Visma x Shelter

Lue Visman ja esports-pelitila Shelter Gameroomin yhteistyöstä ja tule mukaan Visma Esports Classics -retropeliturnaukseen testaamaan Super Mario Kart -taitosi!

Vismalla on pitkät perinteet ammattilais-, harraste- ja junioriurheilun tukemisessa niin konsernitasolla kuin paikallisesti. Päätimme laajentaa urheilun tukemista myös e-urheilun puolelle aloittamalla yhteistyön Shelter Gameroom -pelitilan kanssa. Yhteistyöhömme kuuluu Visma Esports Classics -retropeliturnaus sekä Visman henkilöstön vakiopelivuoro Shelterillä. 

Visma Esports Classics -retropeliturnaus

Turnaustuloksia

Tähän päivitetään turnautuloksia, sitä mukaa kun pelit etenevät! Piilotan tämän blokin vielä ennen sivun siirtämistä /tmp:sta liveksi.

Vismalaisten oma pelivuoro kannustaa kokeilemaan e-urheilua

Visman yhteistyö Shelter Gameroomin kanssa on myös konkreettinen keino tarjota henkilöstölle virkistävää ja hyödyllistä tekemistä työpäivän jälkeen. Vismalaisilla on oma viikoittainen vakiopelivuoro, mikä mahdollistaa esportsiin tutustumisen tai harrastamisen vaikka omien tiimiläisten kanssa. 

Pelaamisen on tutkittu vahvistavan kykyä strategiseen suunnitteluun sekä parantavan visuaalista hahmotuskykyä ja tarkkaavaisuutta.
Vismalaiset Shelter Gameroomissa
Vismalaiset ja Super Mario Shelter Gameroomissa
Vismalaiset Shelter Gameroomissa
Vismalaiset Shelter Gameroomissa