ePasseli - Helppo ja edullinen toiminimen kirjanpito-ohjelma

Toiminimen kirjanpidon ei tarvitse olla kallista ja aikaavievää. Mikäli haluat tehdä kirjanpidon itse, on hyvä valita käyttöön ohjelma, jolla se sujuu mahdollisimman vaivattomasti. ePasseli on erinomainen kirjanpito-ohjelma toiminimille  - kokeile vaikka itse!

Kaikki tarvitsemasi ominaisuudet toiminimen kirjanpitoon

 

Kirjanpito

Helppokäyttöinen kirjanpito-ohjelma, joka on aina ajan tasalla. Vähennä manuaalityötä ja keskity yritystoimintasi pyörittämiseen.

Laskutus

Luo laskut kätevästi millä laitteella tahansa, missä tahansa.

Raportointi

Raportoi myyntejä ja ostoja. Raporttien avulla olet perillä yrityksesi tilanteesta missä vain ja milloin vain.

ePasseli mobiiliapp

ePasseli kulkee mukanasi missä vain ikinä oletkin. Ilmaisen mobiilisovelluksen avulla pääset nopeasti käsiksi yrityksesi tietoihin missä ikinä oletkin.
 

Kuittien skannaus

Visma Scannerilla voit ottaa kuvan kuitistasi ja ladata sen suoraan ePasseliisi. Käsittele käteiskuitit nopeasti ja vaivatta!
 

Toimii kaikilla laitteilla

Visma ePasseli on pilvipalvelu ja ohjelma toimii yhtä hyvin niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Ohjelma on aina käytettävissäsi, missä ikinä oletkin. Ja mikä parasta - kaikki tiedot ovat tallessa ePasselissasi eikä sinun koskaan tarvitse huolehtia varmuuskopioinnista.

Tärkeimmät ominaisuudet toiminimen kirjanpidossa

Missä vain, millä laitteella tahansa

Pilvipalvelun käyttö on helppoa, millä laitteella tahansa. Voit käyttää ePasselin kirjanpito-ohjelmaa Macillä sekä Windows-ympäristössä, tarvitset vain toimivan internet-yhteyden.

Visma ePasseli Appin avulla voit laskuttaa myös omalla älypuhelimellasi. Tositteet siirtyvät automaattisesti sähköiseen kirjanpitoon ja kirjanpitosi on aina ajantasalla.


Pankkiyhteydellä ketteryyttä taloushallinnon ohjelmaasi

Pankkiyhteyden avulla voit määritellä kuinka usein tiliotteet saapuvat ohjelmaasi. Tiliotteen saapuessa, kohdistuvat viitteellä maksetut suoritukset automaattisesti. Myös tiliotteen käsittely manuaalisesti onnistuu helposti.
 
Pankkiyhteyden avulla maksat myös ostolaskut nopeasti suoraan ohjelmasta. Toimiva pankkiyhteys on suuri osaa ketterää taloushallinnon ohjelmaa ja suuri helpotus jokapäiväisiin töihisi.

Skannaa käteiskuitit puhelimella kirjanpito-ohjelmaasi

Voit vihdoin unohtaa paperikuittien säilyttämisen ja käsittelyn. Lataa älypuhelimeesi ilmainen Visma Scanner ja yhdistä se omaan ePasseliisi. Ota kuva kuitista ja siirrä se suoraan ePasselin sähköiseen kirjanpitoon. Kuitit arkistoidaan ePasselissa eikä paperikuittien säilyttäminen ei enää ole tarpeellista.

Ota toiminimen kirjanpito-ohjelma käyttöön jo tänään

Kokeile kirjanpito-ohjelmaa 30 päivää ilmaiseksi ja päätä vasta sitten!

Kokeile ilmaiseksi 30 pv

Kysy lisää, me vastaamme

Haluatko kuulla lisää ohjelmistamme toiminimen kirjanpitoon? Jätä yhteydenottopyyntö, niin asiantuntijamme on sinuun yhteydessä!

Tärkeitä linkkejä

Ominaisuudet

Kokeile

Vertailu

Visma Passeli Oy suhtautuu koronavirukseen erittäin vakavasti. Kaikesta huolimatta palvelemme asiakkaitamme kuitenkin normaalisti. Lue lisää »

Visma Passeli Oy | Y-tunnus: 1043560-6 | Pohjoisranta 11F, 28100 Pori |

Myynti palvelee ma-pe kello 8-16 numerossa 09 3154 2040 | Asiakaspalvelu ma-pe kello 8-16 numerossa  09 3154 2036 | Laskutus- ja sopimusasiat ma-pe kello 9-16 numerossa 09 3154 2033

Laskutusohjelma-etätuki