M2 - Matkalaskut mutkattomasti missä ja milloin vain

Säästä aikaa ja hermojasi - anna M2:n huolehtia päivärahoista, kuluista ja kilometrikorvauksista. Matkustajat saavat rahansa, taloushallinto tiedot kirjanpitoon ja tulorekisteriin - kaikki digitaalisesti, tietoturvallisesti ja tehokkaasti pilvessä.

Ota yhteyttä

Helppo

Kuka tahansa osaa käyttää sitä. Yksinkertaiset selain- ja mobiilikäyttöliittymät mahdollistavat käyttäjäystävällisen kokemuksen aina työmatkan suunnittelusta tulorekisterisiirtoihin asti. Toimivan matka- ja kululaskujärjestelmän avulla myös taloushallinnon raportointi helpottuu. 

Nopea

Matka- ja kululaskut syntyvät käden käänteessä. Älykkään järjestelmän avulla myös matka- ja kululaskujen käsittely taloushallinnossa automatisoituu ja sisäisen laskutuksen hallinnolliset rutiinit nopeutuvat. Näppärän mobiilisovelluksen avulla käyttäjä kerää hetkessä kilometritiedot, tekee laskun ja toimittaa tarvittavat tositteet taloushallintoon. 

Turvallinen

Tiedot ovat turvassa ja virheiden riski pienenee. Manuaalisen tiedonsyötön minimoitu tarve järjestelmässä säästää työtunteja ja vähentää virheiden määrää. M2 on kotimainen matkalaskujärjestelmä, jonka tietoturvaa testataan ja päivitetään jatkuvasti. Ratkaisu on myös helposti ja turvallisesti yhdistettävissä muihin yleisimpiin taloushallinnon järjestelmiin. 

Vuonna 2018 M2:n avulla tehtiin yli 2 000 000 laskua.

Onnistunut matka- ja kuluhallintajärjestelmän käyttöönotto

Olipa tavoitteenasi yhtenäistää organisaatiosi toimintamalleja tai tehostaa matka- ja kuluhallintaa, kannattaa käyttöönottoprojekti suunnitella ja toteuttaa huolellisesti. Lataa opas ja hyödynnä asiantuntijoidemme vinkit huolellisen suunnitelman tekemiseen.

“M2-järjestelmän käyttöönotto sujui mainiosti, erityiskiitokset hyvälle konsultille.
Henkilöstömme on ollut todella tyytyväinen uuteen järjestelmään, se on koettu hyvin helpoksi käyttää.”
Sanna Vuori, Talousasiantuntija, Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK

M2 tekee matka- ja kululaskujen hyväksymisestä helppoa - katso kuinka Synlab on hyötynyt M2:sta

Ota M2 käyttöön vaivattomasti verkkokurssin avulla - Visma M2 6,90 € / kk. 
Lue lisää ja tilaa