Visman Digitaalinen Indeksi 2017

Lataa raportti

Kaiken olemassa olevan tutkimustiedon valossa digitaalisuuden ja automaation hyötyjen voisi kuvitella olevan jo itsestäänselvyys. Mutta käyttävätkö pk-yritykset digitaalisia työkaluja liiketoimintaprosessiensa sujuvoittamiseen? Sen me halusimme selvittää.

Pyysimme suomalaisten pk-yritysten toimitus- ja talousjohtajia arvioimaan kuinka pitkälle seitsemän yleistä liiketoimintaprosessia on digitalisoitu heidän yrityksessään. Saimme yli 400 vastausta, joiden perusteella muodostimme digitaalisuuden tilaa pk-yrityksissä mittaavan Visman Digitaalisen Indeksin. Vastaava tutkimus tehtiin myös muissa Pohjoismaissa. Vertailussa on mukana yli 3000:n toimitus- ja talousjohtajan näkemykset Suomesta, Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta.

Miten suomalaiset yritykset pärjäävät pohjoismaisessa vertailussa? Onko eri liiketoimintaprosessien digitaalisuuden välillä suuria eroa?

Alta pääset lataamaan raportit ja vertailemaan oman yrityksesi tilannetta muihin.

Visma Digitaalinen Indeksi 2017
Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi
Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.