Yrityksesi tukena yhteiskuntamme poikkeustilassa

Moni suomalainen yritys kärsii jo kassavajeesta, tulevista kuukausista puhumattakaan. Palvelumme käyttö kannattaa varsinkin nyt, sillä otamme toimeksiantoja vastaan ilman toimeksiantomaksua.

Varaa aika  Jätä toimeksianto

Yritysten yhteistyöllä yli poikkeustilasta

Yhteiskunnassamme vallitsevan poikkeustilan vuoksi monet suomalaiset yritykset kamppailevat laskevan liikevaihdon ja siten heikentyneen maksukyvyn kanssa. Tästä taloudellisesta kriisistä selviäminen vaatii yhteistyötä ja ymmärrystä, mutta myös vaikeita päätöksiä; heikentynyt maksukyky koskettaa suurinta osaa yrityskentästä, mutta yksittäisen yrityksen maksuvelvollisuudet edelleen säilyvät. 

Asiantuntijamme käytettävissäsi tarpeen vaatiessa

Visma Financial Solutionsin asiantuntijat ovat erikoistuneet maksusopimusten solmimiseen ja niihin liittyvään asiakaspalveluun. Toimimme asiakasyritystemme oikeana kätenä kassavirtaan liittyvissä kysymyksissä, yhteistyössä ja kumppanina. 

Asiantuntijamme ovat tukenasi niin sähköisissä kanavissamme kuin puhelimitse ja sähköpostitse tapahtuvassa asiakaspalvelussakin. Ota yhteyttä meihin mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, mikäli tilanteesi on haastava. Tällöin voimme yhdessä miettiä, miten asiasi voidaan hoitaa parhaalla mahdollisella tavalla.

Katso kuluttaja-asiakkaiden ohjeistukset ja yhteystiedot täältä.
Yhteystiedot toimeksiantajien asiakaspalveluun löytyvät täältä.

Ilman toimeksiantomaksua

Otamme huomautus- ja perintäpalveluissamme toimeksiantoja vastaan ilman toimeksiantomaksua, minkä toivomme osaltamme helpottavan suomalaisten yritysten tämänhetkistä ahdinkoa.

Voit jättää helposti yksittäisen toimeksiannon joko Duetto Forte (maksuhuomautus) tai Duetto Pro  (perintätoimeksianto) -palveluissamme. Palveluhinnaston saat helposti täältä.

Kysy matalalla kynnyksellä

Sovimme asiakkaidenne kanssa maksuajoista ja sopimuksista, jotta voit itse keskittyä ydinliiketoimintasi ylläpitoon ja tilanteen vaatimiin luoviin ratkaisuihin. Asiantuntijaltamme voit kysyä myös laskurahoituksesta. 

Anna meidän auttaa.

Avoimiin laskuihin liittyvä asiakaspalvelu

Maksusuun­nitelmien laatiminen

Tarkoituksenmukaisten toimenpiteiden arviointi

Juridinen asiantuntijuus

 

Alta voit varata ilmaisen, nopean ja helpon etäneuvottelun asiantuntijamme kanssa.

 

Jätä yksittäinen toimeksianto tästä

Täyttettyäsi toimeksiantolomakkeen, asiantuntijamme aloittavat tarvittavat toimet saataviesi kotiuttamiseksi – asiakassuhteitasi vaalien.

Autamme sinua

Lataa tästä palveluhinnastomme

Voimme halutessasi myös automatisoida koko saatavienhallinnan prosessisi. Lataa tästä Visma saatavienhallinnan palveluhinnasto.

Lataa hinnasto