Yhdistä nyt myös varastohallinta ePasseli Standardiin

Seuraa varastoa reaaliaikaisesti, helposti ja vaivatta

Kysy lisää

 

Pienyritysten helppo varastonhallintaohjelma - ePasseli varasto

ePasseli Standard ja siihen liitettävä varasto on erinomainen ratkaisu pienyritysten varastonhallintaan. Ota tuotteita varastoon, myy varastosta ja luo inventaario mutkattomasti. Ota käyttöösi ePasseli Standard ja helppo varastonhallinta.


 

Rajattomasti tuotteita

Voit lisätä varastoosi rajattoman määrän tuotteita. Varastosaldosi pysyy jatkuvasti ajantasalla ja myynnin seuraaminen on helpompaa.

Inventaario

Luo inventaario helposti ePasseli varaston avulla ja päivitä inventoitu varastosaldo kirjanpitoon napin painalluksella. Voit myös luoda inventaariosta pdf-muotoisen dokumentin arkistointia varten.

Laajat ominaisuudet

Voit suodattaa inventaariolle lisättäviä tuotteita toimittajien, tuotteiden, tuoteryhmien ja varastoviitteen mukaan sekä tehdä inventaarion pienemmissä osissa. Voit myös tehdä useampia inventaarioita eri tuotteille saman aikaisesti.

Verkkokauppa ja varasto

Myy tuotteitasi Visma Verkkokaupassa. Verkkokaupassa tehdyt ostot vähentävät varastosaldoa ja reaaliaikainen saldo näkyy myös muille ePasseli käyttäjille.

Seuraa varastosi arvoa

Varaston arvo-raportilla seuraat varastosi arvoa ja varmistat, etteivät yrityksesi rahat makaa varastossa. Varastoarvo lasketaan FIFO-periaatteella.

Saat paljon ja maksat vain vähän

Visma ePasseli -asiakkaana saat paljon ominaisuuksia pieneen hintaan ja vielä sähköisesti. Ota kaikki irti sähköisestä taloushallinnosta.

Asiakaspalvelu apunasi

Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa ohjelman käyttöön liittyvissä ongelmissa puhelimitse, sähköpostilla ja chatin välityksellä.

Kaikki tiedot aina tallella

Koska ePasseli on pilvipalvelu, on tietosi aina tallessa. Koneen rikkoutuessa tai kadotessa, säilyvät ePasseliin syötetyt tiedot aina. Voit kirjautua ePasseliisi millä tahansa laitteella, missä tahansa.

ePasselia myös mobiilissa

Visma ePasseli Appin avulla voit luoda ja lähettää laskuja missä tahansa, millä laitteella tahansa. Lataa ilmainen Visma ePasseli App Play Kaupasta tai App Storesta.

Skannaa kuitit kirjanpitoon puhelimellasi

Ilmaisen Visma Scannerin avulla voit skannata käteiskuitit kirjanpitoon omalla puhelimellasi. Ota kuva kuitista ja vie se ePasseliin napin painalluksella. Lataa ilmainen Visma Scanner Play Kaupasta tai App Storesta.

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme

Mitä asiani koskee

Myynti: 09 3154 2040  | Asiakaspalvelu: 09 3154 2036 |  Laskutus- ja sopimusasiat: 09 3154 2033

  
Myynti palvelee ma-pe kello 8-16  |  Asiakaspalvelu ma-pe kello 9-16  | Laskutus ma-pe kello 9-16

ePasseli-etätuki