Referenssejä

Lue asiakkaidemme mielipiteitä M2 Matka- ja kuluhallintajärjestelmästä ja Tiima Työajanhallintajärjestelmästä.

"M2 tukee Postin matkustuspolitiikkaa ja -ohjeita: se mahdollistaa myös kulu- ja matkalaskujen tarkan seurannan."

– Markku Gerdt, Posti Group Oyj

 

Posti Group Oyj ja M2

Visman palvelukeskus tukee Ylen matkustuspolitiikkaa

Yle otti M2-matkalaskujärjestelmän käyttöön 2013. Samanaikaisesti perustettiin Visman palvelukeskus, johon Yle on ulkoistanut osan matkahallinnon tehtävistä. Ylen palvelukeskuskokonaisuuteen kuuluvat ulkopuolisten työntekijöiden matkalaskujen tallennus, kaikkien matkalaskujen tarkastus ja kuittien skannaus.

Matkustajat toimittavat kuitit skannattavaksi palvelukeskukseen ja samalla hoituu laskujen asiatarkastus yhdessä sovittujen määritysten mukaisesti.

Ylen ulkopuolisten työntekijöiden laskujen tallennus tehdään kokonaan palvelukeskuksessa. Ylen oma henkilöstö tallentaa itse omat matkalaskunsa ja osan kuiteista. Kaikki laskut asiatarkastetaan palvelukeskuksessa.

 

"Palvelukokonaisuus toimii moitteettomasti. Teknisiä ongelmia ei ole, kuitit löytyvät oikeilta laskuilta, asiatarkastus toimii ja työntekijät saavat matkakorvauksensa ajallaan. Ulkoistuksen tavoitteena oli saada prosessisäästöjä ja siinä on onnistuttu. Asiatarkastus ja laskujen tallennus Visman palvelukeskuksessa tuovat huomattavasti helpotusta työmääriin hallinnossa."

Ylellä on käytössä myös M2 Mobiili kilometrien keräämiseen ja kuittien skannaukseen.

"Kokemuksemme perusteella olemme erittäin tyytyväisiä valintaamme, ja voimme suositella Visma Enterprisea yhteistyökumppaniksi."

Ari Airaksinen
Kehityspäällikkö, Yle

Helen

 

"Käyttäjät ovat kehuneet M2 matka- ja kuluhallintajärjestelmää loogiseksi ja helppokäyttöiseksi, vaikka sitä käyttäisi harvemminkin."

– Veikko Paavola, Helen
 

Helen ja M2

Työehtosopimusten tulkinnat helposti Tiimaan

Helen Oy on yksi Suomen suurimmista energiayrityksistä. Yritys halusi korvata ikivanhan tuntikirjanpitonsa nykyaikaisella työajan kirjaamiseen soveltuvalla järjestelmällä.

”Meillä oli akuutti tarve. Uuden järjestelmän tuli toimia moitteettomasti yhteen eri järjestelmiemme kuten kulunvalvonnan, kunnossapidon, palkkalaskennan ja kirjanpidon kanssa. Lisäksi meidän tuli olla varmoja siitä, että järjestelmä osaisi tehdä työehtosopimuksen mukaiset tulkinnat oikein”, kertoo Helenin sovellusasiantuntija Veikko Paavola Tiiman alkuvaiheesta. 

Helen Oy

 
Virheiden määrä vähentynyt

Käyttöönotto sujui Paavolan mukaan mallikkaasti, Visman projektihallinta toimi hyvin. Helenilla ja Vismalla on säännöllisesti palavereita, joissa käydään läpi järjestelmän puutteita, virheitä ja kehittämisideoita.

”Oli positiivista, miten helposti saimme integroitua Tiiman toimimaan yhteen meidän muiden järjestelmien kanssa. Järjestelmä on vähentänyt merkittävästi erilaisten paperilomakkeiden pyörittämistä paikasta toiseen ja nopeuttanut hyväksymisprosessia huomattavasti. Samalla virheiden määrä on pienentynyt.”

Lue lisää

Lappeenrannan Evankelisluterilaiset seurakunnat

 

"Tiima säästää kaikkien aikaa, erityisesti palkanlaskennassa, jossa kaikki tiedostot ja raportit voidaan nyt ajaa järjestelmästä toiseen suoraan Tiimasta."

- Tiina Ojala, Lappeenrannan seurakuntayhtymä 

 

Lataa PDF ja lue miten läpinäkyvä, tehokas ja kokonaisvaltainen työajanhallintajärjestelmä säästää aikaa Lappeenrannan seurakuntayhtymässä

Kamux Oy

Kamux on kasvava yritys jossa laadukkaasti hoidettu rekrytointi sekä ammattimainen henkilöstöjohtaminen ja sitä tukevat työkalut ovat tärkeitä tekijöitä liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamisessa. Saima HR:n ja Saima Rekryn avulla Kamux hoitaa kätevästi koko henkilöstön elinkaaren hallinnan aina rekrytoinnista ja henkilöstön kehittämisestä raportointiin.

 

Tommi Iiskonmäki
Henkilöstöjohtaja
Kamux

Ota yhteyttä

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että Visma voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.

Suostun siihen, että henkilötietojani käsitellään tässä kuvatulla tavalla ja että Visma voi lähettää minulle sähköpostia aiheista joihin olen osoittanut kiinnostusta.

Tiimimme

Mikko Joki-Korpela
asiakkuusjohtaja
mikko.joki-korpela@visma.com
050 406 6762
  Hanna Olkinuora
myyntineuvottelija
hanna.olkinuora@visma.com
044 306 9911
Mika Luukko
myyntijohtaja
mika.luukko@visma.com
040 500 3233
Marjo Kaipainen
asiakkuusjohtaja
marjo.kaipainen@visma.com
0400 568 425