Visma ePasselin fiksujen toimintojen avulla parannat kassavirtaa ja kirjanpito on helppoa sekä nopeaa. Mitä enemmän käytät fiksuja toimintojamme, sitä paremman yleiskuvan saat omasta toiminnastasi ja nopeutat saatavien kotiutumista.

1. Nopeuta saatavien kotiutumista

Helpota asiakkaasi maksamista sähköisellä laskutuksella, jolloin varmistat, että laskusi tavoittavat asiakkaasi varmemmin ja saat rahat tilillesi nopeammin. Myös myyntireskontran ylläpito käy nopeammin sähköisten ominaisuuksien avulla.

2. Maksa ostolaskut ajallaan

Kun asiakkaasi maksavat sinulle ajallaan, kassavirtasi paranee, jolloin voit maksaa omat ostolaskusi ajallaan ja nopeammin.

3. Paranna kassavirtaa

Yksinkertaista laskutus- ja maksuprosessit jolloin saat laskuillesi suoritukset aiemmin ja kassavirtasi nopeutuu. Fiksujen toimintojen avulla säästät aikaa vähentämällä manuaalityötä.

4. Yksinkertaista kirjanpitosi

Fiksujen toimintojen avulla voit antaa ohjelman ajatella puolestasi. Minimoi virheiden mahdollisuudet ja manuaalityö.

5. Sähköinen laskutus

Sähköinen laskutus sisältyy Visma ePasseli Laskutukseen ja Standardiin automaattisesti. Sähköisen laskutuksen avulla kotiutat saatavasi nopeammin ja säästä aikaa.

  • Laskujen sähköinen lähetys ja vastaanotto
  • Lähetä laskut kaikissa muodoissa vain muutamalla napin painalluksella
  • Vastaanota ostolaskut kätevästi. Ei enää ostolaskujen käsin syöttämistä.

Kuittien skannaus ilmaisella Visma Scannerilla?

Ei enää kuittien käsin näpyttelemistä kirjanpitoon. Voit skannata kuitit kätevästi nyt omalla puhelimellasi. Otat vain kuvan kuitista ja siirrät Visma ePasseliin jossa kuitin käsittely tapahtuu helposti. Kirjanpitäjäsikin varmasti kiittää.

Lataa Visma Scanner

Lataa ilmainen Visma Scanner puhelimesi Play Kaupasta tai App Storesta.
Määrittele Visma Scanner yhdistettäväksi eAccountingiin (ePasseliin). 

Visma Scannerilla skannaat kuitit suoraan Visma ePasseli Standardin tai Solon ostoreskontraan

Jätä yhteydenottopyyntö

Mitä asiani koskee
Suostun siihen, että henkilötietojani käsitellään tunnistamalla kiinnostuksen kohteeni tässä kuvatulla tavalla ja olen tietoinen siitä, että voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa.
Suostun siihen, että Visma voi lähettää minulle sähköpostia aiheista joihin olen osoittanut kiinnostusta ja olen tietoinen siitä, että voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa.
Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi

Palvelemme ma-to klo 08-17 ja perjantaisin kello 8-16 | laskutus klo 09-16
Visma Passeli Oy | Y-tunnus: 10435606 | Pohjoisranta 11F, 28100 Pori |

Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.