_end_user.jpg

Näe bisneksesi kokonaiskuva

Ota haltuun kokonaiskuva asiakkaista ja seuraa myyntiputkea ja yksittäisiä caseja reaaliajassa.

Hyödynnä parhaat työkalut hinnoitteluun

Hinnoittele myytävät projektit oikein tarjoustyökalulla, joka hyödyntää aikaisempien projektien työmääriä, katteita, resursointia ja aikatauluja.

Johda ja ennusta myyntiä

Seuraa myyntiennustetta, hit ratea ja ajantasaista myyntitulosta henkilöittäin, tiimeittäin ja yritystasolla.

Severa - #1 CRM asiantuntijayrityksille

CRM-näkymä

CRM, joka kokoaa tärkeät asiakastiedot yhteen

Löydä kaikki olennainen tieto samasta paikasta ja luo tiivis yhteys asiakkaisiin. Tiedät mitä asiakkaan kanssa on sovittu, miten projekti etenee ja miten häntä on laskutettu.

CRM - myynnin ja asiakastyytyväisyyden moottori

Ota haltuun myyntiputki ja varmista, että kaupat klousataan. Rakenna loistava asiakaskokemus ensimmäisestä kontaktista lähtien, ja pidä se yllä pitkälle tulevaisuuteen.

Sujuvaa kommunikointia

Yksinkertaista yhteydenpitoa luomalla selkeät hinnastot palveluille, tuotteille ja tuntilaskutukselle. Linkitä ne asiakaskohtaisiin tietoihin, jotta uudet tilaukset voidaan käsitellä nopeasti ja vaivattomasti.

Räätälöi hinnastoja tarpeen mukaan

Hyödynnä historiadatan avulla suunniteltua projektin sisältöä ja vaiheita. Seuraa projektin etenemistä ja aseta muistutuksia, jotta yhteydenpito pysyy sujuvana ja onnistut saavuttamaan tavoitteesi.

Pidä tiedot ajan tasalla

Hallinnoi asiakkaiden tietoja, yhteyshenkilöitä ja aiempia projekteja laskutuksineen helposti ja nopeasti. Näin takaat tehokkaan asiakaspalvelun, myynnin sekä hallinnon.

Myynti on saanut valtavasti apua, kun kaikki asiakastieto yhteystiedoista laskutukseen ja projektihallintaan sekä resursointiin, eli ns. koko totuus, on samassa paikassa.


Joonas Pajunen – Toimitusjohtaja, Fraktio

Haluatko yhdistää CRM:n ja
taloushallinnon?

Severassa on valmiit yhteydet useisiin taloushallinnon ohjelmistoihin, esimerkiksi Netvisoriin. Ota rohkeasti yhteyttä, asiantuntijamme kertovat mielellään sinulle lisää!

Ota yhteyttä