Max 25 henkilöä

49€/kk

Toimittaja

Visma Enterprise Oy
Keskuskatu 3, 00100 Helsinki
Puh: 09-7510 6600,
Faksi: 09-7510 6606
Y-tunnus: 1080465-1

Suostun siihen, että henkilötietojani käsitellään tunnistamalla kiinnostuksen kohteeni tässä kuvatulla tavalla ja olen tietoinen siitä, että voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa.
Suostun siihen, että Visma voi lähettää minulle sähköpostia aiheista joihin olen osoittanut kiinnostusta ja olen tietoinen siitä, että voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa.
Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi

Tilauksen kohde ja tarkoitus

Nämä ehdot koskevat M2 Mini -tuotetta. M2 Mini sisältää M2 matkalaskuohjelmiston rajoitetut toiminnot sekä M2 Mobiilin käytön (kuittien kuvaus sekä kilometrien keruu ja toimitus M2:een). Käytettävissä ovat M2:n matka-, kulu- ja kilometriveloitusten teko, hyväksyntä sekä maksatus-, kirjanpito- ja verottajan vuosi-ilmoitusajot M2 yleisiä liittymiä hyödyntäen. Tilaajan pääkäyttäjä hallinnoi käytettäviä kirjanpidontilejä, kululajivalikoimaa, organisaatiorakennetta sekä henkilöiden tietoja. Lisäksi palveluun sisältyy joukko vakioraportteja.

Tilaajalla on oikeus maksimissaan 25 henkilön tapahtumien käsittelyyn M2 Mini -palvelussa sekä rajoittamattomaan määrään matkalaskuja (matka-, kulu- tai kilometriveloitus). Henkilömäärään lasketaan M2 Mini -palvelun henkilörekisterissä olevat henkilöt, joilla on voimassa oleva työsuhde.

Tilauksen jälkeen toimitetaan Tilaajalle sopimus hyväksyttäväksi ja tämän jälkeen tunnukset M2 Mini Saas-palveluun sekä ohjeet M2 Mini -palvelun itsenäistä käyttöönottoa varten.

Tilaajalla on oikeus maksulliseen tukipalveluun.

Toimittaja tukee Tilaajaa palvelun käyttöönotossa, käytössä ja ongelmatilanteissa maksullisen puhelinpalvelun välityksellä. Toimittajan tuki on järjestelmään liittyvää yleistä neuvontaa ja opastusta.

 

Palvelun avausmaksu on 550€. Maksu sisältää M2-Mini kannan luomisen, käyttäjätunnukset sekä ohjeistuksen + käyttötapausvideot. Hintoihin lisätään arvonlisävero.

 

Tukipalvelu:

Palvelemme kaikkia M2 Mini -käyttäjiä maksullisessa puhelinnumerossa. Puheluista veloitamme 2,3771 eur/min + pvm/mpm.


Kaikkiin hintoihin lisätään voimassaoleva arvonlisävero. Avausmaksu veloitetaan heti sopimuksen astuttua voimaan ja käyttömaksu kolmen kuukauden välein etukäteen. Maksuehto on 14 pv netto.

Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.