Siirry sisältötekstiin

Yhteen hiileen yli tiimirajojen asiakkaiden auttamiseksi

Työ sovellustuessa on välillä haastavaa, mutta mielenkiintoista, antoisaa ja täynnä iloisia onnistumisia.

”Nyt olen mokannut pahemman kerran, ja tilinpäätöskin pitäisi saada valmiiksi”, kuuluu linjan toisesta päästä. Alan korjata tapausta ja tsemppaan samalla asiakasta: “Tekevälle sattuu ja hätä ei ole tämän näköinen! Hoidetaan asia kuntoon, ja sinulla on tilinpäätös valmiina ennen kuin kello lyö neljä.” Menihän siinä aikaa, mutta lopussa odotti todellinen työvoitto. Mikä tärkeintä, sain autettua asiakasta ja hänet hyvälle mielelle. Tällaiset tilanteet ovat työni helmiä.

Välillä asiakkaiden pulmat ovat kinkkisempiä ja vaativat enemmän tutkimista. Kaikista en selviäisi mitenkään itsenäisesti, mutta onneksi tiimimme joukkuehenki on ihan parasta a-luokkaa. Yhteen hiileen puhaltaminen yli tiimirajojen asiakkaiden auttamiseksi on meille sydämen asia: tarvitaan vain huikkaus työkaverille, ja aina saa avun. Toisinaan pyydämme neuvoa myös tekniseltä tuelta, tuotekehitykseltä tai konsulteilta. Kun saan hankalan työpyynnön ratkaistua, tuntuu hyvältä: taas kerran olen oppinut uuden asian.  

Työ on välillä haastavaa, mutta mielenkiintoista, antoisaa ja täynnä iloisia onnistumisia. Linjoilla on ihania asiakkaita, ja kun kuulen puhelun päätteeksi asiakkaan äänestä, että hän hymyilee, fiilis on mahtava. Visma Software työnantajana sekä esimieheni, työkaverit, sidosryhmät ja asiakkaat saavat minut onnelliseksi ja todella tykkäämään tästä työstä, jota teen rakkaudesta lajiin. Toivonkin tämän olevan eläkevirkani. Siihen on tosin vielä pitkä matka, mutta pitäähän ihmisellä haaveita olla!

Kiinnostaako työ kunnianhimoisessa ja mukavassa porukassa? Katso avoimet työpaikat Vismalla »

Hanna Lampi

Suosituimmat