Entry Työajanseurantajärjestelmä hinta

Entry Työajanseuranta­järjestelmä hinta

Visma Entry työajanseurantajärjestelmän hinta perustuu valitsemaasi pakettiin sekä käyttäjämääriin. Kustannukset eivät pääse yllättämään ja tiedät mistä maksat!

cbre-200x75.pngopes-corporation-200x75.pngsixt-200x75.pngmedanets-valk-200x75.png  homerun-200x75.png  sony-music-200x75.png

Selkeä hinta työajanseurannan erilaisiin tarpeisiin

Useille eri toimialoille soveltuva Visma Entry on edullinen ja tehokas vaihtoehto yrityksesi työajanseurantaan. Visma Entry työajanseurantajärjestelmän hinta perustuu valitsemaasi pakettiin sekä käyttäjämääriin.

Vaatiiko yrityksesi työajanseuranta esimerkiksi loma- ja poissaoloseurantaa, työaikapankkia tai räätälöityä TES-tulkintaa vai haluatko ominaisuuksiltaan kevyemmän palvelun? Valitse selkeistä tuotepaketeista tarpeisiisi sopiva ratkaisu ja kokeile sitä maksutta 14 päivää.

Visma Entryn käyttöönotto on helppoa ja nopeaa - saat aktivoitua palvelun käyttöösi minuuteissa tai voimme tehdä sen puolestasi.
Palvelussa ei ole sitoutumispakkoa - Entry-pakettisi irtisanomisaika on yksi kuukausi.

Työajanseurantaa tehokkaasti jo yli 170 eri toimialalla

Työajanseurantajärjestelmäämme käyttää jo yli 1 000 suomalaista asiakasta!

Usein kysytyt kysymykset Entry työajanseurantajärjestelmän hinnoittelusta

Mietityttääkö oikean järjestelmän löytyminen?

Koostimme pikaoppaan, joka listaa tärkeimpiä työajanseurantajärjestelmien ominaisuuksia ja on apunasi, jotta löydät juuri yrityksesi tarpeisiin soveltuvan järjestelmän.

Tutustu ja lataa opas »