Järjestämme asiakkaillemme M2:n ja Tiima:n koulutuksia.

Koulutukset

Pääkäyttäjäkoulutus antaa valmiudet ylläpitää järjestelmän ohjaustietoja, käyttää järjestelmän ylläpito- ja käyttöominaisuuksia sekä neuvoa muita järjestelmän käytössä. 

Tilauksesta järjestämme M2:n ja Tiiman pääkäyttäjä- ja loppukäyttäjäkoulutusta asiakkaan omissa tiloissa. Asiakaskohtaisen koulutuksen selkeä etu on, että voimme keskittyä juuri teidän tarpeisiinne, ja tarvittaessa räätälöidä sopiva sisältö osallistujille. Asiakaskohtaisen koulutuksen hinta ei ole henkilömäärään sidottu, varsinkin jos osallistujia on useampi.

Kysy tarjousta!  training.ep@visma.com, tai palvelukanavan kautta.

M2-koulutukset

M2-pääkäyttäjäkoulutukset ovat nyt helposti saatavilla verkkokoulutuksina.

Tutustu tarjontaan ja tilaa koulutuspaketti

Peruskoulutus: 

Peruskoulutuksessa käydään läpi M2:n tärkeimmät ylläpitoasetukset, mm. yrityskohtaiset asetukset, organisaatiorakenne, kirjanpidon tilit, kululajit, matkatyypit, alv-käsittely ja kustannuskohdisteet.

Lisäksi käsitellään kattavasti henkilötietojen ja käyttöoikeuksien ylläpito, suunnitelmien / laskujen laatiminen ja hyväksyntä, maksatus- ja kirjanpitotapahtumat, tulorekisteriaineiston muodostaminen, raportoinnin perusteet, ajastetut toiminnot - ja paljon muuta!

Peruskoulutuksen verkkomateriaali on tarkoitettu pääkäyttäjille sekä varapääkäyttäjille. 

Täydennyskoulutus:

Täydennyskoulutuksessa syvennetään peruskoulutuksen tietosisältöä, sekä perehdytään M2:n ns. valinnaisiin toiminnallisuuksiin, niin että asiakasorganisaatiossa pystytään hyödyntämään ohjelmaa oikein sekä mahdollisimman tehokkaasti.

Jatkokoulutuksen aiheita ovat mm. luottokortti- ja matkatoimistotapahtumat, ennakot, kertamatkustaja-toiminnallisuus, liittymät, tiliöintisäännöt, verolliset korvaukset, edelleenlaskutus ja koulutustietojen kerääminen. Käsittelemme myös tarkemmin mm. tapahtumien kierrätys- ja hyväksyntämahdollisuuksia.

Täydennyskoulutusmateriaali on tarkoitettu pääkäyttäjille, edellytyksenä pääkäyttäjän peruskoulutus tai vastaavat tiedot.  

Asiakaskohtaiset pääkäyttäjä- ja loppukäyttäjäkoulutukset

Järjestämme sopimuksen mukaan myös asiakaskohtaisia pääkäyttäjä- ja loppukäyttäjäkoulutuksia. Koulutus voidaan toteuttaa webinaarina tai paikan päällä asiakkaan omissa tiloissa. Asiakaskohtaisessa koulutuksessa huomioidaan asiakkaan M2-asetukset, ja asiakas voi itse vaikuttaa koulutuksen sisältöön. Suosittelemme tätä vaihtoehtoa käyttöönoton tueksi.

Kysy tarjousta!  training.ep@visma.com, tai palvelukanavan kautta.


Tiima-koulutukset

Pääkäyttäjäkoulutus antaa valmiudet ylläpitää Tiima-järjestelmän ohjaustietoja ja neuvoa muita järjestelmän käytössä. Koulutuksessa käydään läpi Tiiman sisältämät raportointitoiminnot. Koulutuksen jälkeen osallistujalla on valmiudet tuottaa monipuolisia raportteja Tiimaan tallennetuista tiedoista.

Tulkintakoulutus:

Tulkintakoulutuksessa käydään läpi tulkintaan liittyvät prosessit ja raportit. Tulkintakoulutuksen jälkeen osallistujalla on valmiudet tuottaa ja hallinnoida yrityksen tulkinta-ajoja sekä tuottaa aineistoja palkkahallintoon.

Kysy tarjousta!  training.ep@visma.com, tai palvelukanavan kautta.