Siirry sisältötekstiin

Yhtiökokouskutsujen postitusrumba onnistuu muutamalla klikkauksella postituspalvelulla

Kevät on kiireisintä yhtiökokousaikaa ja yhtiökokouskutsut pitäisi saada lähtemään ajoissa, jotta osakkaat saapuisivat paikalle. Toimitettavaa paperia on melkoinen määrä postitettavaksi, työmäärästä puhumattakaan. Postituspalvelu kannattaakin ulkoistaa, sillä tulostaminen, kirjekuorien nuoleminen ja osoitteiden kirjoittaminen on aikaa vievää puuhaa.

Tampuuri postituspalvelu

Kevät on kiireisintä yhtiökokousaikaa ja yhtiökokouskutsut pitäisi saada lähtemään ajoissa, jotta osakkaat saapuisivat paikalle. Yhtiökokouskutsu on lain mukaan toimitettava osakkaille viimeistään kaksi viikkoa ennen yhtiökokousta, mutta kutsu kannattaa kuitenkin lähettää jo aiemmin. Kutsussa on mainittava mitä asioita yhtiökokous käsittelee ja mistä tullaan tekemään päätöksiä. Olisi myös suotavaa lähettää yhtiökokouskutsun mukana tilinpäätös, toimintakertomus, hallituksen päätösehdotukset, kunnossapitotarveselvitys sekä tilintarkastuskertomus ja toiminnantarkastuskertomus.

Jos lasketaan kaikki nämä dokumentit yhteen, niin toimitettavaa paperia on melkoinen määrä postitettavaksi, työmäärästä puhumattakaan. Postituspalvelu kannattaakin ulkoistaa, sillä tulostaminen, kirjekuorien nuoleminen ja osoitteiden kirjoittaminen on aikaa vievää puuhaa.

Tampuurin postituspalvelulla tiedotat ilman omaa tulostusta, kirjekuoria sekä postitustalkoita

Sen sijaan, että varaat kopiokoneen päiväksi tai kahdeksi, niin voit muutamalla klikkauksella helposti laittaa yhtiökokouskutsut menemään. 

Kun sinulla on yhtiökokouskutsujen aineisto valmiina, niin voit antaa meidän huolehtia aineiston tulostamisesta ja postittamisesta, sillä Tampuurin postituspalvelu on valmis integraatio Tampuurin eri toimintoihin. Tampuurin postituspalvelu on kehitetty erilaisten kirjeiden lähettämiseksi mahdollisimman helposti.

Yhtiökokouskutsu liitteineen lähtee osakkaalle nappia painamalla, joten et tarvitse erillisiä sopimuksia Postin tai operaattoreiden kanssa. Postituspalvelulla kokouskutsujen lähettämiseen menee enää murto-osa siitä ajasta, jonka joutuisit käyttämään perinteiseen tapaan postitettaessa. Työmäärän lisäksi säästät myös tarvikekustannuksissa.

Viimeisimpänä uudistuksena, yhtiökokouskutsun kannen voi laatia myös värillisenä.

Näin Tampuurin postituspalvelu toimii

  1. Valitset postitettavan aineiston Tampuurista
  2. Operaattori tulostaa, kuorittaa ja postittaa yhtiökokouskutsut sinun puolestasi
  3. Jakelu käynnistyy
  4. Osakas vastaanottaa yhtiökokouskutsun
  5. Operaattori laskuttaa sinua palvelun käytöstä
  6. Olet onnistuneesti hoitanut postituksen – ja säästänyt aikaa ja rahaa!

Katso miten paljon aikaa säästät postituspalvelulla

Kiinnostuitko Tampuurin postituspalvelusta ja haluaisit säästää aikaa?

Tampuurin postituspalvelun saat käyttöösi olemalla yhteydessä Tampuuri yhteyshenkilöön tai jättämällä yhteydenottopyynnön.

Suosituimmat