Visma Entryn integraatiot

Integroi työajanseurantajärjestelmä palkanlasku-, laskutus- ja projektinhallintaohjelmistoihin.
Visma Entry mahdollistaa helpon integroitavuuden Visman omiin, sekä muihin järjestelmiin rajapintojen kautta
.

Katso Entryn integraatiot


Visma Entryn integraatiot

Täydennä Visma Entryä integraatioilla – siirrä työaikatiedot helposti taloushallintoon, toiminnanohjaukseen ja projektinhallintaan

Teemme yrityksesi käytössä olevista järjestelmistä vielä toimivampia integraation avulla. Kun integroit työajanseurantajärjestelmän palkanlasku-, laskutus- ja projektinhallintaohjelmistoihin, siirtyvät tiedot automatisoidusti järjestelmästä toiseen. Seuraat projektien ajankäyttöä reaaliaikaisesti ja varmistat, että palkanlaskenta ja laskutus sujuvat oikeilla tiedoilla, ilman virheitä.

Valmiit click-on integraatiot Entrystä Visman järjestelmiin

Onko yrityksesi käytössä Visman palkanlaskenta- tai toiminnanohjausjärjestelmä? Työajan tulkinnat, jotka voidaan toteuttaa Visma Entryn valmiilla asetuksilla ovat helposti siirrettävissä Visman palkanlaskenta- ja taloushallintojärjestelmiin valmiiden rajapintojen avulla. Valmiit rajapinnat ovat hyödynnettävissä Visma Fivaldissa, Visma Novassa, Visma.net ERP:ssä, Visma Payrollissa sekä Netvisorissa.

Asiakaskohtaisia integraatioita Entrystä muihin järjestelmiin

Toteutamme myös asiakaskohtaisia integraatioita taloushallinto- ja toiminnanohjausjärjestelmiin. Tutustu asiakkaidemme tarpeisiin räätälöityihin integraatiototeutuksiin. Jos et löydä tarvitsemaasi integraatiota, ota yhteyttä ja mietitään ratkaisu!

Helppoa tiedonsiirtoa selkeillä ohjeilla

Kun integroit Entryn Visman taloushallinto-, toiminnanohjaus- tai  projektinhallintaohjelmistoihin, saat Entryä varten selkeät ohjeet siitä, mitä ohjelmaan tulee olla määritettynä, jotta integraatio toimii. 

Esimerkiksi palkanlaskenta: kun työaikaryhmäkohtaiset palkkalajit ovat Entryssä määriteltynä, muodostuvat tiedot oikein aina, kun siirrät niitä integraation kautta Entrystä Visma Payroll -palkanlaskentaohjelmaan. 

Helppoa tiedonsiirtoa selkeillä ohjeilla


Siirrä tietoja helposti CSV-Vientityökalun avulla

Siirrä tietoja helposti CSV-Vientityökalun avulla

Olemme rakentaneet Entryyn työkalun, jonka avulla viet työaikatiedot ja työaikaan liittyvät raportit CSV-muodossa helposti haluamiisi järjestelmiin, esimerkiksi laskutiedostojen muodostamista varten. Vastaanottavassa järjestelmässä tulee olla mahdollisuus lisätä tietoja CSV-muodossa.

Rajapinnat mahdollistavat lähes kaikentyyppiset integraatiot

Tarvitsetko muita integraatioita? Entryn rajapintojen kautta onnistuvat sekä tiedostosiirtopohjaiset että realiaikaiset tietojen siirrot. Autamme mielellämme tarvitsemiesi integraatioiden rakentamisessa – et siis tarvitse erillistä kumppania rajapinnan hyödyntämiseen.

Rajapinnat mahdollistavat lähes kaikentyyppiset integraatiot

Kokeile työajanseurantajärjestelmää maksutta 14 päivän ajan
Aloita maksuton koekäyttö!

Aloita maksuton koekäyttö!

Kiinnostaako ohjelmistokumppanuus tai kaipaatko lisätietoja integraatioista?
Voit olla yhteydessä suoraan integraatioasiantuntijaamme »