M2 matka- ja kuluhallinta

Suomen monipuolisin ja tietoturvallisin matkalaskujärjestelmä.

Katso verkkoesittely

Helppokäyttöinen ja tietoturvallinen matka- ja kuluhallinta, jolla tehtiin yli 2 miljoonaa laskua vuonna 2018

Automatisoi matkalaskujen ja -kulujen käsittely tehokkaan M2:n avulla. Näin virtaviivaistat matkustukseen sekä matka- ja kululaskujen käsittelyyn liittyvät toiminnot suunnitelman tekemisestä aina tulorekisterisiirtoihin asti.

M2 nopeuttaa organisaation sisäiseen laskutukseen liittyviä hallinnollisia rutiineja ja vähentää virheitä. Kätevä käyttöliittymä ohjaa matkustajaa laskun teossa ja mobiilisovellus tukee kilometritietojen keruuta osoitetietoineen sekä kuittien käsittelyä. Laskujen teko ja hyväksyntä onnistuvat myös mobiilisti.

Kilometrikorvausten ja päivärahojen muutokset päivittyvät automaattisesti M2:een. Automatisoitu laskujen tiliöinti ja sähköinen arkistointi, monipuoliset raportointimahdollisuudet sekä manuaalisen tiedonsyötön minimoitu tarve säästävät työtunteja. M2 on SaaS-palvelu, joka on helposti yhdistettävissä muihin yleisimpiin taloushallinnon järjestelmiin. 

Katso miten M2 Mobiili toimii

M2 mobiili

Leo Pharman Mira Ahjoniemi teki M2:n käyttöönoton vaivattomasti verkkokurssin avulla. Katso videolta miten LEO Pharma käyttää M2 matka- ja kuluhallintaa.

Tutustu M2:n hyötyihin! Lue miksi kannattaa valita M2. 

Tutustu M2:n hyötyihin

Miten onnistut matka- ja kuluhallintajärjestelmän käyttöönotossa

Hyödynnä asiantuntijoidemme vinkit lataamalla opas

Lataa opas