cbre-200x75-2.png opes-corporation-200x75.png sixt-200x75.png  medanets-200x75-2.png  homerun-200x75.png  sony-music-200x75.png  m-files_200x75.png

Työajanseuranta­järjestelmä, jonka hinta on selkeä

Visma Entryn hinnoittelu on yhtä simppeli ja ymmärrettävä kuin itse järjestelmäkin. Useille eri toimialoille soveltuva Entry on edullinen ja tehokas vaihtoehto yrityksesi työajanseurantaan. Visma Entry -työajanseurantajärjestelmän hinta perustuu valitsemaasi pakettiin sekä järjestelmän käyttäjien määrään. Kustannukset ovat selkeät eikä yllätys- tai piilokuluja synny.

Valitse sopiva paketti ja katso työajanseurannan hinta yrityksellesi

Vaatiiko yrityksesi työajanseuranta esimerkiksi loma- ja poissaoloseurantaa, työaikapankkia tai räätälöityä työajan tulkintaa, vai haluatko ominaisuuksiltaan kevyemmän palvelun? Valitse selkeistä tuotepaketeista tarpeisiisi sopiva ratkaisu ja kokeile sitä maksutta 14 päivää.

Simppeli järjestelmä, simppeli hinnoittelu ja ehdot

64_eInvoice.png

Visma Entryn hinta on selkeä: valitse palvelupaketti, jonka ominaisuudet sopivat yrityksesi tarpeisiin – järjestelmän hinta muodostuu valitsemastasi paketista ja käyttäjien määrästä

 

64_mobile_friendly.png

Ilmainen kokeilujakso auttaa varmistamaan, että työajanseurantajärjestelmä on sopiva yrityksesi tarpeisiin. Halutessasi saat myös apua asiantuntijoiltamme

 

64_admin.png

Visma Entryn käyttöönotto on helppoa ja nopeaa – saat aktivoitua palvelun käyttöösi minuuteissa, tai voimme tehdä sen puolestasi

 

64_support.png

Tavoitat maksuttoman sovellustuen joka arkipäivä – saat tarvittaessa apua järjestelmän käyttöön helposti ja nopeasti

 

64_contract.png

Palvelussa ei ole sitoutumispakkoa – Entry-pakettisi irtisanomisaika on yksi kuukausi

Työajanseurantaa tehokkaasti jo yli 170 eri toimialalla

Työajanseurantajärjestelmäämme käyttää jo yli 1 000 suomalaista asiakasta!

Kokeile työajanseurantaa maksutta

Usein kysytyt kysymykset Entry-työajanseuranta­järjestelmän hinnoittelusta

Ilmainen vai maksullinen työajanseuranta­järjestelmä?

Työajanseurantaan on tarjolla valtava määrä erilaisia järjestelmiä, sovelluksia ja palveluita. Tärkeintä on, että valitset juuri omaan yritykseesi sopivimman työajanseurantajärjestelmän – se on tärkeä työkalu jokaisen työntekijän arjessa, joten järjestelmän käytön sekä työajan kirjaamisen, tarkistamisen ja hyväksymisen on oltava helppoa. 

Ilmainen työajanseurantajärjestelmä on näppärä ratkaisu silloin, jos tarkoitus on kirjata työaikaa ja tunteja ylös. Kannattaa kuitenkin tarkistaa, että mahdollisuus työajan tulkintaan ja esimerkiksi työaikapankin käyttö on mahdollista ottaa käyttöön myöhemmin, jos sellainen on yrityksellä joko käytössä tai suunnitelmissa. 

Maksullinen työajanseurantajärjestelmä on usein ilmaista monipuolisempi ja se tarjoaa mm. paremmat integrointimahdollisuudet ja työkaluja esimerkiksi työaikatietojen raportointiin tai vaikkapa lomasuunnitteluun.

Haluatko lukea lisää siitä, millaisiin ominaisuuksiin kannattaa kiinnittää huomiota työajanseurantajärjestelmän valinnassa? Tutustu pikaoppaaseen, joka listaa tärkeimpiä työajanseurantajärjestelmien ominaisuuksia ja on apunasi, jotta löydät juuri yrityksesi tarpeisiin soveltuvan järjestelmän.

Lataa maksuton opas työajanseurantajärjestelmän valintaan tästä »