tutustu oppaaseen täällä

kokemuksia.jpg

Tilitoimistoasiakkaiden kokemuksia automaatiosta

Miten tilitoimistoasiakkaamme näkevät yhteistyön toimineen ja mitkä saatavienhallinnan automaation hyödyistä he ovat kokeneet erityisen merkitykselliseksi yhteistyössä? Klikkaa alta lukemaan tilitoimistojen ja heidän asiakkaidensa kokemuksia!

Lue asiakaskokemuksia täältäblogi-ansku.jpg

Blogi Tilitoimisto | Anna-Mari Leino | 25. Tammik.

Rutiinisuoritus ei riitä, ota automaatio osaksi palvelua

Kun automatisoitu saatavienhallinta on mukana palveluvalikoimassa, voi tilitoimisto kutsua itseään aidosti digitaaliseksi. Mikäli etumatkan hankkiminen kilpailijoihisi nähden kiinnostaa, klikkaa Key Account Managerimme Anna-Mari Leinon blogikirjoitukseen lukemaan lisää.

Lue lisää blogista

blogi-vesa.jpg

Blogi Kirjanpitäjä | Vesa Laurila | 25. Tammik.

Palvele asiakkaitasi kokonaisvaltaisemmin

Sähköinen tilitoimisto palvelee asiakkaitaan kokonaisvaltaisesti – myös saatavienhallinnan osalta. Tutustu blogissamme Sales Director Vesa Laurilan ajatuksiin siitä, miten voit tarjota asiakkaillesi parempaa lisäarvoa automatisoitujen taloushallinnon prosessien avulla.

Lue lisää blogista

asiakaskokemus.png

Blogi Perintä | Anni Maunu | 18. Helmik. 2021

Toimi ajoissa ja toimi aina samalla tavalla

Miten perintä vaikuttaa asiakaskokemukseen? Entä mitä syitä liittyy siihen, ettei automaatiota hyödynnetä saatavienhallinnassa vielä niin yleisesti kuin teknologia mahdollistaisi? Tutustu Key Account Managerimme Anni Maunun blogiin ja saat vastauksen muun muassa näihin kysymyksiin.

Lue lisää blogista

Materiaaleja tilitoimistojen käyttöön

Tutustu materiaalipankissamme erilaisiin materiaaleihin, kuten opasvideoihin ja tuotepresentaatioihin.

Tutustu täälläVisma Financial Solutions

Visma Financial Solutions Oy on laskutuksen, perinnän ja juridiikan asiantuntijatalo. Monipuoliset Credit Management -ratkaisumme kattavat koko ketjun laskun lähetyksestä maksusuoritukseen. Tehtävämme on tehostaa erikokoisten asiakkaidemme liiketoimintaa ja nopeuttaa asiakasyritystemme rahankiertoa.

Palvelemme asiakkaitamme noin 110 asiantuntijan voimin ja jatkuva palveluiden kehitystyömme pohjautuu tiiviiseen yhteistyöhön asiakkaidemme ja kumppaniverkostomme kanssa. Olemme osa nopeasti kasvavaa Visma-konsernia.


Yhteystiedot Visma Financial Solutions Oy »

Kysy lisää palveluista »

anna-mari-leino.jpg

Anna-Mari Leino

Key Account Manager
+358 44 724 2165
anna-mari.leino@visma.com

vesa-laurila-vfs.jpg

Vesa Laurila

Sales Director
+358 50 300 4416
vesa.laurila@visma.comBetterTogether’23-tapahtuman arvonta on nyt suoritettu!

Sisaryhtiömme Visma Solutionsin tapahtumassa pääsimme Saatavienhallinnan Klinikalla avaamaan mielenkiintoisia keskusteluja saatavienhallinnan automaatiosta sekä ratkaisuistamme Netvisoriin ja Fivaldiin

Klinikalla järjestettiin myös arvonta, jossa onnetar suosi Saaraa Suomen Lakitilitoimistosta – onnea Saara ja kiitos kaikille osallistuneille!Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Täytä lomake, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.