Järjestämme asiakkaillemme M2:n ja Tiima:n koulutuksia.

Koulutukset

Pääkäyttäjäkoulutus antaa valmiudet ylläpitää järjestelmän ohjaustietoja, käyttää järjestelmän ylläpito- ja käyttöominaisuuksia sekä neuvoa muita järjestelmän käytössä. 

Tilauksesta järjestämme M2:n ja Tiiman pääkäyttäjä- ja loppukäyttäjäkoulutusta asiakkaan omissa tiloissa. Asiakaskohtaisen koulutuksen selkeä etu on, että voimme keskittyä juuri teidän tarpeisiinne, ja tarvittaessa räätälöidä sopiva sisältö osallistujille. Asiakaskohtaisen koulutuksen hinta ei ole henkilömäärään sidottu, varsinkin jos osallistujia on useampi.

Kysy tarjousta!  training.ep@visma.com, tai palvelukanavan kautta sekä puhelimitse 09-7510 6600. 

M2-koulutukset

Peruskoulutus: 

Peruskoulutuksessa käydään läpi M2:n tärkeimmät ylläpitoasetukset, mm. yrityskohtaiset asetukset, organisaatiorakenne, kirjanpidon tilit, kululajit, matkatyypit, alv-käsittely ja kustannuskohdisteet.

Lisäksi käsitellään kattavasti henkilötietojen ja käyttöoikeuksien ylläpito, suunnitelmien / laskujen laatiminen ja hyväksyntä, maksatus- ja kirjanpitotapahtumat, verottajan vuosi-ilmoituksen muodostaminen, raportoinnin perusteet, ajastetut toiminnot - ja paljon muuta!

Peruskoulutus on tarkoitettu pääkäyttäjille sekä varapääkäyttäjille.

Jatkokoulutus:

Jatkokoulutuksessa syvennetään peruskoulutuksen tietosisältöä, sekä perehdytään M2:n ns. valinnaisiin toiminnallisuuksiin, niin että asiakasorganisaatiossa pystytään hyödyntämään ohjelmaa oikein sekä mahdollisimman tehokkaasti.

Jatkokoulutuksen aiheita ovat mm. luottokortti- ja matkatoimistotapahtumat, ennakot, kertamatkustaja-toiminnallisuus, liittymät, tiliöintisäännöt, verolliset korvaukset, edelleenlaskutus ja koulutustietojen kerääminen. Käsittelemme myös tarkemmin mm. tapahtumien kierrätys- ja hyväksyntämahdollisuuksia.

Jatkokoulutus on tarkoitettu pääkäyttäjille, edellytyksenä pääkäyttäjän peruskoulutus tai vastaavat tiedot. 

 

M2 Blue koulutukset

Yhteiset loppukäyttäjäkoulutukset

Järjestämme M2 asiakkaidemme loppukäyttäjille kaikille avoimia yleisiä webinaari-koulutuksia. Koulutuksessa käydään läpi M2 Bluen tuomat muutokset mm. laskujen tekemiseen ja hyväksyntään. Koulutuksessa käytämme omaa yleistä koulutustietokantaamme, eikä siinä ole mahdollista käydä läpi asiakaskohtaisia piirteitä (esim. matkatyypit, kululajit, kustannuskohdistetasot, mahdolliset tiliöintisäännöt jne.). Webinaarin lopussa on hetki aikaa esittää kysymyksiä.

Asiakaskohtaiset loppukäyttäjäkoulutukset

Järjestämme sopimuksen mukaan myös asiakaskohtaisia loppukäyttäjäkoulutuksia joissa osallistujamäärä ei ole rajattu. Koulutus voidaan toteuttaa webinaarina tai paikan päällä asiakkaan omissa tiloissa. Asiakaskohtaisessa koulutuksessa huomioidaan asiakkaan M2-asetukset, ja asiakas voi itse vaikuttaa koulutuksen sisältöön. Suosittelemme tätä vaihtoehtoa.

Kysy tarjousta!  training.ep@visma.com, tai palvelukanavan kautta.


Tiima-koulutukset

Pääkäyttäjäkoulutus antaa valmiudet ylläpitää Tiima-järjestelmän ohjaustietoja ja neuvoa muita järjestelmän käytössä. Koulutuksessa käydään läpi Tiiman sisältämät raportointitoiminnot. Koulutuksen jälkeen osallistujalla on valmiudet tuottaa monipuolisia raportteja Tiimaan tallennetuista tiedoista.

Tulkintakoulutus:

Tulkintakoulutuksessa käydään läpi tulkintaan liittyvät prosessit ja raportit. Tulkintakoulutuksen jälkeen osallistujalla on valmiudet tuottaa ja hallinnoida yrityksen tulkinta-ajoja sekä tuottaa aineistoja palkkahallintoon.

Kysy tarjousta!  training.ep@visma.com, tai palvelukanavan kautta sekä puhelimitse 09-7510 6600.

Visma Enterprise Oy

Keskuskatu 3 A, 00100 Helsinki
PL 50, 00047 VISMA

Y-tunnus: 1080465-1
Puhelinnumero: +358 9 7510 6600
Fax: +358 9 7510 6606
Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@visma.com

 

    Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että Visma voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.

    Suostun siihen, että henkilötietojani käsitellään tässä kuvatulla tavalla ja että Visma voi lähettää minulle sähköpostia aiheista joihin olen osoittanut kiinnostusta.