surveypal-200x75.png

"Entry on monipuolinen ja helppokäyttöinen työajanseurantajärjestelmä. Entryn monipuoliset ominaisuudet ratkaisivat valinnan meidän kohdalla."

Anu Tengvall
Surveypal Oy

Aloita maksuton kokeilu

Kaikki tarvitsemasi työajanseurannan ominaisuudet
– eikä mitään turhaa

Entryn avulla hoidat työajanseurannan, tarkistamisen ja hyväksynnän sekä niihin liittyvän työajantulkinnan ja raportoinnin – ilman turhia mutkia. Järjestelmän suurin etu on sen kustomoitavuus: voit virittää työaikajärjestelmän juuri yrityksesi tarpeisiin sopivaksi. Selkeä hinnoittelu takaa, ettei kustannuksista koidu yllätyksiä.

entry-pieni-6.png

Työajanseuranta

Työaikojen kirjaaminen ja tarkistaminen sujuu helposti eri laitteilla – myös mobiilissa.  Entry mahdollistaa suoran yhteyden aina tuntikirjauksista palkkahallintoon.

entry-pieni-7.png

Työajantulkinta

Työajantulkinta on määriteltävissä yrityksesi sopimusten mukaan. Järjestelmä mahdollistaa eri TESien ja palkkalajien käytön, sekä paikallisen sopimisen

entry-pieni-8.png

Loma- ja poissaoloseuranta

Lomien ja poissaolojen seuraaminen, kirjaaminen ja hyväksyminen käy vaivattomasti. Tiedot lomakertymistä ja pidetyistä päivistä ovat läpinäkyvästi saatavilla.

entry-pieni-5.png

Työaikapankki

Entry mahdollistaa sekä työaikapankin että liukumien käytön. Tuntikertymien seuranta on helppoa ja läpinäkyvää.

entry-pieni-9.png

Raportointi

Valmiit raporttipohjat tehostavat työaikaraportointia. Järjestelmä mahdollistaa raporttien muokkaamisen sekä helpon tiedonsiirron eri järjestelmiin.

vs-vahinkopalvelut-200x75-2.png

"Entry helpottaa meidän elämäämme ja säästää työaikaamme. Ollaan oltu tähän tosi tyytyväisiä."

Janne Jalonen
VS Vahinkopalvelut Oy
Vahinkosaneeraukset ja rakennuspalvelut

Innostuitko? Kokeile maksutta