Visma Entryn integraatiot

Integroi työajanseurantajärjestelmä palkanlasku-, laskutus- ja projektinhallintaohjelmistoihin.
Visma Entry mahdollistaa helpon integroitavuuden Visman omiin, sekä muihin järjestelmiin rajapintojen kautta
.

Katso Entryn integraatiot


Visma Entryn integraatiot

Täydennä Visma Entryä integraatioilla – siirrä työaikatiedot helposti taloushallintoon, toiminnanohjaukseen ja projektinhallintaan

Teemme yrityksesi käytössä olevista järjestelmistä vielä toimivampia integraation avulla. Kun integroit työajanseurantajärjestelmän palkanlasku-, laskutus- ja projektinhallintaohjelmistoihin, siirtyvät tiedot automatisoidusti järjestelmästä toiseen. Seuraat projektien ajankäyttöä reaaliaikaisesti ja varmistat, että palkanlaskenta ja laskutus sujuvat oikeilla tiedoilla, ilman virheitä.

Integraatioita Entrystä muihin järjestelmiin

Toteutamme valmiiden click-on integraatioiden lisäksi myös asiakaskohtaisia integraatioita taloushallinto- ja toiminnanohjausjärjestelmiin. Jos et löydä tarvitsemaasi integraatiota, ota yhteyttä ja mietitään ratkaisu!

Valmiit click-on integraatiot Entrystä Visman järjestelmiin

Onko yrityksesi käytössä Visman palkanlaskenta- tai toiminnanohjausjärjestelmä? Työajan tulkinnat, jotka voidaan toteuttaa Visma Entryn valmiilla asetuksilla ovat helposti siirrettävissä Visman palkanlaskenta- ja taloushallintojärjestelmiin valmiiden rajapintojen avulla. Valmiit rajapinnat ovat hyödynnettävissä Visma Fivaldissa, Visma Novassa, Visma.net ERP:ssä sekä Netvisorissa.

Katso tarkemmat integraatio-ohjeet tästä

Helppoa tiedonsiirtoa selkeillä ohjeilla

Kun integroit Entryn Visman taloushallinto-, toiminnanohjaus- tai  projektinhallintaohjelmistoihin, saat Entryä varten selkeät ohjeet siitä, mitä ohjelmaan tulee olla määritettynä, jotta integraatio toimii. 

Esimerkiksi palkanlaskenta: kun työaikaryhmäkohtaiset palkkalajit ovat Entryssä määriteltynä, muodostuvat tiedot oikein aina, kun siirrät niitä integraation kautta Entrystä palkanlaskentaohjelmaan. 

Helppoa tiedonsiirtoa selkeillä ohjeilla


Siirrä tietoja helposti CSV-Vientityökalun avulla

Siirrä tietoja helposti CSV-Vientityökalun avulla

Olemme rakentaneet Entryyn työkalun, jonka avulla viet työaikatiedot ja työaikaan liittyvät raportit CSV-muodossa helposti haluamiisi järjestelmiin, esimerkiksi laskutiedostojen muodostamista varten. Vastaanottavassa järjestelmässä tulee olla mahdollisuus lisätä tietoja CSV-muodossa.

Rajapinnat mahdollistavat lähes kaikentyyppiset integraatiot

Tarvitsetko muita integraatioita? Entryn rajapintojen kautta onnistuvat sekä tiedostosiirtopohjaiset että realiaikaiset tietojen siirrot. Autamme mielellämme tarvitsemiesi integraatioiden rakentamisessa – et siis tarvitse erillistä kumppania rajapinnan hyödyntämiseen.

Rajapinnat mahdollistavat lähes kaikentyyppiset integraatiot

Kokeile työajanseurantajärjestelmää maksutta 14 päivän ajan!

Aloita maksuton koekäyttö!

Kiinnostaako ohjelmistokumppanuus tai kaipaatko lisätietoja integraatioista?
Ota yhteyttä »