Visma Esports

Visma tukee sekä korkeakouluopiskelijoiden että oman henkilöstön e-urheilutoimintaa. Tutustu Visman esports-toimintaan!

Visma aktiivisena kumppanina

 
Vismalla on pitkät perinteet ammattilais-, harraste- ja junioriurheilun tukemisessa niin konsernitasolla kuin paikallisesti. Vuonna 2019 päätimme laajentaa urheilun tukemista myös e-urheilun puolelle. Olemme järjestäneet viime vuosina sekä kaikille avointa kilpailutoimintaa että oman henkilöstön viriketoimintaa yhteistyössä e-urheiluyhteisöjen kanssa. Visman oma työyhteisö pitää myös sisällään yritysliigassa (Kanaliiga) kilpailevia joukkueita.
 
2021 Visma aloitti korkeakouluopiskelijoille suunnatun Educational Masters Major -liigan pääyhteistyökumppanina. 

Educational Masters Major by Visma

Road to Kanaliiga

Syksyllä 2020 kokosimme Visman esports-harrastajista kaksi joukkuetta, joita valmennettiin kohti Kanaliigaa (e-urheilun firmaliiga). Joukkueet osallistuivat kevään 2021 CS:GO-turnaukseen ja hyvien kokemusten myötä jatkavat Kanaliigassa myös syyskaudella.

 

Kiinnostaisiko ura Vismalla?

Pohjoismaiden johtavana yritysohjelmistojen ja IT-konsultoinnin tarjoajana Visma on täydellinen paikka aloittaa ura. Tarjoamme uteliaille ja yrittäjähenkisille opiskelijoille ja vastavalmistuneille ainutlaatuisen mahdollisuuden oman ammatillisen osaamisesi kehittämiseen.

Meitä ei yhdistä yksi yhtenäinen kulttuuri tai samanlainen huppari. Eikä voisikaan, sillä Visma koostuu useista hyvin itsenäisistä yrityksistä. Vismalla työn merkitys ja imu syntyy siitä, että ratkomme satoja tuhansia elämän aitoja haasteita päivittäin. Jotta onnistumme siinä, pitää meidän kukoistaa erilaisten vahvuuksien kautta.

Tutustu Vismaan

Esports_3.jpg

Vismalaiset ja Super Mario Shelter Gameroomissa

Vismalaiset Shelter Gameroomissa

Vismalaiset Shelter Gameroomissa