Visma aktiivisena kumppanina

 
Vismalla on pitkät perinteet ammattilais-, harraste- ja junioriurheilun tukemisessa niin konsernitasolla kuin paikallisesti. Vuonna 2019 päätimme laajentaa urheilun tukemista myös e-urheilun puolelle. Olemme järjestäneet viime vuosina sekä kaikille avointa kilpailutoimintaa että oman henkilöstön viriketoimintaa yhteistyössä e-urheiluyhteisöjen kanssa. Lisäksi Visman omasta työyhteisöstä löytyy yritysliigassa (Kanaliiga) kilpailevia joukkueita.
 
2021 Visma aloitti korkeakouluopiskelijoille suunnatun Educational Masters Major -liigan pääyhteistyökumppanina. Visma haluaa olla tukemassa opiskelijoiden arkea ja tulevaisuutta, tarjoamalla kiinnostavaa toimintaa sekä mahdollisuuden päästä lähemmäksi työelämää myös e-urheilutoiminnan kautta.

Educational Masters Major by Visma

Visma X Kanaliiga

Visman esports-harrastajista kerätään kausittain joukkueita Kanaliigaan tavoittelemaan e-urheilun firmaliigan kuninkuutta tai ainakin nauttimaan e-urheilusta yhdessä kollegoiden kanssa. Joukkueille on myös järjestetty valmennusta tarpeen mukaan.

Kiinnostaisiko ura Vismalla?

Pohjoismaiden johtavana yritysohjelmistojen ja IT-konsultoinnin tarjoajana Visma on täydellinen paikka aloittaa ura. Tarjoamme uteliaille ja yrittäjähenkisille opiskelijoille ja vastavalmistuneille ainutlaatuisen mahdollisuuden oman ammatillisen osaamisesi kehittämiseen.

Meitä ei yhdistä yksi yhtenäinen kulttuuri tai samanlainen huppari. Eikä voisikaan, sillä Visma koostuu useista hyvin itsenäisistä yrityksistä. Vismalla työn merkitys ja imu syntyy siitä, että ratkomme satoja tuhansia elämän aitoja haasteita päivittäin. Jotta onnistumme siinä, pitää meidän kukoistaa erilaisten vahvuuksien kautta.

Ura Vismalla

Esports_3.jpg

Vismalaiset ja Super Mario Shelter Gameroomissa

Vismalaiset Shelter Gameroomissa

Vismalaiset Shelter Gameroomissa