Tilaa M2 koekäyttöön

Tee matkalaskut helposti - myös mobiilisti.
Tilaa järjestelmä kuukaudeksi koekäyttöön.

M2 Matka- ja kuluhallinta

M2 nopeuttaa ja automatisoi matkustukseen sekä matka- ja kululaskujen käsittelyyn liittyviä toimintoja suunnitelman tekemisestä aina maksatukseen ja kirjanpidon vienteihin asti. Järjestelmä on selainpohjainen ja helppokäyttöinen kaikille käyttäjäryhmille. M2 on käytössä kaikenkokoisissa organisaatiossa. M2 toimitetaan SaaS-palveluna (Software as a Service) eli ohjelmistovuokrauksena. 

M2-mobiilisovelluksella voit kuvata kuitit ja kerätä ajotiedot, ja lähettää ne kätevästi M2:een. M2 Mobiili toimii yleisimmissä älypuhelimissa.

M2 Mobiili

M2 Mobiilin Liitteet-toiminnallisuudella voit lähettää liitteitä älypuhelimestasi suoraan M2:een. Kuitit voit kuvata heti ostotapahtuman jälkeen ja lähettää ne M2:een joko avoimeksi liitteeksi tai liittää ne keskeneräiselle tai hyväksyttäväksi lähetetylle kuluveloitukselle tai matkalaskulle.

M2 Mobiilisovellus kerää ajotiedot GPS-tekniikkaa hyväksi käyttäen ja lähettää ne automaattisesti M2:n kilometriveloitukselle. Puhelimen näytöstä näkee myös ajetun reitin. Reitin tallennus voidaan keskeyttää taukojen tai omien ajojen ajaksi laittamalla Ajossa-tila pois päältä. Kokonaismatka-aika tallentuu järjestelmään.

Unohda kadonneiden kuittien metsästys – päivitä itsesi mobiilimaailmaan.

M2 Mobiili

M2 Matka- ja kuluhallinta

M2 on markkinoiden suosituin matka- ja kuluhallintajärjestelmä. Sillä on yli puoli miljoonaa suomalaista käyttäjää.
 
Koekäyttö sisältää yhden tunnuksen M2-järjestelmään yhden kuukauden ajaksi veloituksetta. Käyttö päättyy automaattisesti kuukauden kuluttua tilauksesta.
 
Tee matkalasku helposti.
 
Visma Enterprise Oy on innovatiivinen ja kasvava ohjelmistotalo, joka on erikoistunut matka- ja kuluhallintaan sekä työaikajärjestelmiin. Olemme aikaansaava, globaalisti ajatteleva yritys ja työntekijämme ovat modernin teknologian osaajia. 

www.visma.fi/enterprise

Kysy lisää numerosta +358 (9) 7510 6666 

tai ota yhteyttä asiantuntijoihimme sähköpostilla

Mikko Joki-Korpela, mikko.joki-korpela@visma.com 
Niko Kytö, niko.kyto@visma.com

Tilaa kuukauden koekäyttö.

Nimi:*
Asema:*
Yrityksen nimi:*
Sähköpostiosoite:*
Puhelinnumero:*
Osoite:*
Yrityksen koko:*
Viesti: