Max 50 henkilöä

89€/kk

Toimittaja

Visma Enterprise Oy
Elielinaukio 5 B,00100 Helsinki
Puh: 09-7510 6600,
Faksi: 09-7510 6606
Y-tunnus: 1080465-1
Tilaaja:
Luo yritystunnus (yksi sana) ja ilmoita M2 Minin pääkäyttäjän tiedot:

Tilauksen kohde ja tarkoitus

Nämä ehdot koskevat M2 Mini -tuotetta. M2 Mini sisältää M2 matkalaskuohjelmiston rajoitetut toiminnot sekä M2 Mobiilin käytön (kuittien kuvaus sekä kilometrien keruu ja toimitus M2:een). Käytettävissä ovat M2:n matka-, kulu- ja kilometriveloitusten teko, hyväksyntä sekä maksatus-, kirjanpito- ja verottajan vuosi-ilmoitusajot M2 yleisiä liittymiä hyödyntäen. Tilaajan pääkäyttäjä hallinnoi käytettäviä kirjanpidontilejä, kululajivalikoimaa, organisaatiorakennetta sekä henkilöiden tietoja. Lisäksi palveluun sisältyy joukko vakioraportteja.

Tilaajalla on oikeus maksimissaan 50 henkilön tapahtumien käsittelyyn M2 Mini -palvelussa sekä rajoittamattomaan määrään matkalaskuja (matka-, kulu- tai kilometriveloitus). Henkilömäärään lasketaan M2 Mini -palvelun henkilörekisterissä olevat henkilöt, joilla on voimassa oleva työsuhde.

Tilauksen jälkeen toimitetaan Tilaajalle sopimus hyväksyttäväksi ja tämän jälkeen tunnukset M2 Mini Saas-palveluun sekä ohjeet M2 Mini -palvelun itsenäistä käyttöönottoa varten.

Tilaajalla on oikeus maksulliseen tukipalveluun.

Toimittaja tukee Tilaajaa palvelun käyttöönotossa, käytössä ja ongelmatilanteissa maksullisen puhelinpalvelun välityksellä. Toimittajan tuki on järjestelmään liittyvää yleistä neuvontaa ja opastusta.

 

Palvelun avausmaksu on 550€. Maksu sisältää M2 Mini -kannan luomisen, käyttäjätunnukset sekä ohjeistuksen + käyttötapausvideot. Hintoihin lisätään arvonlisävero.

 

Tukipalvelu:

Palvelemme kaikkia M2 Minin käyttäjiä maksullisessa puhelinnumerossa. Puheluista veloitetaan 2,3771 eur/min + pvm/mpm.


Kaikkiin hintoihin lisätään voimassaoleva arvonlisävero. Avausmaksu veloitetaan heti sopimuksen astuttua voimaan ja käyttömaksu kolmen kuukauden välein etukäteen. Maksuehto on 14 pv netto.