Järjestämme asiakkaillemme M2:n ja Tiima:n koulutuksia.

Koulutukset

Pääkäyttäjäkoulutus antaa valmiudet ylläpitää järjestelmän ohjaustietoja, käyttää järjestelmän ylläpito- ja käyttöominaisuuksia sekä neuvoa muita järjestelmän käytössä. 

Tilauksesta järjestämme myös M2:n ja Tiiman pääkäyttäjä- ja loppukäyttäjäkoulutusta asiakkaan omissa tiloissa. Asiakaskohtaisen koulutuksen selkeä etu on, että voimme keskittyä juuri teidän tarpeisiinne, ja tarvittaessa räätälöidä sopiva sisältö osallistujille. Asiakaskohtaisen koulutuksen hinta ei ole henkilömäärään sidottu, varsinkin jos osallistujia on useampi, on tämä vaihtoehto erittäin kilpailukykyinen. Kysy tarjousta! 

Voit myös ehdottaa koulutukselle ajankohtaa ja/tai kysyä lisää eri koulutusvaihtoehdoista training.ep@visma.com, puh. 09-7510 6600.

M2-koulutukset

Ladataan tietoja, hetki ...

Ilmoittaudu M2-koulutuksiin ylhäältä tai Visman kurssikalenterista.

Koulutuksen kesto: klo 9.00–16.00. Koulutuksen hinta: 550 € + alv/hlö. Sisältää kevyen aamupalan ja lounaan. Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 7 päivää ennen koulutusta. 

Koulutukset järjestetään luentomuotoisena, eli et tarvitse omaa konetta mukaan. Tukena toimii kirjallinen materiaali, jonka lisäksi katsomme asetuksia ja esimerkkejä M2-tietokannassa, sekä keskustelemme toiminnallisuuksista ja erilaisista toteutusvaihtoehdoista. 

Peruskoulutus: 

Peruskoulutuksessa käydään läpi M2:n tärkeimmät ylläpitoasetukset, mm. yrityskohtaiset asetukset, organisaatiorakenne, kirjanpidon tilit, kululajit, matkatyypit, alv-käsittely ja kustannuskohdisteet.

Lisäksi käsitellään kattavasti henkilötietojen ja käyttöoikeuksien ylläpito, suunnitelmien / laskujen laatiminen ja hyväksyntä, maksatus- ja kirjanpitotapahtumat, verottajan vuosi-ilmoituksen muodostaminen, raportoinnin perusteet, ajastetut toiminnot - ja paljon muuta!

Peruskoulutus on tarkoitettu pääkäyttäjille sekä varapääkäyttäjille.

Koulutuspäivät: 9.2.2017


Jatkokoulutus:

Jatkokoulutuksessa syvennetään peruskoulutuksen tietosisältöä, sekä perehdytään M2:n ns. valinnaisiin toiminnallisuuksiin, niin että asiakasorganisaatiossa pystytään hyödyntämään ohjelmaa oikein sekä mahdollisimman tehokkaasti.

Jatkokoulutuksen aiheita ovat mm. luottokortti- ja matkatoimistotapahtumat, ennakot, kertamatkustaja-toiminnallisuus, liittymät, tiliöintisäännöt, verolliset korvaukset, edelleenlaskutus ja koulutustietojen kerääminen. Käsittelemme myös tarkemmin mm. tapahtumien kierrätys- ja hyväksyntämahdollisuuksia.

Jatkokoulutus on tarkoitettu pääkäyttäjille, edellytyksenä pääkäyttäjän peruskoulutus tai vastaavat tiedot.

Koulutuspäivät: Jos olet kiinnostunut ota yhteyttä training.ep@visma.com.

 

Tiima-koulutukset

Ladataan tietoja, hetki ...

Pääkäyttäjäkoulutus antaa valmiudet ylläpitää Tiima-järjestelmän ohjaustietoja ja neuvoa muita järjestelmän käytössä.

Koulutuksen kesto: klo 9.00–16.00.

Koulutuksen hinta: 550 € + alv/hlö. Sisältää kevyen aamupalan ja lounaan.

 

Raportointikoulutus:

Koulutuksessa käydään läpi Tiiman sisältämät raportointitoiminnot. Koulutuksen jälkeen osallistujalla on valmiudet tuottaa monipuolisia raportteja Tiimaan tallennetuista tiedoista.

Koulutuksen kesto: klo 9.00–12.00

Koulutuksen hinta: 275€ + alv/hlö. Sisältää kevyen aamupalan. Ota yhteyttä training.ep@visma.com.

 

Tulkintakoulutus:

Tulkintakoulutuksessa käydään läpi tulkintaan liittyvät prosessit ja raportit. Tulkintakoulutuksen jälkeen osallistujalla on valmiudet tuottaa ja hallinnoida yrityksen tulkinta-ajoja sekä tuottaa aineistoja palkkahallintoon.

Koulutuksen kesto: klo 9.00–12.00.  

Koulutuksen hinta: 275€ + alv/hlö. Sisältää kevyen aamupalan. Ota yhteyttä training.ep@visma.com.

Visma Enterprise Oy

Keskuskatu 3 A, 00100 Helsinki
PL 50, 00047 VISMA

Y-tunnus: 1080465-1
Puhelinnumero: +358 9 7510 6600
Fax: +358 9 7510 6606
Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@visma.com

 

  Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että Visma voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.

  Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

  Nimi:*
  Yrityksen nimi:*
  Sähköpostiosoite:*
  Puhelinnumero:*
  Viesti: