Siirry sisältötekstiin

Tässä he ovat! Ylläs-Levi projektiin valitut itsensä haastajat

Useiden motivoituneiden hakijoiden joukosta tämän vuoden Ylläs-Levi projektiin valittiin kaksi henkilöä, Heidi ja Jani. Tästä alkaa matka, jota saamme seurata tammikuusta alkaen Visman blogissa!

Heidi Korhonen – ”Tärkeää ei ole määränpää vaan matka.”

Heidi toimii konsulttina Visma Consulting Oy:ssä.

Hiihtokokemus:
Hiihtokerrat kuudennen luokan hiihtotuntien jälkeen ovat varmasti laskettavissa yhden käsin sormilla, joten sanoisin että hiihtokokemusta ei ole.

Miksi hain:
On aina kiva haastaa itseään ja käydä oman mukavuusalueensa ulkopuolella löytämässä uusia mieluisia asioita. Talvi ei ole ikinä ollut lemppari vuodenaikani, joten uuden talviharrastuksen myötä siihenkin voisi löytyä lisää positiivisia puolia. Kouluaikoina en oikein tykännyt urheilusta ja vasta joitakin vuosia sitten löysin crossfitin kautta ilon urheiluun ja fyysisiin haasteisiin. Hiihtäminen on melko tekninen laji, joten on tosi hienoa päästä ammattilaisten oppiin.

Odotukset:
Uskon tästä tulevan todella hauska ja ikimuistoinen projekti. Tiedän, että edessä on joitakin haasteita mutta tiedän päihittäväni ne (myös ne isoimmat oikeat ylä- ja alamäet). En ole ikinä käynyt napapiirin pohjoispuolella, joten odotan innolla ”oikean” Lapin näkemistä. On myös hienoa tätä kautta päästä tutustumaan muihin vismalaisiin ja jakaa tämä kokemus heidän kanssaan.

Jani Vertanen – ”Paras aseeni kisaan on itseluottamus ja välineet.”

Jani toimii projektipäällikkönä Visma Enterprise Oy:ssä.

Hiihtokokemus:
En ole hiihtänyt sitten yläasteen. Välineetkin ostin vasta viime perjantaina, joten ihan nollasta lähdetään.

Miksi hain:
Elämässä on hyvä olla tavoitteita ja välillä on ihan mukava kisailla vaikka työkavereita vastaan. Viime keväänä olin katsomassa, kun maailman huiput tulivat vielä maalisuoralla aivan lentämällä. Ajattelin, että mikäpä jottei tätä voisi itsekin kokeilla.

Odotukset:
Ainut tavoite on tulla maaliin alle seitsemässä tunnissa. Se olisi muutaman minuutin nopeammin kuin kollega hiihti viime vuonna.

Tästä se alkaa. Jäämme seuraamaan innolla Heidin ja Janin taivalta kohti Ylläs-Levi kisaa 14.4.2018!

Suosituimmat