Visma Entry product icon_ver 2.png

Tutustumisetu Visma Entry
-työajanseurantaohjelmaan

Haluatko säästää aikaa ja välttää virheet työajan kirjaamisessa? Visma Entryllä kirjausten tekeminen on helppoa ja nopeaa, ja järjestelmässä on valmiudet palkanlaskennan automatisointiin.

Kokeile nyt maksutta Visma Entryä kahden viikon ajan.
Kokeilu ei sido sinua mihinkään, vaan voit vapaasti päättää jatkosta järjestelmää testattuasi. Jos päädyt ottamaan Entry Pro:n käyttöön yrityksessäsi ja teet sopimuksen ennen 31.10.2021, saat kolme ensimmäistä kuukautta veloituksetta.

Hyödynnä etu!

 

entry-dashboard-vid.gif

Visma Entry - simppeliä työajanseurantaa

Entry-työajanseurantajärjestelmällä kirjaat, tarkistat ja hyväksyt työtunnit sekä tulkitset työaikaa tietoturvallisesti ja läpinäkyvästi kaikilla laitteilla.
Hyödynnä tutustumisetu, saat kolme ensimmäistä kuukautta veloituksetta »

 

entry-pieni-14.png

Työajanseuranta

Kirjaa, tarkista ja hyväksy työtunnit joko näppärällä mobiilisovelluksella tai tietokoneella. Helppokäyttöinen kokonaisuus sisältää liukumat, työaikapankin, projekti- ja asiakaskohtaiset tuntikirjaukset, projektiseurannan sekä työmääräimet.

Lue lisää »

entry-pieni-15.png

Työajantulkinta

Räätälöi työajan TES-tulkinnat yrityksesi sopimusten mukaan – järjestelmä jatkaa siitä automaattisesti. Liukumasaldot ja työaikapankin tunnit ovat läpinäkyvästi sekä työntekijän että esimiehen saatavilla, ja tiedot on helppo siirtää palkanlaskentaan.

Lue lisää »

entry-pieni-6.png

Poissaolot & lomat

Pysy ja pidä koko organisaatio kartalla lomasaldoista ja poissaoloista. Entryssä lomarahoihin ja loma-ajan palkkoihin liittyvät tiedot ovat jatkuvasti saatavilla, mikä helpottaa lomasuunnittelua.

Lue lisää »

entry-pieni-24.png

Työajan raportointi

Kohdista ja seuraa tunteja kätevästi esimerkiksi tiimin tai kustannuspaikan mukaan – kun kaikki tiedot asuvat samassa järjestelmässä, raportointikin käy helpommin.

Lue lisää »

Pikaopas työajanseurantajärjestelmän valintaan

Hyvä työajanseurantajärjestelmä helpottaa työaikaan liittyviä tehtäviä läpi organisaation, aina yksittäisestä tuntikirjauksesta palkkahallintoon asti. Erilaisia järjestelmiä on kuitenkin tarjolla valtavasti, joten sopivan järjestelmän valinta voi tuntua todella haastavalta. 

Lataa opas täältä

pikaopas_og_image.png

Visma Entry helpottaa arkea!

Kehitämme järjestelmää jatkuvasti ja seuraamme käyttäjien tyytyväisyyttä säännöllisesti, jotta voimme vastata asiakkaidemme tarpeisiin myös tulevaisuudessa.

surveypal-200x75.png

"Entryn monipuoliset ominaisuudet ratkaisivat valinnan. Entry on myös järkevästi hinnoiteltu, ja saimme testata järjestelmää joustavasti."

Entry helpottaa Surveypalilla niin työntekijöiden, tiiminvetäjien kuin HR:nkin arkea. Valintakriteereinä olivat mm. työajan TES-tulkinnat, saldo- ja lomakertymien läpinäkyvyys sekä helppokäyttöisyys.

Anu Tengvall
Surveypal

Lue lisää

 

vs-vahinkopalvelut-valk-200x75.png

"Entry helpottaa meidän elämäämme ja säästää työaikaamme. Olemme olleet tosi tyytyväisiä."

VS Vahinkopalvelut Oy tehosti työajanseurantaa Visma Entryn avulla, joka kulkee mukana mobiilisti. Samalla esimiesten ja kirjanpitäjän töistä putosi välivaiheita pois.

Janne Jalonen
VS Vahinkopalvelut Oy 

Lue lisää