Referenssejä

Lue asiakkaidemme mielipiteitä M2 Matka- ja kuluhallintajärjestelmästä ja Tiima Työajanhallintajärjestelmästä.

"M2 tukee Postin matkustuspolitiikkaa ja -ohjeita: se mahdollistaa myös kulu- ja matkalaskujen tarkan seurannan."

– Markku Gerdt, Posti Group Oyj

 

Posti Group Oyj ja M2

Visman palvelukeskus tukee Ylen matkustuspolitiikkaa

Yle otti M2-matkalaskujärjestelmän käyttöön 2013. Samanaikaisesti perustettiin Visman palvelukeskus, johon Yle on ulkoistanut osan matkahallinnon tehtävistä. Ylen palvelukeskuskokonaisuuteen kuuluvat ulkopuolisten työntekijöiden matkalaskujen tallennus, kaikkien matkalaskujen tarkastus ja kuittien skannaus.

Matkustajat toimittavat kuitit skannattavaksi palvelukeskukseen ja samalla hoituu laskujen asiatarkastus yhdessä sovittujen määritysten mukaisesti.

Ylen ulkopuolisten työntekijöiden laskujen tallennus tehdään kokonaan palvelukeskuksessa. Ylen oma henkilöstö tallentaa itse omat matkalaskunsa ja osan kuiteista. Kaikki laskut asiatarkastetaan palvelukeskuksessa.

 

"Palvelukokonaisuus toimii moitteettomasti. Teknisiä ongelmia ei ole, kuitit löytyvät oikeilta laskuilta, asiatarkastus toimii ja työntekijät saavat matkakorvauksensa ajallaan. Ulkoistuksen tavoitteena oli saada prosessisäästöjä ja siinä on onnistuttu. Asiatarkastus ja laskujen tallennus Visman palvelukeskuksessa tuovat huomattavasti helpotusta työmääriin hallinnossa."

Ylellä on käytössä myös M2 Mobiili kilometrien keräämiseen ja kuittien skannaukseen.

"Kokemuksemme perusteella olemme erittäin tyytyväisiä valintaamme, ja voimme suositella Visma Enterprisea yhteistyökumppaniksi."

Ari Airaksinen
Kehityspäällikkö, Yle

Helen ja M2

Lappeenrannan Evankelisluterilaiset seurakunnat

 

"Tiima säästää kaikkien aikaa, erityisesti palkanlaskennassa, jossa kaikki tiedostot ja raportit voidaan nyt ajaa järjestelmästä toiseen suoraan Tiimasta."

- Tiina Ojala, Lappeenrannan seurakuntayhtymä 

 

Lataa PDF ja lue miten läpinäkyvä, tehokas ja kokonaisvaltainen työajanhallintajärjestelmä säästää aikaa Lappeenrannan seurakuntayhtymässä

Kamux Oy

Kamux on kasvava yritys jossa laadukkaasti hoidettu rekrytointi sekä ammattimainen henkilöstöjohtaminen ja sitä tukevat työkalut ovat tärkeitä tekijöitä liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamisessa. Saima HR:n ja Saima Rekryn avulla Kamux hoitaa kätevästi koko henkilöstön elinkaaren hallinnan aina rekrytoinnista ja henkilöstön kehittämisestä raportointiin.

 

Tommi Iiskonmäki
Henkilöstöjohtaja
Kamux

Ota yhteyttä

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että Visma voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi

Tiimimme

 

Mikko Joki-Korpela
asiakkuusjohtaja
mikko.joki-korpela@visma.com
050 406 6762
  Hanna Olkinuora
myyntineuvottelija
hanna.olkinuora@visma.com
044 306 9911
Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.