Järjestämme asiakkaillemme M2:n ja Tiima:n koulutuksia.

Koulutukset

Pääkäyttäjäkoulutus antaa valmiudet ylläpitää järjestelmän ohjaustietoja, käyttää järjestelmän ylläpito- ja käyttöominaisuuksia sekä neuvoa muita järjestelmän käytössä. 

Tilauksesta järjestämme M2:n ja Tiiman pääkäyttäjä- ja loppukäyttäjäkoulutusta asiakkaan omissa tiloissa. Asiakaskohtaisen koulutuksen selkeä etu on, että voimme keskittyä juuri teidän tarpeisiinne, ja tarvittaessa räätälöidä sopiva sisältö osallistujille. Asiakaskohtaisen koulutuksen hinta ei ole henkilömäärään sidottu, varsinkin jos osallistujia on useampi.

Kysy tarjousta!  training.ep@visma.com, tai palvelukanavan kautta.

Seuraavat koulutuksemme ovat ensi vuoden puolella, seuraa Visman koulutuskalenteria, asiakkaille ->koulutukset

M2-koulutukset

Peruskoulutus: 

Peruskoulutuksessa käydään läpi M2:n tärkeimmät ylläpitoasetukset, mm. yrityskohtaiset asetukset, organisaatiorakenne, kirjanpidon tilit, kululajit, matkatyypit, alv-käsittely ja kustannuskohdisteet.

Lisäksi käsitellään kattavasti henkilötietojen ja käyttöoikeuksien ylläpito, suunnitelmien / laskujen laatiminen ja hyväksyntä, maksatus- ja kirjanpitotapahtumat, verottajan vuosi-ilmoituksen muodostaminen, raportoinnin perusteet, ajastetut toiminnot - ja paljon muuta!

Peruskoulutus on tarkoitettu pääkäyttäjille sekä varapääkäyttäjille.

 

Jatkokoulutus:

Jatkokoulutuksessa syvennetään peruskoulutuksen tietosisältöä, sekä perehdytään M2:n ns. valinnaisiin toiminnallisuuksiin, niin että asiakasorganisaatiossa pystytään hyödyntämään ohjelmaa oikein sekä mahdollisimman tehokkaasti.

Jatkokoulutuksen aiheita ovat mm. luottokortti- ja matkatoimistotapahtumat, ennakot, kertamatkustaja-toiminnallisuus, liittymät, tiliöintisäännöt, verolliset korvaukset, edelleenlaskutus ja koulutustietojen kerääminen. Käsittelemme myös tarkemmin mm. tapahtumien kierrätys- ja hyväksyntämahdollisuuksia.

Jatkokoulutus on tarkoitettu pääkäyttäjille, edellytyksenä pääkäyttäjän peruskoulutus tai vastaavat tiedot. 

 

Asiakaskohtaiset loppukäyttäjäkoulutukset

Järjestämme sopimuksen mukaan myös asiakaskohtaisia loppukäyttäjäkoulutuksia. Koulutus voidaan toteuttaa webinaarina tai paikan päällä asiakkaan omissa tiloissa. Asiakaskohtaisessa koulutuksessa huomioidaan asiakkaan M2-asetukset, ja asiakas voi itse vaikuttaa koulutuksen sisältöön. Suosittelemme tätä vaihtoehtoa.

Kysy tarjousta!  training.ep@visma.com, tai palvelukanavan kautta.


Tiima-koulutukset

Pääkäyttäjäkoulutus antaa valmiudet ylläpitää Tiima-järjestelmän ohjaustietoja ja neuvoa muita järjestelmän käytössä. Koulutuksessa käydään läpi Tiiman sisältämät raportointitoiminnot. Koulutuksen jälkeen osallistujalla on valmiudet tuottaa monipuolisia raportteja Tiimaan tallennetuista tiedoista.

Tulkintakoulutus:

Tulkintakoulutuksessa käydään läpi tulkintaan liittyvät prosessit ja raportit. Tulkintakoulutuksen jälkeen osallistujalla on valmiudet tuottaa ja hallinnoida yrityksen tulkinta-ajoja sekä tuottaa aineistoja palkkahallintoon.

Kysy tarjousta!  training.ep@visma.com, tai palvelukanavan kautta.

Visma Enterprise Oy

Keskuskatu 3 A, 00100 Helsinki
PL 50, 00047 VISMA

Y-tunnus: 1080465-1
Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@visma.com

 

    Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että Visma voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.

    Suostun siihen, että henkilötietojani käsitellään tunnistamalla kiinnostuksen kohteeni tässä kuvatulla tavalla ja olen tietoinen siitä, että voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa.
    Suostun siihen, että Visma voi lähettää minulle sähköpostia aiheista joihin olen osoittanut kiinnostusta ja olen tietoinen siitä, että voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa.
    Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi
    Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.