Controller

Raportointi- budjetointiohjelma Controller

Netvisorin käyttäjille saatavilla olevan Controllerin monipuolisten raporttien ansiosta yrityksen tuloslaskelma, tase, KPI-luvut, laskentakohteet sekä mittaristot ovat aina klikkauksen päässä.

Kaikki, mitä tarvitset talouden johtamiseen

Controllerin avulla saat kattavan kuvan yrityksesi taloudesta. Palvelu sisältää visuaalisen mittariston, numeeriset raportit, budjetoinnin työkalut sekä ennusteet.

 

Ajantasaista ja luotettavaa tietoa

Controllerin raporttien tiedot tulevat suoraan Netvisorista, joten tieto on aina luotettavaa ja pääset porautumaan syvälle tiedon alkulähteeseen.

 

Vaivaton käyttöönotto

Controller sisältyy Netvisorin Professional ja Premium -paketteihin. Palvelun käyttöönotto tapahtuu suoraan Netvisor Storesta ja käy nopeasti vain muutamalla klikkauksella.

 

Mittaristosta näet hetkessä yrityksesi tilanteen

Controller muodostaa visuaalisia raportteja toteumasta, budjetista sekä ennusteesta. Voit tarkastella visuaalisia raportteja esimerkiksi yrityskohtaisesti tai laskentakohteittain.

Raporttien avulla voit porautua syvälle talouslukuihin

Raporteista löytyy valmiina tuloslaskelma, tase sekä 25 tärkeintä tunnuslukua yrityksen johtamiseen.

Budjetoi ja ennusta tulevaa luotettavasti

Controllerin avulla voit budjetoida ja ennustaa yrityksesi taloutta. Voit luoda budjetteja sekä ennusteita ja verrata niitä toteumaan reaaliajassa. .