Yritykset hakevat kasvua ERP-talkoilla

Syksyn aikana mediassa on uutisoitu yritysten olevan lähdössä ERP-talkoisiin. Pitkän taantuman jälkeen yritykset ovat pakotettuja hakemaan investointien kautta kasvua.

Vaihtopaine kasvanut liian kovaksi

Jo pitkään pk-yrityksissä on keskitytty ylläpitämään vanhojen järjestelmien suorituskykyä, mutta nyt paine vaihtaa nykyaikaisiin järjestelmiin alkaa olla liian kova. Yritysten digitalisoituminen on jäänyt auttamatta jälkeen siitä, mihin me työntekijät kuluttajina olemme jo tottuneet.

Digitalisaatio tuo väistämättä ison muutoksen työntekoon

Nyt haetaan isoa muutosta myös työskentelytapoihin. Pilvitoiminnanohjaus ja mobiilikäyttöisyys mahdollistavat kaikkien työntekijöiden osallistamisen liiketoimintatiedon syöttöön ja käsittelyyn omassa roolissaan, mikä muuttaa yritysten toimintatavat päälaelleen.

Muutos on väistämättä edessä jokaisessa yrityksessä, sillä täysin digitaalinen liiketoiminta mahdollistaa prosessien järkeistämisen ja kunnollisen automatisoinnin. Vanhoihin työtapoihin takertuvat yritykset tulevat huomaamaan, kuinka kannattavuus alkaa väistämättä hiipumaan kilpailijoiden siirtyessä jo uusiin, entistä tehokkaampiin toimintamalleihin.

ERP-hankkeeseen ei tule kuitenkaan lähteä ilman riittävää valmistelua

Kokosimme yrityksesi avainhenkilöiden avuksi oppaita oikeaoppisen ERP-hankkeen tueksi. Suosittelemme lukemaan nämä läpi jo ennen kuin hanke käynnistetään. Välitäthän oppaat tarvittaessa yrityksessäsi oikeille henkilöille.

Toimitusjohtajan usein kysytyt kysymykset ERP-projektistaToimitusjohtajan valmistautuminen ERP-projektiin

Tiedätkö minkälaisessa roolissa toimitusjohtajat tavanomaisesti ovat, kun pk-yrityksessä käynnistetään ERP-hanke? Toimitusjohtajan roolissa mietityttää usein tietyt kysymykset, joihin vastasimme tässä oppaassamme.

Lataa opas

 

 

 

 

Talousjohtajan usein kysytyt kysymykset ERP-projektistaVastaukset talousjohtajan ERP-aiheisiin kysymyksiin

Talousjohtajan roolina on hyvin usein pk-yrityksissä toimia jopa ERP-projektipäällikkönä. Sen lisäksi talousjohtajaa kiinnostaa usein ERP:n kautta ohjattavat prosessit sekä tietysti raportointi. Lue miten Visman asiantuntijat kertovat ERP-projektista talousjohtajan näkökulmasta.

Lataa opas

 

 

 

Projektipäällikön usein kysytyt kysymykset ERP-projektistaERP-projektipäällikön starttipaketti

ERP-hankkeen projektipäällikön valinta voi olla vaikeaa, sillä hänen harteilleen kasautuu iso vastuu. Kuinka itse projektipäällikkönä suoriutuisit hankkeesta? Lue asiantuntijoidemme vastaukset projektipäällikön usein kysyttyihin kysymyksiin.

Lataa opas

 

 

 

 

13 kysymystä toiminnanohjausjärjestelmän vaihtamisestaToiminnanohjausjärjestelmän vaihtaminen

Jostain pitää lähteä aina liikenteeseen. Jo useat Visman asiakkaat ovat aloittaneet sen tästä suosituimmasta oppaastamme, joka kertoo lyhyesti ja ytimekkäästi sen, mistä ERP-hankkeessa todellisuudessa on kysymys.

Lataa opas

Työskentelen Visma Software Oy:n markkinoinnissa. Missionani on kertoa pk-yrityksille, kuinka he voivat tehostaa liiketoimintaansa ja työntekoa nykyaikaisimmilla yritysohjelmistoilla.
Connect with Tuomas: