Matka- ja kululasku

Matka- ja kululaskut mutkattomasti missä ja milloin vain

Matka- ja kululaskujen teko on puuduttavaa, joten halusimme tehdä siitä helppoa ja vaivatonta. Ilmoitukset päivärahoista, kuluista ja kilometrikorvauksista voi tehdä mobiilisti missä ja milloin vain. Matkustajat saavat rahansa, taloushallinto tiedot kirjanpitoon ja tulorekisteriin - kaikki sähköisesti, tietoturvallisesti ja tehokkaasti.

Ota yhteyttä

Helppo

Kuka tahansa osaa käyttää sitä. M2:a voi käyttää selaimessa tai mobiilissa. Järjestelmä on suunniteltu mahdollisimman selkeäksi työmatkaajan näkökulmasta; se laskee automaattisesti esimerkiksi kokopäivä- tai puolipäivärahan sekä kilometrikorvauksen suuruuden. Toimivalla matka- ja kuluhallintajärjestelmällä myös taloushallinnon raportointi helpottuu.

Nopea

Matka- ja kululaskut syntyvät käden käänteessä vaikka tien päällä. Älykäs järjestelmä automatisoi manuaaliset rutiinit ja nopeuttaa matka- ja kululaskujen käsittelyä Näppärän mobiilisovelluksen avulla käyttäjä kerää hetkessä kilometritiedot, tekee laskun ja toimittaa tarvittavat tositteet taloushallintoon.

Turvallinen

Tiedot ovat turvassa ja virheiden riski pienenee.
Kun manuaalisia työvaiheita on vähemmän, virheiden riski pienenee. Tämä säästää myös taloushallinnon työtunteja. M2 on kotimainen matkalaskujärjestelmä, jonka tietoturvaa testataan ja päivitetään jatkuvasti. Ratkaisu on helposti ja turvallisesti yhdistettävissä muihin yleisimpiin taloushallinnon järjestelmiin.

– Halusimme selkeyttää matka- ja kuluhallinnan prosessia sekä luoda yhdenmukaisen tavan toimia. Tavoitteenamme oli minimoida virheet sekä luoda kustannussäästöjä.

Mervi Metsävaara, Kuopion Energia

Vuonna 2018 M2:n avulla tehtiin yli 2 000 000 laskua.

M2 tekee matka- ja kululaskujen hyväksymisestä helppoa - katso kuinka Synlab on hyötynyt M2:sta

Ota M2 käyttöön vaivattomasti verkkokurssin avulla - Visma M2 6,90 € / kk. 
Lue lisää ja tilaa

Onnistunut matka- ja kuluhallintajärjestelmän käyttöönotto

Olipa tavoitteenasi yhtenäistää organisaatiosi toimintamalleja tai tehostaa matka- ja kuluhallintaa, kannattaa käyttöönottoprojekti suunnitella ja toteuttaa huolellisesti. Lataa opas ja hyödynnä asiantuntijoidemme vinkit huolellisen suunnitelman tekemiseen.

M2:n artikkeleita Visman Blogista

tehokas matka- ja kuluhallinta

Näin pidät matka- ja kuluhallinnan järjestelmän käyttöönoton tehokkaana

Tehoton järjestelmäprojekti on jokaisen talousjohtajan painajainen. Siksi kasasimme viisi askelta, joiden avulla varmistat että matka- ja kulunhallinnan järjestelmän käyttöönottoprojektisi sujuu mahdollisimman kivuttomasti.

Lue lisää »
Matka- ja kululasku

Q&A: Mikä matka- ja kululaskuissa mietityttää?

Mitä olet aina halunnut kysyä matka- ja kululaskuista? Tästä blogista löydät vastauksen useimmin kysyttyihin kysymyksiin!

Lue lisää »
studeo verkkokoulutus

Verkkokoulutusympäristön avulla saat Visma M2-matkalaskujärjestelmästä kaiken hyödyn irti

Miten verkkokoulutusympäristö auttaa M2-järjestelmän käyttöönotossa ja hyödyntämisessä? Listasimme blogiimme neljä syytä miksi ympäristöä kannattaa hyödyntää aktiivisesti.

Lue lisää »