M2 Mini – matkalaskut pilvipalveluna

M2 Mini tuo joustavuutta ajankäyttöösi

Selainpohjaisen M2 Minin avulla kirjaat matka- ja kululaskut missä ja milloin tahansa ollessasi internet-yhteyden päässä: tietokoneella tai mobiilisti – kotona, töissä tai vaikkapa matkoilla. M2 Mini on lippulaivatuotteemme M2:n pikkusisar.


Katso M2 Mini -video

Tee matkalaskut reaaliaikaisesti

Helppokäyttöisen käyttöliittymän ja älypuhelinsovelluksen ansiosta saat kirjattua matkalaskut suoraan järjestelmään jo matkalla ollessasi. Kuluja ei tarvitse enää kirjoittaa muistiin eikä kuitteja kantaa mukana kun voit kuvata ne reaaliaikaisesti suoraan järjestelmään. Matkalaskuja on mahdollisuus kierrättää tarpeen mukaan. 

M2 Mobiili aina mukanasi

Kuvaa kuitit M2 Mobiililla ja liitä ne näppärästi matka- tai kuluveloitukselle. Ajetut kilometrit keräät kätevästi M2 Mobiilin GPS-toiminnolla ja lähetät ne suoraan kilometriveloitukselle. M2 Mobiilin voit ladata puhelimeesi sovelluskaupoista. 

Kattavat vakiomuotoiset raportit

M2 Ministä saat vakiomuotoisen maksatus- ja kirjanpitoaineiston sekä verottajan vuosi-ilmoitusaineiston. M2 Minin 20 valmisraporteista löytyy varmasti tarvitsemanne raportit. 

Automaattiset viestit

M2 Mini lähettää automaattisesti sähköpostiviestin matka- tai kululaskun tilan muuttuessa. Näin laskun tekijä tietää että lasku on hyväksytty tai hylätty. 

Muokkaa tarpeesi mukaan

M2 Minissä on valmiiksi määritellyt kirjapidon tilit ja kululajit. Voit muokata ja lisätä niitä yrityksesi tarpeiden mukaan. 

Automatisoidut toiminnot

Sinun ei tarvitse tietää paljonko on vaikkapa Ruotsin päiväraha, sillä M2 Mini tekee automaattiset päivärahalaskennat Verohallinnon hyväksymien ylimpien korvausten mukaisesti. Lisäksi M2 Mini on ajan tasalla päivittäisistä valuuttakursseista. 

Sähköinen arkistointiaineisto

Poimi M2 Ministä pdf-muotoon tallennetut matkalaskut liitteineen.

Katso M2 Mini -video 

Max 25 henkilöä

49€/kk

Rajoittamaton määrä matka- ja kululaskuja.

Max 50 henkilöä

89€/kk

Rajoittamaton määrä matka- ja kululaskuja.
Palvelun avausmaksu on 550 €.
Maksu sisältää M2-Mini kannan luomisen, käyttäjätunnukset sekä ohjeistuksen + käyttötapausvideot.
Hintoihin lisätään arvonlisävero.

M2 Mobiili sisältyy palveluun.


M2 Minin toimittaa Visma Enterprise Oy

Olemme innovatiivinen ja kasvava ohjelmistotalo, joka on erikoistunut HR-, matka- ja kuluhallintaan sekä työaikajärjestelmiin. Niissä yhdistyvät korkea laatu, monipuoliset toiminnallisuudet ja erinomainen käytettävyys.

Lue lisää meistä

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää