Visma EasyCruit

Tehokkuutta rekrytointeihin.

RekrytointiRumban askelmerkit kuntoon - maksuton webinaari 30.10. klo 8.30-9.15

Haluaisitko ymmärtää paremmin miten rekrytointijärjestelmä helpottaisi rekrytointirumbaanne? Kaipaatko kipeästi automaatiota avuksi, jotta rekrytointiprosessi sujuisi mallikkaasti? Kenties mietit jo järjestelmän hankintaa?

Visma EasyCruit on helppokäyttöinen ja monipuolinen työkalu rekrytointien hallintaan. Rekisteröidy mukaan Jesse Vainion isännöimään maksuttomaan webinaariin, niin kerromme miten helppokäyttöinen mutta monipuolinen EasyCruit helpottaa rekrytointirumbaanne.
Ilmoittaudu mukaan

Tervetuloa!

Jesse Vainio

Sales Manager, Visma Enterprise Oy

Rekrytointiratkaisu, joka taipuu moneksi

Teemme rekrytointiprosessin helpoksi rekrytoijille ja hakijoille. Visma EasyCruit tarjoaa mobiiliresponsiivisen alustan työpaikkojen julkaisuun ja hakijahallintaan sekä CV-tietokannan liiketoimintanne tarpeisiin.

Visma EasyCruitin avulla voit jakaa yrityksesi tarinaa niin hakijoille kuin muillekin sivulla kävijöille.

löydä

Löydä parhaat hakijat

Julkaise ja jaa avoimet työpaikat monipuolisesti eri kanavissa ja verkostoissa. Seuraa ilmoituksen vaikutuksia helposti.

monipuolisesti

Monipuolisesti apunasi

Visma EasyCruitia voit käyttää globaalisti 40 eri kielellä. Se sopii yksityiselle sekä julkiselle sektorille ja kaikille toimialoille, myös teille.

helppo

Tee rekrytointi helposti

Automatisoimalla rekrytointitoimintoja varmistat, että yrityksenne rekrytoinnit hoidetaan tehokkaasti sovitulla toimintamallilla, eikä mikään tehtävä jää hoitamatta.

Katso miten helposti hakemuksen voi täyttää mobiilisti

Lue AVARN Securityn kokemuksia EasyCruitista

AVARN Security Ruotsi rekrytoi aktiivisesti, vaikkapa 150-180 uutta työntekijää ydinvoimalaitokselle. Näin laajan rekrytoinnin hoitaminen ilman järjestelmää on lähes mahdotonta. Täytä sähköpostiosoitteesi, niin pääset lukemaan AVARN Securityn HR Business Partner Torgny Weickin kokemuksia EasyCruitista.

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi

Rekrytoinnin trendit osa 2: Hakemusmassojen käsittely

Visma Tampuurin HR-johtaja Salla Arvonen ja Visma Enterprisen HR-johtaja Eliisa Valkonen pohtivat hakemusmassojen hallintaa ja hakijaviestintää sekä rekrytointimokia ja niistä opiksi ottamista. 

Kuuntele podcast tästä

blog

Ota yhteyttä