Reaaliaikainen, monitasoinen työajan raportointi

Visma Entryn avulla työaikaraportit ovat aina ajan tasalla ja kaikkien osapuolten saatavilla, läpinäkyvästi samassa järjestelmässä. Raportoinnin avulla voit seurata esimerkiksi työaikoja, ylitöitä, saldoja, työaikapankkia sekä poissaoloja. Käytettävissäsi on valikoima valmiita raportteja – lisäksi tarvitsemiesi omien raporttien rakentaminen on helppoa.

Ajantasaiset ja reaaliaikaiset raportit

Ajantasaiset ja reaaliaikaiset raportit sekä tuntikertymät työnantajan ja työntekijän saatavilla

Hyödynnä valmiita raportteja tai rakenna tarvitsemasi raportit

Hyödynnä valmiita raportteja tai rakenna tarvitsemasi raportit helposti esimerkiksi projektien ja kustannuspaikkojen tuntiseurantaan

Entryn raporteilla seuraat helposti ylitöiden ja liukumien kertymiä

Entryn raporteilla seuraat helposti ylitöiden ja liukumien kertymiä ja teet tarvittaessa muutoksia kirjauksiin

Katso video: näin luot raportteja Entryllä

Kokeile Entryn raportointia vaikka heti

Kokeile, miten Entry toimii! Luomalla maksuttomat koekäyttötunnukset saat Entryn käyttöösi kahdeksi viikoksi. Voit kokeilla työajankirjausta ja muita työajanseurannan työkaluja vapaasti – ja kutsua mukaan myös muita käyttäjiä!

Kokeile Entryä nyt

Kattavat työkalut tehokkaaseen raportointiin

 

Valmiit työaikaraporttipohjat
ja -työkalut

Et tarvitse enää erillisiä työaikaraportoinnin exceleitä! Saat Entrystä automaattisesti vakiomuotoiset raportit työtunneista, työaikasaldoista ja poissaoloista, valitsemiesi työajan TES-tulkintojen mukaan.

 

Valmiit työaikaraporttipohjat
ja -työkalut

 

 

Reaaliaikaiset tuntiraportit

 

Reaaliaikaiset tuntiraportit kaikkien osapuolten saatavilla

Työaika- ja tuntiraportit ovat sekä työntekijän että työnantajan saatavilla. Työntekijä voi tarkastella työaikansa jakautumista eri asiakkaiden ja projektien välillä. Työaikatiedot ovat aina ajan tasalla ja kaikkien osapuolten käytössä.

 

Projektien tuntiseuranta ja kustannuspaikkakohtaiset raportit

Raportoi projektin työtunnit tai määrittele kustannuspaikka- tai tehtäväkohtaiset työaikaraportit helposti. Lähetät työtuntien raportit asiakkaalle tai projektijohtajalle vaivatta hyväksyttäväksi suoraan järjestelmästä. 

 

Projektien tuntiseuranta ja kustannuspaikkakohtaiset raportit

Kokeile Entryä maksutta 14 päivän ajan

Kokeile veloituksetta, miten Entry toimii! Koekäyttötunnusten avulla voit kokeilla raportoinnin työkaluja kahden viikon ajan.

Aloita koekäyttö