Kasva Visma ePasseli tilitoimistokumppanina

Visma ePasselilla on jo lähes 1000 asiakasta ympäri Suomea.

Tilitoimistokumppanina suosittelemme palveluitasi asiakkaillemme.

 

 

Kumppanuus kannattaa

Visma ePasseli on helppokäyttöinen taloushallinnon ohjelma niin yritykselle kuin tilitoimistolle. Lisäkäyttäjäominaisuuden avulla kirjanpitäjä ja yrittäjä käyttävät samaa ePasselia. 

Autamme niin sinut kuin asiakkaasikin alkuun ja olemme apunasi ohjelmiston käytössä.

Pienille ja keskisuurille yrityksille tarkoitettu Visma ePasseli on tilitoimiston unelmakumppani. Tule tilitoimistokumppaniksi niin autamme sinua kasvamaan.

Tilitoimistokumppaneitamme:

Visma ePasseli yrittäjälle

Helppokäyttöinen taloushallinnon ohjelmisto auttaa pienyrittäjää jokapäiväisissä töissä. Pilvipalvelu mahdollistaa töiden tekemisen missä tahansa.

ePasseli Appin avulla laskutuksen tekeminen onnistuu myös mobiililaitteilla.
Visma ePasselin sähköisillä ratkaisuilla voit lähettää laskut kaikissa muodoissa vain muutamalla napin painalluksella.
Ota kuva käiteiskuitista puhelimellasi ja lähetä se suoraan ohjelmaan ilmaisen Visma Scannerin avulla.
Ostolaskujen sähköinen vastaanottaminen nopeuttaa yrityksen prosesseja. Ostolaskujen maksaminenkin on tehty helpoksi pankkiyhteyden avulla.

Kysy lisää kumppanuudesta!

 

Suostun siihen, että henkilötietojani käsitellään tunnistamalla kiinnostuksen kohteeni tässä kuvatulla tavalla ja olen tietoinen siitä, että voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa.
Suostun siihen, että Visma voi lähettää minulle sähköpostia aiheista joihin olen osoittanut kiinnostusta ja olen tietoinen siitä, että voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa.
Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi

Palvelemme ma-to klo 08-17 ja perjantaisin kello 8-16 | laskutus klo 09-16
Visma Passeli Oy | Y-tunnus: 10435606 | Pohjoisranta 11F, 28100 Pori |

Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.